Znając Klan i jego pozytywne nastawienie do świata, po wakacjach ujrzymy pewnie szczęśliwego Daniela, z małym i zdrowym bobasem na rękach...
Klan
W jednym z ostatnich odcinków przed wakacjami Daniel otrzymał telefon od Weroniki, że źle się czuje i dostałą skurczy i kazał jej natychmiast jechać do szpitala, później dzwonił także do jakiś znajomych, aby pojechali z nią. Potem dowiedzieliśmy się od Moniki, że Daniel już poleciał do Londynu...
Znając Klan i jego pozytywne nastawienie do świata, po wakacjach ujrzymy pewnie szczęśliwego Daniela, z małym i zdrowym bobasem na rękach...

Przypadkowo natknąłem się dziś na takie foto. http://bp1.blogger.com/_k4KLobVYnKc/Rmi ... leria1.jpg
W "Karierze Nikodema Dyzmy" mniej więcej właśnie tak wyglądała.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 

Dla mnie podobna
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Przypatrz się dokładniej
Ma tu o wiele dłuższe włosy i jest tu grubsza na twarzy
[ Dodano: 2007-07-09, 10:29 ]
Wielka sensacja w Klanie!
Paulina Holtz zrezygnowała z roli Agnieszki w Klanie!
Producenci już zorganizowali casting na nową Agnieszkę. Przeszły cztery mało znane ( w ogóle nie znane) aktorki, ich zdjęcia są w ŚS.
Na początku będzie dziwnie, ale później przyzwyczaimy się, tak jak było z nowych Michałem
Ma tu o wiele dłuższe włosy i jest tu grubsza na twarzy
[ Dodano: 2007-07-09, 10:29 ]
Wielka sensacja w Klanie!
Paulina Holtz zrezygnowała z roli Agnieszki w Klanie!
Producenci już zorganizowali casting na nową Agnieszkę. Przeszły cztery mało znane ( w ogóle nie znane) aktorki, ich zdjęcia są w ŚS.
Na początku będzie dziwnie, ale później przyzwyczaimy się, tak jak było z nowych Michałem
- Dragon_Scale
W końcu tasiemiec się też może znudzić ... ogólnie lubiałem aktorkę , szczególnie po kilku ciekawych sesjach w gazetach
Ale , żeby aż dramat to był to nie powiem
Ten Michał obecny , a JAn Wieczrokowski to spora różnica niestety na niekorzyść...a Klanu już dawno nei oglądam , chyba od kiedy Jerzy ma ta kochanicę nową
Ten Michał obecny , a JAn Wieczrokowski to spora różnica niestety na niekorzyść...a Klanu już dawno nei oglądam , chyba od kiedy Jerzy ma ta kochanicę nową
Z jednej strony szkoda,że znika twarz od samego początku związana z serialem
Z drugiej strony wcale mnie to nie smuci,bo nie przepadam za Pauliną Holtz.
Oczywiście nie kwestionuję jej umiejętności aktorskich,ale nigdy nie mogłam się do
niej przekonać.
Jestem bardzo ciekawa,kto wygra casting na jej rolę
Z drugiej strony wcale mnie to nie smuci,bo nie przepadam za Pauliną Holtz.
Oczywiście nie kwestionuję jej umiejętności aktorskich,ale nigdy nie mogłam się do
niej przekonać.
Jestem bardzo ciekawa,kto wygra casting na jej rolę