Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Eric źle postąpił zabraniając córce spotykania się z Antonio. Samego też potraktować obcesowo, jednak na końcu się zreflektował, i dobrze. To, że przytulił Tony'ego, to dobrry get. Scena rzeczywiście była wzruszająca.
Sally ma u mnie dużego minusa. Zastanawiam się, czy ona nie przesadza z tą Macy. Ciągle o niej mysli, i wszystkie swoje decyzje podporządkowuje jej. To nienajlepsza droga. Dobrze, Ze Clapke powiedział jej prawdę, może zachowa ona większy umiar. I będzie współczuć chłopakowi.
A sam Tony popadł w związku z chorobą w depresję, rzuca Kristen, pracę, mam nadzieję, że nic więcej. Kristen nie powinna opuszczać chłopaka w tak trudnych chwilach.
Taylor tym razem wybroniła się tajemnicą lekarską. Ridge rzeczywiście nie wie co to jest. ::plask wczolo: Lepiej niech teraz wspiera siostrę, niż marudzi. ::ysz::
W sumie nie było aż tak źle. Bywały nudniejsze odcinki.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Eric nie powinien przyjeżdżać do Tony'ego. Ja rozumiem martwi się o córke, ale trochę przesadza. Nareszcie Brooke powróciła, co prawda tak na chwilę. Bardzo ładnie wyglądała, gdy rozmawiała Ridge'em przez telefon.Sofia z odcinka na odcinek wygląda coraz lepiej. Ciekawe co postanowi Sally w sprawie Antonia :?:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Teraz pewnie Taylor i Ridge zaczną się kłócic często i Ridge wyląduje w łózku Brooke.
Sofija wpadła do Kristen pewnie tylko przypadkowo, była u fryzjera akurat niedaleko pewnie (bo pojawiła się u niej z nową grzywką) wstąpiła bo była w pobliżu :P
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Ja myślę, że nie, bo Taylor i Ridge są udanym małżeństwem, a to było tego rodzaju nieporozumienie z tajemnica lekarską, w którym oboje małżonkowie raczej rozumieją motywację drugiego.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
anita42

Post autor: anita42 »

Nie znoszę tego kategorycznego, wyniosłego tonu Erica, którym przemawia do wszystkich "maluczkich" i tego "masz więcej nie... rozumiesz, is that clear?!" Przypomniałam sobie teraz dlaczego nienawidzę Forresterów... A to przytulenie na koniec wydało mi się potwornie sztuczne. Zresztą po co KAZAŁ (Boże!) Tony'emu rozstać się z Kristen, skoro ta wcześniej powiedziała mu już, że z nią zerwał?
Może Eric po prostu wie, że niektóre zerwania w "Modzie" są pretekstem do częstszych spotkań? :o
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Post autor: deacon_sharp »

Ah ta Brooke :] Dzisiaj przeszła samą siebie :/ Jak można tak postępować? Ridge jest żonaty przecież! A ona o tym bardzo dobrze wie! Opłakiwałą Thornea a dzisiaj co? Co ona sobie myśli! Pyskowała mu! Ona jest chora!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie dobrze, jest winna rozpadowi małżeństwa, ale nie tak do końca, więc nie dała z siebie zrobić kozła ofiarnego, flirt w saunie to ich stara sztuczka ::jezyk:: Gdyby tak weszła do jakiegos obcego żonatego faktycznie byłby to dziwne,ale to przecież jej Ridge :wink: Za to co do Bridget ::plask wczolo: Boże ale doszczętnie głupią z niej robią ::rad:: Nie dośc że bawi się w małżeństwo bo on dalej woli Amber to jeszcze wydaje takie dziecinnie przyjęcie i nie wyczuwa alkoholu ::loll:: A Ci ludzie tacy sami (no ale w końcu to znajomi Bridget ::rad:: )jednak to chyba uwłacza nastolatkom z Los Angeles -są tacy przygłupi?

[ Dodano: 2007-07-10, 18:13 ]
Brooke powiedziała że Taylor ma umysł ścisły a przecież ona sama jako chemiczka chyba ma ::loll:: aczkolwiek rozumiem jej myśl przewodnią -z niej większa dusza artysty :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
GL Forever

Post autor: GL Forever »

"Chcę żebyś się rozwiódł i ożenił ze mną" - no to już przesada. Ridge powinien za coś takiego wyrzucic Brooke z sauny bez ręcznika. Mam nadzieję, że może Taylor wejdzie do sauny ze strzelbą i zrobi porządek ::loll::

Rick wyglądał dzisiaj bardzo przystojnie. Kto się ze mną zgodzi ?

Fajne te party u Bridget i Deacon'a. Było dużo młodych ludzi ::krzyw::
Awatar użytkownika
MatizForrester

Post autor: MatizForrester »

nie wiem co amber chciała osiągnąć przez to że dolała wódki do pączu.... chyba jest zazdrosna .. dlatego podglądała deacona i bridget prawie kochających się... deacon jest raczej zakochany w amber nadal poniewaz nie wydal jej gdy rick na niego krzyczal... nie wiem w sumie o co chodzi juz amber... brooke troche przesadza z uwodzicielstwem ridga... namawia go na rozwod... nie powinno tak byc... ma on dwójkę dzieci... powina się trochę powstrzymac.... mam nadzieję ze po rozmowie z megan taylor wejdzie do sauny... chociaż dużo z nas wie co się dalej stanie :):):) Pozdrawiam :)

[ Dodano: 2007-07-10, 18:27 ]
[quote="GL forever"]"
Rick wyglądał dzisiaj bardzo przystojnie. Kto się ze mną zgodzi ?

Ja się zgodzę ... :) Bez skojarzeń ;D
ONLY Moda na sukces

Niekończący się serial...
GÓRĄ !
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Zabawa Bridget to jest wielka porażka. Biedna Bridget nie wie, że pije alkohol. ::plask wczolo: Poza tym to widzę, że przyszło samo sztywniactwo. :roll: Wychodzi jednak na to, że tylko Amber zachowuje się w miarę normalnie. 8)

Brooke dzisiaj w saunie wygladała bardzo seksownie. Ma rację. To pseudomałżeństwo powinno się skończyć.
Forrester

Post autor: Forrester »

Adex-fan Brooke pisze:Właśnie dobrze, jest winna rozpadowi małżeństwa, ale nie tak do końca, więc nie dała z siebie zrobić kozła ofiarnego, flirt w saunie to ich stara sztuczka ::jezyk::
Nie ich, tylko stara żałosna sztuczka Brooke aby uwieść każdego faceta, chociaż Ridga już kilkakrotnie próbowała w taki oto sposób uwieść. I jeszcze składa takie propozycje, ale w sumie jak na nią nic dziwnego, ona nigdy się nie zmieni, zawsze będzie bez klasy i honoru. Oby Ridge nie zrobił kolejnego głupiego błędu :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ale mnie Amber wkurza! Normalnie brak słów! Bawi się w podglądanie, jakieś niedokończone wyznania strzela :/ Nie podoba mi się jej zachowanie. Wszystko wskazuje na to, że kocha Deacon'a. Czemu więc siebie oszukuje ?

No a Brooke to już masakryczna porażka... Ręce opadają :P Kiedy jej się znudzi rozbijanie małżeństw ? :lol: Kocham Ridge'a za to, że tak ją olewa i ignoruje! Serio! Brooke zachowuje się jak żałosna i niewyżyta nastoletnia lolitka ::loll::
Forrester

Post autor: Forrester »

LoLex pisze:To pseudomałżeństwo powinno się skończyć.
Jasne, porządna rodzina, kochająca się, bez skoków w bok i skandali, troje wspaniałych dzieci i to jest wg Ciebie pseudomałżeństwo? Tak można nazwać chyba tylko wszystkie małżeństwa Logan :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
MatizForrester

Post autor: MatizForrester »

LoLex pisze:Zabawa Bridget to jest wielka porażka. Biedna Bridget nie wie, że pije alkohol. ::plask wczolo: Poza tym to widzę, że przyszło samo sztywniactwo. :roll: Wychodzi jednak na to, że tylko Amber zachowuje się w miarę normalnie. 8)

Brooke dzisiaj w saunie wygladała bardzo seksownie. Ma rację. To pseudomałżeństwo powinno się skończyć.
Bridget wiedziała że pije alkochol... Bo pącz to % tylko nie wiedziała że amber tak mocno to doprawiła więc dlatego się troszkę upiła ... co doprowadziło ją do łóżka z Deaconem ... i dlatego Amber była zazdrosna.. Naprawdę ona przesadza... ma przecież swojego męża !
ONLY Moda na sukces

Niekończący się serial...
GÓRĄ !
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Forrester pisze:
LoLex pisze:To pseudomałżeństwo powinno się skończyć.
Jasne, porządna rodzina, kochająca się, bez skoków w bok i skandali, troje wspaniałych dzieci i to jest wg Ciebie pseudomałżeństwo? Tak można nazwać chyba tylko wszystkie małżeństwa Logan :wink:
Mój nos wyczuł bardzo mądre słowa! Wreszcie ktoś pisze jak jest.
To Brooke ubzdurała sobie, że Ridge jest nieszczęśliwy!
Zablokowany