Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

GL forever pisze: Rick wyglądał dzisiaj bardzo przystojnie. Kto się ze mną zgodzi ?
Też to zauważyłem. ::ok::
Amber widać nie potrafi się dobrze bawić bez alkoholu. No i po co ona się tam pchała do tej sypialni!? ::plask wczolo: A tak wogóle to jej bladość mnie oślepia. ::bojesie::
To się Bridget upiła. ::loll::
Co taka moda na przemowy nastała? :zmiesz:: I jeszcze "To mój przystojny mąż, dziewczyny moga tylko patrzeć!". ::plask wczolo: ::cojest::
Sauna... ::chytry:: Dawno nie używana, myślałem że już "zarosła" pajęczynami. Brooke jak zwykle gada jakieś bezsensowne głupoty i robi Ridge'owi wodę z mózgu. ::krzyw:: ::cojest:: Doszedłem do wniosku że pewnie Logan zrzuci ten ręcznik akurat jak wejdzie Taylorka. ::cojest::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Forrester pisze:
mucha331 pisze:
LoLex pisze: Brooke i Ridge są dla siebie stworzeni. 8) .
Jeszcze niedawno pisaliście, że Brooke i Thorne są sobie przeznaczeni ::loll::
Dokładnie, ale fani Brooke szybko zapomnieli o tym małżeństwie (tak samo jak ich Logan) i przeszli nad tym do porządku dziennego :zeby: Teraz Ridge jest cacy ::loll::
Brooke mogła być szczęśliwa z Thornem i chciała być z nim w związku, a małżeństwo skończyło się z tylko i wyłącznie z woli Thorne'a. Kiedy Brooke wiązała się z Thornem zrezygnowała z Ridge'a i wydawało jej się, że to definitywny koniec ich uczucia. Teraz zdała sobie sprawę, że to uczucie cały czas istnieje. Nie będzie teraz opłakiwać rozstania z Thornem bo ma taką naturę, że korzysta z życia i nie marnuje czasu. I bardzo dobrze robi.

Szkoda, że Taylor nie odczuła powołania i nie została zakonnicą. ::rad::
Awatar użytkownika
MatizForrester

Post autor: MatizForrester »

Cosmo pisze:
GL forever pisze: Rick wyglądał dzisiaj bardzo przystojnie. Kto się ze mną zgodzi ?
Też to zauważyłem. ::ok::
Amber widać nie potrafi się dobrze bawić bez alkoholu. No i po co ona się tam pchała do tej sypialni!? ::plask wczolo: A tak wogóle to jej bladość mnie oślepia. ::bojesie::
To się Bridget upiła. ::loll::
Co taka moda na przemowy nastała? :zmiesz:: I jeszcze "To mój przystojny mąż, dziewczyny moga tylko patrzeć!". ::plask wczolo: ::cojest::
Sauna... ::chytry:: Dawno nie używana, myślałem że już "zarosła" pajęczynami. Brooke jak zwykle gada jakieś bezsensowne głupoty i robi Ridge'owi wodę z mózgu. ::krzyw:: ::cojest:: Doszedłem do wniosku że pewnie Logan zrzuci ten ręcznik akurat jak wejdzie Taylorka. ::cojest::

No ja też tak myślę... ach .. ta Brooke myśli że wygra z Taylor... Pewnie teraz rzuci się na ridgea albo coś... ciekawe jak on zareaguje.... a Amber myślała że jak upije Bridget dolewając wódki do Pączu to Bridget grzecznie pójdzie spać a ona to wykorzysta i spędzi z Deaconem namiętne chwilee... Jednak się nie udało ... Możę tylko popatrzeć na owoc dzisiejszej miłości Bridget i Deacona.... Myslę że chyba Rick się nią źle "opiekuje" w łóżku ... skoro ona tak ciągle fantazjuje o Deaconie...
ONLY Moda na sukces

Niekończący się serial...
GÓRĄ !
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

LoLex pisze: Brooke mogła być szczęśliwa z Thornem i chciała być z nim w związku, a małżeństwo skończyło się z tylko i wyłącznie z woli Thorne'a. Kiedy Brooke wiązała się z Thornem zrezygnowała z Ridge'a i wydawało jej się, że to definitywny koniec ich uczucia. Teraz zdała sobie sprawę, że to uczucie cały czas istnieje. Nie będzie teraz opłakiwać rozstania z Thornem bo ma taką naturę, że korzysta z życia i nie marnuje czasu. I bardzo dobrze robi.
Szkoda, że Taylor nie odczuła powołania i nie została zakonnicą. ::rad::
Zgadzam się. Brooke kochała Thorne'a i chciała być z nim szczęśliwa. To przez niego małżeństwo się rozpadło bo nawet jeśli wtedy Brooke żywiła jeszcze jakieś uczucie do Ridge'a, to gdyby Thorne nie odszedł to by się skończyło. On sam zresztą nadal żywił uczucie do Macy. Pierwszą rzeczą, którą zrobił to pojechanie na cmentarz. Jestem pewien, że gdyby Macy żyła od razu by do niej wrócił.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

LoLex pisze: Szkoda, że Taylor nie odczuła powołania i nie została zakonnicą. ::rad::
Boże, chroń księży!!! :zeby: ::jezyk:: Już sobie wyobrażam jakie skandale wybuchałyby w tym zakonie... ::cojest:: ::jezyk::

Adex poruszył ( i bardzo dobrze) temat Warwicka. Taylor uznaje się za taką świętą, chodząca idealność. A do dzisiaj ma tajemnicę przed mężem. Dlaczego nie zdecyduje się i nie wyzna mu prawdy? Bo wie, ze jak Ridge się o tym dowie, to od razu się od niej odwróci. Boże, jak można przez tyle lat oszukiwać i kłamać... ::ysz::

I nie piszcie mi o idealności tego małżeństwa, ponieważ każdy z nas ( ludzi obiektywnych) doskonale pamięta chociażby romans Taylor, romans Ridge'a, zabicie dziecka i doprowadzenie pewnej kobiety do załamania nerwowego - i to ma być idealne małżeństwo?? Dziękuję za taką idealność.

Rick powiedział dzisiaj, że tu są jeszcze "dzieci", tylko dziwne, że to właśnie on wygląda jak dziecko, a pozostali wyglądali na dorosłych ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Mam nadzieje ,że jutro Brooke pocałuję Ridge przy Taylor, najlepiej nago :zeby: Ale nasza doktorówna się wścieknie ::loll:: Chyba wszyscy wiedzą ,że sauna to żywioł Brooke .
Najlepszy tekst dnia : ,,kochacie się w sypialni co sobota jak Bóg przykazał '' ::loll:: ::loll:: ::loll:: Moim zdaniem Ridge męczy się w małżeństwie z Taylor . On jest bardziej energiczny ( napewno w łóżku ) , tak samo jak Brooke . Natomiast Taylor hhmm dobry komentarz ma Damians w swoim podpisie .

Po co Amber wlazła do tej sypialni ::plask wczolo: Ta dziewczyna nie ma nawet minimum przyzwoitości . Jeżeli tak kocha Deacona to niech go bierze ,a nie zagląda do jego sypialni.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Robi pisze:Brooke rozpoczeła działa ,które już wieku temu powinna zacząć robić , jak to się mówi co się odwlecze to nie uciecze. Myślałem ,że będą bardziej erotyczne sceny ,ale i tak może być . :zeby:
Tak, kiedyś próbowała, pod domkiem Ridge'a i Taylor i jakoś jej nie wyszło :lol: Dziś słyszelismy tę samą żałosna śpiewkę :lol: Ma nadzieję że Ridge potraktuje ja tak samo jak kiedyś ::krzyw:: Powtórkę z sauny też mielismy,tylko że z Thornem...Poza tym Brook dała boskie przemówienie, robi z siebie kompletną idiotkę, z brakiem klasy i honoru, nawet Thorne był dziś zniesmaczony jej zachwaniem ........Dobrze ktoś napisał, że Brook będzie próbować starych sztuczek, włażenie pod łóżko,czy sauna.... :lol: A jej teksty "Jak stąd wyjdziesz, wyjde za toba", "Chce żebyś się rozwiódł i ożenił ze mną" ::cojest:: ::plask wczolo:

Imprezka u Bridget całkiem niezła :zeby: Widac że Amber nadal coś czuje do Deacona i on do niej, scenarzyści mogliby zrobić watek, że Amber się upija i ląduje w pokoju z Deaconem :zeby: Byłoby wtedy wszystko jasne :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Robi pisze: Najlepszy tekst dnia : ,,kochacie się w sypialni co sobota jak Bóg przykazał '' ::loll:: ::loll:: ::loll:: Moim zdaniem Ridge męczy się w małżeństwie z Taylor . On jest bardziej energiczny ( napewno w łóżku ) , tak samo jak Brooke .
Tak ten tekst był dobry i prawdziwy :zeby: A Ridge uprawiając seks z Morgan pokazał że lubi się zabawić, na Brooke Taylor by go długo nie musiała namawiać :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Podziwiam krótką pamięć bohaterów - Ridge przekonujący Taylor, że nigdy nic by przed nią nie zataił - aha, choćby sprawa Morgan... :roll:
Amber rzeczywiście przegina. Jakby bawić się bez alkoholu nie umiała. I Brooke, pogubiona emocjonalnie - od żalu do Thorna za "zmarnowane" małżeństwo - do propozycji małżeństwa złożonej Ridgowi. Ostro ::plask wczolo:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Marisa

Post autor: Marisa »

Też zauważyłam, że bohaterowie szybko zapominają. Dzisiaj Amber powiedziała, że jeszcze nie urządzała przyjęcia, a przecież zorganizowała kiedyś takie party dla Ricka przy basenie. Wtedy Tawny narobiła jej obciachu czy coś takiego ::plask wczolo: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ostatnie zdanie wypowiedziane przez Brooke w słynnej już saunie było nie na miejscu. To nie ona decyduje o tym, ktp ma zakończyć związek z kimś, czy nie. To, że obecnie Ridge'owi się teraz nie powodzi, to nie oznacza, że zawsze tak było.
Przyjęcie w domu Sharpe'ów, bez większych rewelacji. Tylko popijająca i podglądająca Amber mnie dziś niegatywnie zaskoczyła. Po co ona sie pakowała do ich małżeńskiej sypialni. ::plask wczolo:
Dzisiejsze odcinki były dość przewidywalne. Przewidywalne było to, że Brooke i Taylor wybiorą się do sauny. Do przewidzenia było, że Deacon'owi prawie przypalą się rybne szaszłyki.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Marisa, też miałam o tym przypomnieć :D
Dawidek, Taylor do sauny jeszcze nie dotarła :wink: . Ale mam nadzieję, że dotrze. :mrgreen:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Adex-fan Brooke pisze:
Robi pisze: Najlepszy tekst dnia : ,,kochacie się w sypialni co sobota jak Bóg przykazał '' ::loll:: ::loll:: ::loll:: Moim zdaniem Ridge męczy się w małżeństwie z Taylor . On jest bardziej energiczny ( napewno w łóżku ) , tak samo jak Brooke .
Tak ten tekst był dobry i prawdziwy :zeby: A Ridge uprawiając seks z Morgan pokazał że lubi się zabawić, na Brooke Taylor by go długo nie musiała namawiać :zeby:

A ja mysle, ze nieprawdziwe , z tym "co sobota". Intymne życie Taylor i Ridga jest często pokazane w serialu, także na pewno jest to cześciej.
Zachowanie Brooke bylo nie na miejscu - chce wpaść z jednego małżeństwa w drugie, nie szanując tego ostatniego. Czy naprawde wierzy, że Rigde majac ustabilizowaną sytuacje małżeńską, może odejść od żony?
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
MatizForrester

Post autor: MatizForrester »

ROXI: Najwyraźniej tak ... Wiadomo, że wszystko możę się zdarzyć :)
ONLY Moda na sukces

Niekończący się serial...
GÓRĄ !
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

MatizForrester pisze:
Irma pisze:
MatizForrester pisze:
Irma pisze:Z odcinka na odcinek zachowanie Amber jest coraz gorsze. Najpierw dolała wódki do pączu a winę zwaliła na Deacona a na koniec podglądać jej się zachciało.Chociaż Deacon też nie lepszy niby tu kocha i jest z Bridget a rozmyśla o Amber. Czemu ta Amber się nie chce się przyznać że kocha Deacona ::plask wczolo: ::kwasny::

Nie zwaliła na niego winy tylko on ją sam obronił... Nie oglądasz dokładnie Irma :)
Dla mnie to to samo bo gdyby nie zwaliła to by poszła jeszcze raz do Ricka i powiedziała mu że to ona dolała wódkę do pończu a tak to wina spadła na Deacona

TAK tylko gdyby się przyznała... to Rick by na nią by zły... a dla niej lepiej jest gdy jest zły na Deacona.... bo i tak za sobą nie przepadają więc bez różnicy ... Zwłaszcza, że amber chyba coś nadal do niego czuje ... z zazdrością podglądała jego i Bridget....
Gdyby Amber się przyznała to by Rick nie był na nią zły tylko by trochę pokrzyczał i tyle a Deacon mówiąc że to on wlał wódkę do pączu tylko pogorszył stosunki między nim a Rickiem a przecież on jest mężem jego siostry
I Amber w pewien sposób zwaliła winę bo widziała całą rozmowę Ricka i Deacona i mogła zaprzeczyć temu że to Deacon wlał wódkę do pączu ale nie zaprzeczyła tylko czekała aż Deacon ją obroni
Zablokowany