Bieżące odcinki cz. 1
Eeeee, zawiodłam się. Myślałam,że Taylor już wczoraj dotrze do sauny i będzie jakaś fajna akcja, a tu pewnie ręcznik dopiero wybiera.
Po co Amber poleciała do małżeńskiej sypialni Bridget i Deacona? Może powinna udać się do Taylor i zapytać co zrobic ze swoim zboczeniem, chęcią podglądania innych w łózku.
Po co Amber poleciała do małżeńskiej sypialni Bridget i Deacona? Może powinna udać się do Taylor i zapytać co zrobic ze swoim zboczeniem, chęcią podglądania innych w łózku.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- MatizForrester
Minął już dzisiejszy pierwszy odcinek... czekamy na drugi.
Po tym pierwszym myślę że Sally naprawde już przesadza... Wszystko porównóje do śmierci Macy... i ten tekst że nie mogę Ci współczuć. Nie podoba mi się to ... powinna porozmawiać z nim na spokojnie a nie wyrzucać go z Insomni... A Brooke już wogóle mnie denerwuje.. nie mogła patrzeć na miłość Taylor i Ridga i dlatego dotknęła stopy Tay... i ten text że za bardzo naczytała się brukowców... Boże Brooke opanuj się troszke... chyba naprawde masz opsesje.. ale Ridge za bardzo się tym nie przejmuje ... chyba też czuje do niej mięte... ale boi się przyznać... bo ma rodzine. Brooke przesadziła także z Thomasem... ze gdyby Ridge nie dowiedział się że to jego syn to yłby z nią. Panie powinny się teraz pobić
hehehe... Czekamy na drugi oddcinek .... Co się może wydarzyc... Chociaż widzielismy juz " W następych odcinkach "
Wszystko może się wydarzyć... hehe
I Ironia lektora ;P Jest nie do pobicia !!!
Pozdr ;D
Po tym pierwszym myślę że Sally naprawde już przesadza... Wszystko porównóje do śmierci Macy... i ten tekst że nie mogę Ci współczuć. Nie podoba mi się to ... powinna porozmawiać z nim na spokojnie a nie wyrzucać go z Insomni... A Brooke już wogóle mnie denerwuje.. nie mogła patrzeć na miłość Taylor i Ridga i dlatego dotknęła stopy Tay... i ten text że za bardzo naczytała się brukowców... Boże Brooke opanuj się troszke... chyba naprawde masz opsesje.. ale Ridge za bardzo się tym nie przejmuje ... chyba też czuje do niej mięte... ale boi się przyznać... bo ma rodzine. Brooke przesadziła także z Thomasem... ze gdyby Ridge nie dowiedział się że to jego syn to yłby z nią. Panie powinny się teraz pobić
I Ironia lektora ;P Jest nie do pobicia !!!
Pozdr ;D
ONLY Moda na sukces
Niekończący się serial...
GÓRĄ !
GÓRĄ !
Chyba po dzieiejszym odcinku widać, że można. Był spokojny, godnie odpierał ataki Brooke. Podobali mi się też Sally i Clarke, ich troska o przyszłość Tony'ego (równie dobrze mogliby mieć do niego żal),
Nie przesadza, tylko jest matką, która niecały rok temu straciła dziecko. Przesadą jest dziwienie się temu. I ciekawe o czym by miała rozmawiać z Thone'em? O tym jak bardzo on cierpi?MatizForrester pisze:Minął już dzisiejszy pierwszy odcinek... czekamy na drugi.
Po tym pierwszym myślę że Sally naprawde już przesadza... Wszystko porównóje do śmierci Macy... i ten tekst że nie mogę Ci współczuć. Nie podoba mi się to ... powinna porozmawiać z nim na spokojnie a nie wyrzucać go z Insomni... (...)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- MatizForrester
Nie koniecznie ... ale mogliby zasiąć przy kawie a Sally moglaby mowic mu o tym jaki ma do niego zal ze nie posluchal Macy i teraz cierpi... nie chodziło mi o to aby odrazu byla dla niego milutka. To że straciła córkę nie znaczy że ma ciągle każdemu się o tym wyżalać i aż tak to rozgramiać. żal niech zachowa już teraz dla siebie i tak nic to nie zmieni ...Abec pisze:Chyba po dzieiejszym odcinku widać, że można. Był spokojny, godnie odpierał ataki Brooke. Podobali mi się też Sally i Clarke, ich troska o przyszłość Tony'ego (równie dobrze mogliby mieć do niego żal),
Nie przesadza, tylko jest matką, która niecały rok temu straciła dziecko. Przesadą jest dziwienie się temu. I ciekawe o czym by miała rozmawiać z Thone'em? O tym jak bardzo on cierpi?MatizForrester pisze:Minął już dzisiejszy pierwszy odcinek... czekamy na drugi.
Po tym pierwszym myślę że Sally naprawde już przesadza... Wszystko porównóje do śmierci Macy... i ten tekst że nie mogę Ci współczuć. Nie podoba mi się to ... powinna porozmawiać z nim na spokojnie a nie wyrzucać go z Insomni... (...)
ONLY Moda na sukces
GÓRĄ !
GÓRĄ !
Że tak się wypowiem kolokwialnie Brook jest niedojebana , bez kitu . wybaczcie ale aż się tego nie da oglądać ona powinna sie leczyć !
. W Życiu durniejszej baby nie widziałam o ludzie na świecie ja bym na miejscu Taylor wzięła jej łeb i z 10 raz przyłożyła z całej siły o ściane nie wiem czy to spodowodowane ta jej głupota może blond włosy ?? ( chociaz sama jestem blond )
Moda na sukces mój żywioł 
-
GL Forever
Jakbym wróżką była
. Wiedziałam, że Tay nie powinna się tak emocjonować. Ale Ridge w obu odcinkach okazał jej nielojalność - najpierw na wyraźną prośbę żony nie potwierdził, że Brooke nie ma szans, teraz wyniósł ją z gabinetu rywalki
. Ten to umie się zachować.Decon nie umie obsłużyć elektronicznego termometru, ciekawe 
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- MatizForrester
Czyli mogłaby się żalić, ale się nie żalić, tak? Thorne przypomina jej o tragedii, więc skoro chce wrócić do w miarę normalnego życia (a chce), to logika nakazuje go unikać.MatizForrester pisze:Nie koniecznie ... ale mogliby zasiąć przy kawie a Sally moglaby mowic mu o tym jaki ma do niego zal ze nie posluchal Macy i teraz cierpi... nie chodziło mi o to aby odrazu byla dla niego milutka. To że straciła córkę nie znaczy że ma ciągle każdemu się o tym wyżalać i aż tak to rozgramiać. żal niech zachowa już teraz dla siebie i tak nic to nie zmieni ...Abec pisze:Chyba po dzieiejszym odcinku widać, że można. Był spokojny, godnie odpierał ataki Brooke. Podobali mi się też Sally i Clarke, ich troska o przyszłość Tony'ego (równie dobrze mogliby mieć do niego żal),
- MatizForrester
Spokojnie dziewczynko, z założenia powinno być to froum "z klasą", wyluzuj, to tylko fikcja.czort pisze:Że tak się wypowiem kolokwialnie Brook jest niedojebana , bez kitu . wybaczcie ale aż się tego nie da oglądać ona powinna sie leczyć !![]()
. W Życiu durniejszej baby nie widziałam o ludzie na świecie ja bym na miejscu Taylor wzięła jej łeb i z 10 raz przyłożyła z całej siły o ściane nie wiem czy to spodowodowane ta jej głupota może blond włosy ?? ( chociaz sama jestem blond )
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- MatizForrester
Źle się wyraziłem i nie to miałem na myśli... Poprostu wkońcu mogłaby przestać to wspominać i zachować dla innych.. Thorn był wkońcu mężem jej córki ... a ona go bardzo mocno kochała. Sally jest tak tym przytłumiona że nie zauważa że do Thorna naprawdę to teraz doszło i zdał sobi sprawę że popełnił wielki błąd żeniąc się z brookeAbec pisze:Czyli mogłaby się żalić, ale się nie żalić, tak? Thorne przypomina jej o tragedii, więc skoro chce wrócić do w miarę normalnego życia (a chce), to logika nakazuje go unikać.
ONLY Moda na sukces
GÓRĄ !
GÓRĄ !