A panika Taylor była dzisiaj uzasadniona ,ponieważ ona dobrze wie co oni do siebie czują . I wszyscy to dobrze wiedzą . Gdy Caroline umierała na białaczke prosiła Brooke aby zaopiekowała się Ridgem , gdy Taylor umierała na gruźlice prosiła Brooke aby ta gdyby umarała zaopiekowała się Ridgem. Dlaczego prosiły ją ? ponieważ wiedzą co ich łączy . Gdy Brooke wiązała się z Thornem lub Erciem Stephani ostrzegała ich ,że po pewnym czasie ich zrani , ale gdy Logan była z Ridgem , Stephani już takich argumentów nie używała , a dlaczego
Bieżące odcinki cz. 1
Szczęściem i miłością Brooke jest Ridge , kto ogląda od dawna Mode ten wie . Logan nigdy nie zostawiła Ridge , zawsze to czyjeś intrygi przeszkadzały i niszczyły jej związki z nim . Potem Brooke dla świetego spokoju układa sobie życie na nowo ,ponieważ chciała zapomnieć o Forresterze . Nigdy to się jej nie udawało .
A panika Taylor była dzisiaj uzasadniona ,ponieważ ona dobrze wie co oni do siebie czują . I wszyscy to dobrze wiedzą . Gdy Caroline umierała na białaczke prosiła Brooke aby zaopiekowała się Ridgem , gdy Taylor umierała na gruźlice prosiła Brooke aby ta gdyby umarała zaopiekowała się Ridgem. Dlaczego prosiły ją ? ponieważ wiedzą co ich łączy . Gdy Brooke wiązała się z Thornem lub Erciem Stephani ostrzegała ich ,że po pewnym czasie ich zrani , ale gdy Logan była z Ridgem , Stephani już takich argumentów nie używała , a dlaczego
Ponieważ ona dobrze wie co łączy Brooke i Ridge.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
To raczej to małżeństwo Taylor nie jest cenne, tak jak i pierwsze kiedy to Brooke była zajęta.Abec pisze:W końcu jednak był z Taylor. A zwycięstwo Brooke po tym, jak Ridge był z nią i przez długi czas myślał, że nie ma szans na bycie z Taylor chyba specjalnie cenne nie jest.Adex-fan Brooke pisze:Dokładnie tak jak napisał Robi wybiórcza pamięćJuz nie pamiętasz Abec że Ridge rozwiódł się z Taylor aby być z Brooke?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Może było jej przykro na myśl że ona straciła dwójkę dzieci z Ridge'mDeaconFan pisze:Ciekawe co Brooke sobie dziś pomyślała jak weszły dzieci Ridge'a i Taylor. Przecież ona chce rozbić ich rodzinę!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A może wiedziała co czuje Brooke do Ridga a niekoniecznie Ridge do Brooke. Ja miałam zawsze wrażenie oglądając ten film, że to Brooke była stroną która "bardziej kocha", może dlatego do dziś nie moga się na dobre zejść.Robi pisze: Gdy Brooke wiązała się z Thornem lub Erciem Stephani ostrzegała ich ,że po pewnym czasie ich zrani , ale gdy Logan była z Ridgem , Stephani już takich argumentów nie używała , a dlaczegoPonieważ ona dobrze wie co łączy Brooke i Ridge.
Też się nad tym zastanawiałem. Myślałem ,że Brooke jej to wygarnie ,że gdy sama rozbijała rodzinę to było dobrze , gdy zabierała dzieciom ojca ,a teraz gdy Brooke to robi to jest źle.Adex-fan Brooke pisze:Może było jej przykro na myśl że ona straciła dwójkę dzieci z Ridge'mDeaconFan pisze:Ciekawe co Brooke sobie dziś pomyślała jak weszły dzieci Ridge'a i Taylor. Przecież ona chce rozbić ich rodzinę!
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
Pożyjemy, zobaczymyannnia pisze:A może wiedziała co czuje Brooke do Ridga a niekoniecznie Ridge do Brooke. Ja miałam zawsze wrażenie oglądając ten film, że to Brooke była stroną która "bardziej kocha", może dlatego do dziś nie moga się na dobre zejść.Robi pisze: Gdy Brooke wiązała się z Thornem lub Erciem Stephani ostrzegała ich ,że po pewnym czasie ich zrani , ale gdy Logan była z Ridgem , Stephani już takich argumentów nie używała , a dlaczegoPonieważ ona dobrze wie co łączy Brooke i Ridge.
Ty naprawdę nie masz uczućana pisze:Dzieci nie straciła....Adex-fan Brooke pisze:Może było jej przykro na myśl że ona straciła dwójkę dzieci z Ridge'mDeaconFan pisze:Ciekawe co Brooke sobie dziś pomyślała jak weszły dzieci Ridge'a i Taylor. Przecież ona chce rozbić ich rodzinę!Poza tym nie były one Ridge'a
Czasami mnie ta dyskusja na tym forum przeraża.
- Adex-fan Brooke
Przecież ja nie pisałem o Ricku i Bridget!! Brooke poroniła dwójkę dzieci! W tym pierwsze to chyba miało już płeć i było chłopcem! Też czasem mnie to forum przeraża -dobrze że są tacy ludzie jak Robi, ale jak ktoś nie chce by coś do niego dotarło to nie dotrze 
Gdyby Brooke naprawdę bardzo kochała Ridge'a który byłby tym jedynym to nie związałaby się z Thorne'm czy z Grantem. A wasze tłumaczenia: "Szukała szczęścia, szukała miłości, była zagubiona, potrzebowała kogoś" sa po prostu śmieszne. Postawcie się w jej sytuacji: Straciliście (!)życiowego(!) partnera, tylko jego kochaliście od początku aż do teraz, i nagle partner odchodzi. Czy związalibyście się z kimś innym, kogo nie kochacie, kto jest dla was "przyjacielem od serca" (
) bo nie chcecie być sami? A potem kiedy życiowy partner będzie wolny rzucacie swoją "bratnią duszę" raniąc ją i wracając do wcześniejszej miłości która z waszej strony tak naprawdę nigdy nie wygasła? Nie sądzę!
Przynajmniej ja bym tak nie zrobił.
Odcinki w tym tygodniu były dość nudne. Nie mogę zrozumiec Amber i Deacona zamiast starać się trzymac od siebie jak najdalej to oni wręcz przeciwnie sami robią sobie problemy
Mimo tego, że bardzo lubie Brook to jednak jej zachowanie jest niesmaczne
zachowuje się jakby wogole nie miala uczuć szkoda mi Teylor i dzieci, ktora chyba niedługo zabije Brook ...
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"