Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
deacon_sharp

fakt, brooke

Post autor: deacon_sharp »

Naprawde źle robi
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Robi pisze:
Ja nie mówiłem o serialu , tylko o Tobie ::chytry:: Z tego co wiem jest dorosłą osobą ,a takie bzdury wygadujesz . Ja rozumiem ,że jakieś dziecko mogłoby na tym forum w taki sposob odpowiedzieć ,ale Tobie jak na Twój wiek poprostu nie wypada .
Stwierdzenia ,że Poza tym nie były one Ridge'a ( Bridget i Rick ) - to nawet nie jest śmieszne . Nie będę tego tematu dalej drążył ,bo z takim podejściem to widzę ,że będę mówił jak do ściany .
Mówisz ,że Brooke nie ma ( do nikogo ) uczuć , ale na jakiej podstawie ma do kogoś mieć ( nie licząc Ridge ) :?: Brooke ma się przejmować Taylor , które w bestialski sposób poprzez intrygi rozwaliła jej małżeństwo , Stephani , która wywaliła całą rodzine Loganów z kraju ,aż musieli uciekać za ocean :?: Brooke nie jest aniołem i dobrze i wcale ,ale to wcale nie powinna się tymi dwiema paniami przejmować .
Po pierwsze nie Ty będziesz mi mówił co mi wypada a co nie ::krzyw::

Po drugie co do bzdur, poczytaj niektóre Swoje posty, to pogadamy o bzdurach-ja również do ściany nie mam zamiaru mówić-ponieważ nie usłyszałam z Twojej strony ani jednego złego słowa na temat postępowania Brook,wszystko wg Ciebie robi dobrze-więc proponuje trochę samokrytyki, wtedy możemy dyskutować.

Po trzecie post wyżej wyjasniłam o co mi chodziło -źle zinterpretowałam post Adexa, ale najwyraźniej tego nie zauważyłes, ale to już nie mój problem 8)
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

To szukanie dziury w całym, doszukiwanie się argumentów na brak miłości w związku Taylor i Ridge'a powoli staje się po prostu śmieszne i żałosne. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Stephanie wysyłała emaile do Massimo i zwierzała się z Brooke i Sheili ::loll:: Już to widze ::rad:: A to Stefcia :zeby: Ile ona skrywa tajemnic

[ Dodano: 2007-07-12, 17:45 ]
Cosmo pisze:To szukanie dziury w całym, doszukiwanie się argumentów na brak miłości w związku Taylor i Ridge'a powoli staje się po prostu śmieszne i żałosne. ::plask wczolo:
To nie jest szukanie czegoś nowego -zwyczajnie temat wrócił :wink:

[ Dodano: 2007-07-12, 17:56 ]
No i dziś Taylor wyszła już na kompletną wariatkę ::loll:: Jakby była taka pewna Ridge'a zachowałaby spokój Brooke ::krzyw::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
GL Forever

Post autor: GL Forever »

W pierwszym odcinku po raz kolejny mogliśmy się przekonac, że Bruk to największy czarny charakter tego serialu. Ona potrafi tylko niszczyc ludzkie życia :cry: Biedna Taylor :cry:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Czarny charakter to była np. Sheila, Brooke chwilowo pokazuje teraz charakterek a nie żaden czarny charakter
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
deacon_sharp

jak dla mnie to ona pokazuje swoją głupotę. Jak można mieć obsesję na punkcie jednego faceta przez ponad 22 lata? Jej dzieci są już dorosłe, mają po 20 lat a ona by tylko romansowała. BROOKE WSTYDŹ SIĘ!!!! Szkoda mi Taylor...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Taylor odkryła swoją prawdziwą duszę histeryczki. Takie zachowanie dyskwalifikuje ją jako lekarza. Dobrze, że dzieci były wyprowadzone, bo stanowiła zagrożenie dla otoczenia. Trzeba się poważnie bać o jej zdrowie psychiczne. :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie obsesja tylko miłość, nie jakieś romansowanie tylko pełne spełnienie w miłości. Pewnie gdybym zaczął od niedawna oglądac też bym ślepo kibicował Taylor
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Serial oglądam od 1997 roku z malymi przerwami AdexFan, wiec wybacz, ale wolę Taylor i jej poczynania. Bo Brooke to babsko które samo nie wie czego chce.
FAN DEACON SHARPE
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Innymi słowy oglądasz serial od kiedy już była Taylor w nim? :zeby: ::chytry::
Lepiej przypatrz się dokładniej -np. na te dzisiejsze wspomnienia. :wink:
Abec

Post autor: Abec »

Taylor broniła rodziny, zachowywała się analogicznie jak Brooke w sprawie Deacona.

Muszę przyznać, że tak Brooke jak i Ridge o wiele atrakcyjniej wyglądają dziś niż w starych odcinkach, wykorzystanych do stworzenia tego wspomnieniowego klipu.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Bruk powinna byc z Ridgem, ale nie powinna tak okrutnie miotac ludźmi. Teraz jest jeszcze nieodpowiedni moment dla Bruk, żeby byc z Ridgem :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

GL forever pisze:Bruk powinna byc z Ridgem, ale nie powinna tak okrutnie miotac ludźmi. Teraz jest jeszcze nieodpowiedni moment dla Bruk, żeby byc z Ridgem :P
Bardzo możliwe.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Zawsze wiedziałem, że Taylor jest niestabilna emocjonalnie. :zeby: Wkurzać się o głupie lizaki.
Ricka nie ma Amber harcuje ::loll::
Zablokowany