Bieżące odcinki cz. 1
Papa Eric kazał Ridge'owi być twardy, ale coś nie wyszło
. Dobrze, że małemu Ericowi nic nie jest. Betsy ciągle wzbudza w Bridget niepewność
. Ale Deacon ją zaskoczył
Taylor nieźle się wkurzyła, chociaż liczyłam na to, że pobije się z Brooke
. Assy ciągle gadał jakimiś podtekstami, dziwaczna ta jego rozmowa z Tay
. Fajne wspomnienia mieli B&R 
Może nie największy, ale zdecydowanie przez lata czarny charakter. A jak dzisiaj próbowała omamić biedne dzieci Taylor, po prostu żenada. Ona nigdy nie miała czasu dla swoich dzieci, co dopiero cudzych, a dzisiaj udaje dobrą ciocięGL forever pisze:W pierwszym odcinku po raz kolejny mogliśmy się przekonac, że Bruk to największy czarny charakter tego serialu. Ona potrafi tylko niszczyc ludzkie życiaBiedna Taylor
Massimo zapowiada się groźnie
A Amber rzeczywiście pokazała, że jest taką dziwką, ale małą porównując ją choćby do teściowej
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
ana masz rację, nie będę Ci mówił co masz robić i co pisać , to nie mój problem .
I nie mów mi ,że nie ktytykowałem Brooke bo to robiłem , może nie tak wulgarnie i komicznie jak ty to robisz ,ale zdarzyły się takie sytuację ( choć może wiele ich nie było ) . Poza tym wystarczy ,że ty zawsze krytkujesz Logan i nigdy o niej słowa dobrego nie powiedziałaś , - jakś równowaga musi być
Jeszcze inna sprawa to to ,że ja oceniając bohaterów patrze na to z perspektywy lat , a nie dnia .
Co do dzisiejszych odcinków .
Wieloletnie lata nauki Taylor poszły w las , zamist zachować stoicki spokój to ta wpadła furie .
ale muszę przyznać ,że przyglądając się miną Tay się naśmiałem .
Wspomnienia Brooke i Ridge bezcenne , Forrestrer prawie się nie popłakał
A podobno miał być stanowczy wobec Brooke . Widać jednak ,że zachęca Brooke do dalszej walki o siebie .
Massimo vs Eric czyżby nowy konflikt
,,Mój mąż wyjeżdza na jeden dzień ,a ja się całuję z mężczyzną . Brooke miała rację ,chyba jestem dziwką ''
Tekst mnie powalił . A tak na poważnie kogo Amber teraz oszukuję
Jak na razie tylko siebie . To jest wręcz żałosne .
Co do dzisiejszych odcinków .
Wieloletnie lata nauki Taylor poszły w las , zamist zachować stoicki spokój to ta wpadła furie .
Wspomnienia Brooke i Ridge bezcenne , Forrestrer prawie się nie popłakał
Massimo vs Eric czyżby nowy konflikt
,,Mój mąż wyjeżdza na jeden dzień ,a ja się całuję z mężczyzną . Brooke miała rację ,chyba jestem dziwką ''
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- deacon_sharp
A co z rodziną Ridge'a? Co z Thomasem i dziewczynkami: Stephi i Phoebe? Co z nimi? Kurde, nie rozumiem Brooke, najpierw tak latała za Thornem a teraz co? Jest jego wrogiem i kradnie ojca i mężą? Ona jest dziwna... Powinna się z tym pogodzić. A Ridż dobrze, że dziś nie wziął tego albumu. 
FAN DEACON SHARPE
- deacon_sharp
Fakt, rozmowa Amber z DEACONEM mnie rozwaliła
i zachowanie Bridget w stosunku do Beatsi, chore! "Poczekaj, zobaczysz ze nasze małżeństwo jest szczęśliwe"... Jakby musiała to udowadniać? Komu ona chce zaimponować?
[ Dodano: 2007-07-12, 18:44 ]
blue - raczej nie. Nawiązuje do tematu co mieści się to cały czas i zachaczam o teraźniejszość nie o daleką przeszłosć a tym bardziej nie o przyszłość.
[ Dodano: 2007-07-12, 18:44 ]
blue - raczej nie. Nawiązuje do tematu co mieści się to cały czas i zachaczam o teraźniejszość nie o daleką przeszłosć a tym bardziej nie o przyszłość.
FAN DEACON SHARPE
- deacon_sharp
8. Nie wolno w Niespoilerowych działach oraz Shout Boxie odwoływać się do przyszłych odcinków "MNS"blue pisze:deacon_sharp Takie pytania to chyba w dziale ze spoilerami
Nie dotyczy to się przyszłych odcinków BLUE. Coś jeszcze?
[ Dodano: 2007-07-12, 18:48 ]
Aha i nie chodziło mi o pytania żeby mi ktoś powiedzial, ale o to że Brooke nie myśli o nich! Nie myśli co z nimi się stanie!!! Sprostowanie
FAN DEACON SHARPE
Robi nie zawsze krytykuje Brook,tylko wtedy kiedy uważam ża na to zasługuje(ostatnio często jej sie to zdarza)
Dziś nie skomentuje jej zachowania
Wulgarnie..hmm...to jeszcze mnie nie znasz
Komicznie ...bo prawdziwie
Mniejsza z tym, Ty za to krytykujesz zawsze Amber-więc niech Ci będzie-równowaga jest, chociaż krytyka jej się należy, szczególnie ostatnimi czasy
Coraz bardziej mnie denerwuje, tak samo Deacon, to co robią staje się żałosne
Ta parka coraz bardziej traci w moich oczach
Jeszcze takiej Taylor nie widziałam...biedaczka, też myśłałm że dojdzie do rekoczynów
Ridge nawet sensownie mówił podczas rozmowy z Erykiem,ale później coś mu nie wyszło...Nie był twardy, jak radził papa Eryk
Wulgarnie..hmm...to jeszcze mnie nie znasz
Mniejsza z tym, Ty za to krytykujesz zawsze Amber-więc niech Ci będzie-równowaga jest, chociaż krytyka jej się należy, szczególnie ostatnimi czasy
Jeszcze takiej Taylor nie widziałam...biedaczka, też myśłałm że dojdzie do rekoczynów
Ridge nawet sensownie mówił podczas rozmowy z Erykiem,ale później coś mu nie wyszło...Nie był twardy, jak radził papa Eryk
- deacon_sharp
- Adex-fan Brooke
- deacon_sharp
Nie dziwię się Taylor. Przecież Brooke by potem cały czas faszerowała przedszkole cukierkami, obsypywała prezentami, zabierała do cyrku czy do zoo pod nieobecnośc Taylor aż w koncu te dzieciaczki wolałyby Brooke od swojej matki. Tak więc walcz Taylor i nie pozwól Brooke zniszczyć twojej rodziny!
Brooke jeszcze niedawno beczała że nikt nie szanuje jej związku z Thornem, że wszyscy chą tylko rozbić ich związek? A ona co teraz robi? Nie szanuje i rozwala małżeństwo Taylor i Ridge'a! Ta babka jest po prostu niemożliwa!
Czemu Ridge ciągle mówi do Brooke "Logan". Jeszcze nie słyszałem żeby powiedział do nie Brooke.
Och, no w końcu do dyrektorki trzeba odnościć się z szacunkiem...
Massimo to jakiś podstępny typek. Mafia?
Ale dobrze taylor doradził! 
A tak wogóle to nie wiedziałem że Taylor ma w ogrodzie kolibry.
I że to takie agresywne stworzonka. 
Brooke jeszcze niedawno beczała że nikt nie szanuje jej związku z Thornem, że wszyscy chą tylko rozbić ich związek? A ona co teraz robi? Nie szanuje i rozwala małżeństwo Taylor i Ridge'a! Ta babka jest po prostu niemożliwa!
Czemu Ridge ciągle mówi do Brooke "Logan". Jeszcze nie słyszałem żeby powiedział do nie Brooke.
Massimo to jakiś podstępny typek. Mafia?
A tak wogóle to nie wiedziałem że Taylor ma w ogrodzie kolibry.