Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Marisa

Post autor: Marisa »

Papa Eric kazał Ridge'owi być twardy, ale coś nie wyszło ::loll:: . Dobrze, że małemu Ericowi nic nie jest. Betsy ciągle wzbudza w Bridget niepewność ::ysz:: . Ale Deacon ją zaskoczył ::jezyk:: Taylor nieźle się wkurzyła, chociaż liczyłam na to, że pobije się z Brooke ::chytry:: ::jezyk:: . Assy ciągle gadał jakimiś podtekstami, dziwaczna ta jego rozmowa z Tay :roll: . Fajne wspomnienia mieli B&R :serce:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Forrester

Post autor: Forrester »

GL forever pisze:W pierwszym odcinku po raz kolejny mogliśmy się przekonac, że Bruk to największy czarny charakter tego serialu. Ona potrafi tylko niszczyc ludzkie życia :cry: Biedna Taylor :cry:
Może nie największy, ale zdecydowanie przez lata czarny charakter. A jak dzisiaj próbowała omamić biedne dzieci Taylor, po prostu żenada. Ona nigdy nie miała czasu dla swoich dzieci, co dopiero cudzych, a dzisiaj udaje dobrą ciocię ::loll:: Brak jakiejkolwiek godności, chcę się im przypodobać tylko dlatego, że chce zdobyć Ridga. I ten numer z albumem ze zdjęciami, pewnie ma taki sam jak była z Ericem i Thornem i innymi, szkoda, że ich nie pokazała Ridgowi ::loll:: Ale dobrze, że Ridge odłożył ten album czym dał Logan do zrozumienia, że nic z tego nie będzie :wink:

Massimo zapowiada się groźnie :zeby:

A Amber rzeczywiście pokazała, że jest taką dziwką, ale małą porównując ją choćby do teściowej ::rad::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

ana masz rację, nie będę Ci mówił co masz robić i co pisać , to nie mój problem . ::krzyw:: ::chytry:: I nie mów mi ,że nie ktytykowałem Brooke bo to robiłem , może nie tak wulgarnie i komicznie jak ty to robisz ,ale zdarzyły się takie sytuację ( choć może wiele ich nie było ) . Poza tym wystarczy ,że ty zawsze krytkujesz Logan i nigdy o niej słowa dobrego nie powiedziałaś , - jakś równowaga musi być :wink: Jeszcze inna sprawa to to ,że ja oceniając bohaterów patrze na to z perspektywy lat , a nie dnia .

Co do dzisiejszych odcinków .

Wieloletnie lata nauki Taylor poszły w las , zamist zachować stoicki spokój to ta wpadła furie . ::loll:: ale muszę przyznać ,że przyglądając się miną Tay się naśmiałem .

Wspomnienia Brooke i Ridge bezcenne , Forrestrer prawie się nie popłakał :zeby: A podobno miał być stanowczy wobec Brooke . Widać jednak ,że zachęca Brooke do dalszej walki o siebie .

Massimo vs Eric czyżby nowy konflikt :?:

,,Mój mąż wyjeżdza na jeden dzień ,a ja się całuję z mężczyzną . Brooke miała rację ,chyba jestem dziwką '' ::loll:: ::loll:: Tekst mnie powalił . A tak na poważnie kogo Amber teraz oszukuję :?: Jak na razie tylko siebie . To jest wręcz żałosne .
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Post autor: deacon_sharp »

A co z rodziną Ridge'a? Co z Thomasem i dziewczynkami: Stephi i Phoebe? Co z nimi? Kurde, nie rozumiem Brooke, najpierw tak latała za Thornem a teraz co? Jest jego wrogiem i kradnie ojca i mężą? Ona jest dziwna... Powinna się z tym pogodzić. A Ridż dobrze, że dziś nie wziął tego albumu. :: bow ::
FAN DEACON SHARPE
blue

Post autor: blue »

deacon_sharp Takie pytania to chyba w dziale ze spoilerami :)
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Fakt, rozmowa Amber z DEACONEM mnie rozwaliła :D i zachowanie Bridget w stosunku do Beatsi, chore! "Poczekaj, zobaczysz ze nasze małżeństwo jest szczęśliwe"... Jakby musiała to udowadniać? Komu ona chce zaimponować?

[ Dodano: 2007-07-12, 18:44 ]
blue - raczej nie. Nawiązuje do tematu co mieści się to cały czas i zachaczam o teraźniejszość nie o daleką przeszłosć a tym bardziej nie o przyszłość.
FAN DEACON SHARPE
blue

Post autor: blue »

Ja napisałem raz w tym dziale spoiler(żałuję tego) i dostałem ostrzeżenie :) Było minęło :)
Awatar użytkownika
deacon_sharp

blue pisze:deacon_sharp Takie pytania to chyba w dziale ze spoilerami :)
8. Nie wolno w Niespoilerowych działach oraz Shout Boxie odwoływać się do przyszłych odcinków "MNS"

Nie dotyczy to się przyszłych odcinków BLUE. Coś jeszcze?

[ Dodano: 2007-07-12, 18:48 ]
Aha i nie chodziło mi o pytania żeby mi ktoś powiedzial, ale o to że Brooke nie myśli o nich! Nie myśli co z nimi się stanie!!! Sprostowanie :D
FAN DEACON SHARPE
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Robi nie zawsze krytykuje Brook,tylko wtedy kiedy uważam ża na to zasługuje(ostatnio często jej sie to zdarza) ::krzyw:: Dziś nie skomentuje jej zachowania ::krzyw::
Wulgarnie..hmm...to jeszcze mnie nie znasz :wink: Komicznie ...bo prawdziwie ::chytry::
Mniejsza z tym, Ty za to krytykujesz zawsze Amber-więc niech Ci będzie-równowaga jest, chociaż krytyka jej się należy, szczególnie ostatnimi czasy :evil: Coraz bardziej mnie denerwuje, tak samo Deacon, to co robią staje się żałosne :evil: Ta parka coraz bardziej traci w moich oczach :?

Jeszcze takiej Taylor nie widziałam...biedaczka, też myśłałm że dojdzie do rekoczynów :zeby:

Ridge nawet sensownie mówił podczas rozmowy z Erykiem,ale później coś mu nie wyszło...Nie był twardy, jak radził papa Eryk ::jezyk::
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Czuję, że chyba nie polubię Massimo.
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Jugolaz pisze:Czuję, że chyba nie polubię Massimo.
Dlaczego? :) Fajny gość, ciekawy, nowa postać, ma charyzmę z tego co zauważyłem. Trochę taka Sally w męskim wykonaniu :D
FAN DEACON SHARPE
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To jest męska Stephanie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Z tego co mówił Erykowi to wie sporo o tej rodzinie i uważa, że Brooke jest zagrożeniem. Zresztą chyba sprzymierzył się z Taylor.
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Albo i tak:D ale Massimo Marone ma charakter, charyzme, wogóle podoba mi się co mówi, dobrze że namówił Taylor do tego żeby walczyła o dzieci i męża! Niech się nie poddaje! Brawo Massimo!
FAN DEACON SHARPE
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Nie dziwię się Taylor. Przecież Brooke by potem cały czas faszerowała przedszkole cukierkami, obsypywała prezentami, zabierała do cyrku czy do zoo pod nieobecnośc Taylor aż w koncu te dzieciaczki wolałyby Brooke od swojej matki. Tak więc walcz Taylor i nie pozwól Brooke zniszczyć twojej rodziny! ::rad::
Brooke jeszcze niedawno beczała że nikt nie szanuje jej związku z Thornem, że wszyscy chą tylko rozbić ich związek? A ona co teraz robi? Nie szanuje i rozwala małżeństwo Taylor i Ridge'a! Ta babka jest po prostu niemożliwa! ::plask wczolo:
Czemu Ridge ciągle mówi do Brooke "Logan". Jeszcze nie słyszałem żeby powiedział do nie Brooke. ::plask wczolo: Och, no w końcu do dyrektorki trzeba odnościć się z szacunkiem... ::chytry:: :lol:
Massimo to jakiś podstępny typek. Mafia? ::chytry:: Ale dobrze taylor doradził! ::ok::

A tak wogóle to nie wiedziałem że Taylor ma w ogrodzie kolibry. :lol: I że to takie agresywne stworzonka. ::chytry::
Zablokowany