A mi się właśnie wydaje, że to zagrała sztucznie.Milagros pisze:A co do gry aktoskej-obie panie zagrały bardzo dobrze.deacon_sharp pisze:MilagrosDobra gra Hunter Tylo - słaba Catherine Kelly Lang.
Po prostu akurat w tej scenie Hunter miała większe pole do popisu
Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Brooke przesadziła bo dała lizaki
Tak pewnie myślała że od razu po tych magicznych lizakach dzieci zechcą z nią mieszkać a Ridge jeszcze dziś weźmie z nią ślub
Jakby nie dała tez by było źle że je tam trzyma i taka wiedźma że nie da, jak dziś nie uwodziła a subtelnie jak ktoś na forum radził pogadała z Ridge'm tez źle, zawsze źle, ale Taylor święta 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No a co ty myślałeś, jasne że tak!Adex-fan Brooke pisze:Taylor święta
Ja już nie gadam z tobą wielka trójco (Damians&Adex&Robi) o Brooke bo czym dłużej ciągnę tą dyskusję to robi mi się woda z mózgu.
Mam nadzieję że nie dostanę za to ostrzeżenia.
Pomodlę się dziś za was abyście zauważyliście w Brooke jakąkolwiek wadę a nie tylko same zalety.
Zawsze mówię to co myślę więc i teraz nie bedzie wyjątku.
Aha, Adex, nie musisz już odpisywać, wiem że nazwiesz mnię głupim dzieciakiem.
Ostatnio zmieniony 2007-07-12, 20:09 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
SallyFan
Ale Taylor chyba wyraźnie poprosiła Brooke by odczepiła się od jej dzieci? Nie mogła tego uszanować? I tak wszyscy bohaterowie mają o niej ciekawe zdanie po tym wszystkim z Thorne'm, więc mogłaby siedzieć cicho.Adex-fan Brooke pisze:Brooke przesadziła bo dała lizaki![]()
Tak pewnie myślała że od razu po tych magicznych lizakach dzieci zechcą z nią mieszkać a Ridge jeszcze dziś weźmie z nią ślub
Jakby nie dała tez by było źle że je tam trzyma i taka wiedźma że nie da, jak dziś nie uwodziła a subtelnie jak ktoś na forum radził pogadała z Ridge'm tez źle, zawsze źle, ale Taylor święta
Na prawdę po 3 odcinkach potrafisz dokonać takiej oceny? Podziwiam, chociaż mi nie bardzo skojarzył się ze StephanieAdex-fan Brooke pisze:To jest męska Stephanie
W ogóle Massimo wydaje się być fajny i wniesie świeżości do serialu, fajny.
Betsy
Zdawało mi się że Megan i Catherine są do siebie bardzo podobne, ale dziś wyprowadziły mnie z błędu. Cathy jest pulchniejsza i ma inne rysy twarzy.
Frustracja Taylor - bezcenna
Ogólnie jest ciekawie, ale byłem troche rozczarowany że nie było Tony'ego i Kristen.
Pocałunek Amber i Deacona był super!
Zgadzam się z May.
Wiedziałem Adex, że skomentujesz mojego posta. Uwierz mi, był czas kiedy bardzo lubiłem Brooke, ale to co teraz wyczynia przechodzi ludzkie pojęcie.
A co do tego zaślepienia, może to ty jesteś ''zaślepiony'', ale w stosunku do Brooke. Zawsze szukasz jakiegoś usprawiedliwienia na jej karygodne zachowanie.
Wiedziałem Adex, że skomentujesz mojego posta. Uwierz mi, był czas kiedy bardzo lubiłem Brooke, ale to co teraz wyczynia przechodzi ludzkie pojęcie.
A co do tego zaślepienia, może to ty jesteś ''zaślepiony'', ale w stosunku do Brooke. Zawsze szukasz jakiegoś usprawiedliwienia na jej karygodne zachowanie.
Teraz Damians zajął miejce Boldfanki bo ta wyjechała na dziki zachód .Cosmo pisze:No a co ty myślałeś, jasne że tak!Adex-fan Brooke pisze:Taylor święta![]()
Ja już nie gadam z tobą wielka trójco (Damians&Adex&Robi) o Brooke bo czym dłużej ciągnę tą dyskusję to robi mi się woda z mózgu.![]()
Najlepsze sceny dzisiejszego dnia :
Taylor lecąca za Brooke
Wspomnienia
oraz ostatnie zdania Amber ,, Mój mąż wyjechał na jeden dzień ,a ja już całuję się z innym mężczyzną . Brooke miała rację jest chyba dziwką ''
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Cosmo:Nie uważam Cię za głupka i to nie woda Ci się robi tylko wlewamy Ci więcej oleju
"Święta Taylor" to dobry żart-zawsze to tak traktowałem
Co do Brooke tak ma wady: ciężko radzi sobie z identyfikacją swoich uczuć, bywa egoistyczna (co nie zmiania faktu że ma słuszność w swoim działaniu i prawo do tego) oraz nie potafi przeważnie ostro odeprzeć atak (np. fizyczny)
"Święta Taylor" to dobry żart-zawsze to tak traktowałem
Co do Brooke tak ma wady: ciężko radzi sobie z identyfikacją swoich uczuć, bywa egoistyczna (co nie zmiania faktu że ma słuszność w swoim działaniu i prawo do tego) oraz nie potafi przeważnie ostro odeprzeć atak (np. fizyczny)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Cosmo, bardzo miło, że zaliczyłeś mnie do Wielkiej Trójcy
Napiszę krótko. Zgadzam się z postami Robiego, Adexa i innych osób, które bronią Brooke
Brooke zrobiła piękny album
( Ma kobieta do tego zdolność, najpierw zdjęcia Stefy teraz Ridge'a
). Ich wspomnienia były piękne, z chęcią obejrzę je sobie jeszcze raz na YOU TUBE

Napiszę krótko. Zgadzam się z postami Robiego, Adexa i innych osób, które bronią Brooke
Brooke zrobiła piękny album
-
Dawidek
- Administrator
Macie rację. Wspomnienia Brooke i Ridge'a były świetne. Abec, masz rację całkowicie - Brooke w dzisiejszych odcinkach wygląda o wiele lepiej, niż kilka i kilkanaście lat wcześniej - pokazano perełki z pierwszych odcinków serialu, jeszcze z lat 80 XX wieku. W obecnych odcinkach w TVP1 Brooke wygląda o wiele lepiej. Ridge - nie ma u niego wiekszych zmian, poza zmianami z racji wieku.
Massimo moim zdaniem pokazuje się jako postać, która dąży do celu wszelkimi dostępnymi środkami. Ten przykład kolibra byłego dobitnym przykładem. Eric wspominał, że ten człowiek ma związki z mafią, zapowiada się ciekawie. Stephanie chyba nie wie, że facet przyjechał do Los Angeles.
Szogunko, Amber nie jest przewraźliwiona. Ona słusznie chciała jechać do szpitala. Gorączka w tym wieku, a szczególnie powyżej 39 stopni, to może być wielkie zagrożenie dla dziecka. Dobrze, że wcześniej wezwali lekarza, by zbadał chłopca.
Taylor dziś zachowwywała się dość agresywnie. Ja jej się nie dziwię, czuje się zagrożona. Ona wie, że Brooke zawsze będzie miała sporo miejsca w sercu Ridge'a.
Massimo moim zdaniem pokazuje się jako postać, która dąży do celu wszelkimi dostępnymi środkami. Ten przykład kolibra byłego dobitnym przykładem. Eric wspominał, że ten człowiek ma związki z mafią, zapowiada się ciekawie. Stephanie chyba nie wie, że facet przyjechał do Los Angeles.
Szogunko, Amber nie jest przewraźliwiona. Ona słusznie chciała jechać do szpitala. Gorączka w tym wieku, a szczególnie powyżej 39 stopni, to może być wielkie zagrożenie dla dziecka. Dobrze, że wcześniej wezwali lekarza, by zbadał chłopca.
Taylor dziś zachowwywała się dość agresywnie. Ja jej się nie dziwię, czuje się zagrożona. Ona wie, że Brooke zawsze będzie miała sporo miejsca w sercu Ridge'a.
Fajne były dzisiejsze odcinki szczególnie akcja Brooke - Taylor
Wspomnienia Brooke & Ridge - super
Jeśil chodzi o wygląd Brooke to rzeczywiście teraz wygląda korzystniej - lepiej wyglądała tylko w scenie jak poznała Ridge'a
Dzisiaj Eric mówił Ridge'owi, że on, Stefa i Massimo razem studiowali i że wtedy Stefa była dziewczyną Massima - coś chyba pochrzanili bo już kilka razy było mówione, ze Stefa była kilka lat młodsza od Erica i że miała chyba z 17 lat jak za niego wyszła i była wtedy w ciąży

Wspomnienia Brooke & Ridge - super
Jeśil chodzi o wygląd Brooke to rzeczywiście teraz wygląda korzystniej - lepiej wyglądała tylko w scenie jak poznała Ridge'a
Dzisiaj Eric mówił Ridge'owi, że on, Stefa i Massimo razem studiowali i że wtedy Stefa była dziewczyną Massima - coś chyba pochrzanili bo już kilka razy było mówione, ze Stefa była kilka lat młodsza od Erica i że miała chyba z 17 lat jak za niego wyszła i była wtedy w ciąży
-
Odzia
Wątek z Amber - najpierw gorączka cały czas utrzymywała się na poziomie powyżej 39 stopni, a potem naraz sprawdziła jeszcze raz i okazało się, że temperatura była już prawie w normie. Ciekawe, że nie spadała stopniowo
A potem ten komentarz Amber do Deacona, że ona tak się bała, jakby ten mały co najmniej umierał, a przecież lekarz wyraźnie powiedział, że nawet do szpitala nie muszą jechać.
Co do Taylor, to wreszcie nieco zmieniła image
Z nudnej, mdłej i zawsze spokojnej, zrównoważonej żony i matki zmieniła się w taką frustratkę. Przekomicznie wyglądała goniąc Brooke, a potem rzucając się na nią podskakując i krzycząc. Wyglądała, jakby potrzebny był jej kaftan bezpieczeństwa. I to pani psychiatra. Ja rozumiem, że kiedy chodzi o własne problemy, to dochodzą emocje itd., ale bez przesady! Widać, że czuje się zagrożona i nie ma pełnego zaufania do męża.
Ale z drugiej strony, to nawet dobrze, bo dzisiaj Ridge wyszedł na straszną ciapę. Najpierw taki stanowczy w rozmowie z ojcem, gotowy rozprawić się z Brooke na dobre, a potem wystarczyło, że wszedł do gabinetu Brooke i od razu dał się wciągnąć w dyskusję, zgodził się obejrzeć wspólne zdjęcia, a na koniec szczerzył się do niej od ucha do ucha i nawet łezka w oku mu się zakręciła na wspomnienie tamtych chwil z Bróoke. A z rozprawienia się z Brooke nici, bo zaraz po zobaczeniu zdjęć wyszedł. Dobrze, że przynajmniej album ośmielił się zostawić.
A Brooke to istna diablica. Ciągle miesza, wtrąca się, wszystko niszczy i burzy. A do tego jest wstrętną egoistką i sama nie wie, czego chce. Jak ona śmie rozwalać taką idealną rodzinę?! I jeszcze tak na offen się do tego przyznawać i przed Ridge'em, i przed Taylor. No i te komentarze w stylu "Dla dzieci będzie lepiej, jak od razu zrezygnujesz z Rigde'a". Aaa! Za kogo ona się uważa?! A te lizaki... Hehe, ciekawe, skąd jej się wzięły w szufladzie. I to akurat trzy
Ale też muszę przyznać, że jako starsza prezentuje się korzystniej, tylko że włosy ma jakieś takie bardziej liche. Zwłaszcza przy Taylor i Megan.
Pan Massimo nie wydaje mi się być sympatyczny, ale na pewno będzie postacią ciekawą, skoro prowadzi nielegalne interesy, ma powiązania z mafią i Eric jest tak na niego cięty. Stephanie siedząca przed kompem i pisząca maile do niego - jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić...
A co do jego rozmowy z Taylor, to dziwię się jej, że słucha obcego faceta, o którym nic nie wie. I w ogóle ją to nie zdziwiło, że on tak dobrze orientuje się w całej sytuacji. No i nie rzypuszczałam, że Taylor ma w ogrodzie kolibry...
Co do Taylor, to wreszcie nieco zmieniła image
Ale z drugiej strony, to nawet dobrze, bo dzisiaj Ridge wyszedł na straszną ciapę. Najpierw taki stanowczy w rozmowie z ojcem, gotowy rozprawić się z Brooke na dobre, a potem wystarczyło, że wszedł do gabinetu Brooke i od razu dał się wciągnąć w dyskusję, zgodził się obejrzeć wspólne zdjęcia, a na koniec szczerzył się do niej od ucha do ucha i nawet łezka w oku mu się zakręciła na wspomnienie tamtych chwil z Bróoke. A z rozprawienia się z Brooke nici, bo zaraz po zobaczeniu zdjęć wyszedł. Dobrze, że przynajmniej album ośmielił się zostawić.
A Brooke to istna diablica. Ciągle miesza, wtrąca się, wszystko niszczy i burzy. A do tego jest wstrętną egoistką i sama nie wie, czego chce. Jak ona śmie rozwalać taką idealną rodzinę?! I jeszcze tak na offen się do tego przyznawać i przed Ridge'em, i przed Taylor. No i te komentarze w stylu "Dla dzieci będzie lepiej, jak od razu zrezygnujesz z Rigde'a". Aaa! Za kogo ona się uważa?! A te lizaki... Hehe, ciekawe, skąd jej się wzięły w szufladzie. I to akurat trzy
Pan Massimo nie wydaje mi się być sympatyczny, ale na pewno będzie postacią ciekawą, skoro prowadzi nielegalne interesy, ma powiązania z mafią i Eric jest tak na niego cięty. Stephanie siedząca przed kompem i pisząca maile do niego - jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić...
Brooke-już nie mam siły jej krytykować, szkoda, że Stephanie wyjechała, już ona by się rozprawiła z Brooke. Taylor bardzo dobrze robi, szkoda, że Ridge przyszedł
tak strasznie chciałem zobaczyć dalszy ciąg walki
Mass dobrze jej poradził, niech walczy o swoje. Brooke pierw beczy, że niby nikt nie szanuje jej związku z Thorne'm , a potem leci do jego brata. Amber nie powinna mówić o sobie , że Brooke miała racje nazywając ją dziwką. W obecnej sytuacji to określenie moim zdaniem bardziej pasuje do Brooke niż do Amber.
- deacon_sharp
Zgadzam się w 100% w twoją wypowiedzią! To Brooke zachowuje się jak zwykła dziwka a nie Amber, ale Amber nie powinna ciągnać dalej tej farsy z Deaconem a widać, że jej zależy na nim trochę. Ona sama nie wie kogo kocha!Brooke-już nie ma siły jej krytykować, szkoda, że Stephanie wyjechała, już ona by się rozprawiła z Brooke. Taylor bardzo dobrze robi, szkoda, że Ridge przyszedłtak strasznie chciałem zobaczyć dalszy ciąg walki
Mass dobrze jej poradził, niech walczy o swoje. Brooke pierw beczy, że niby nikt nie szanuje jej związku z Thorne'm , a potem leci do jego brata. Amber nie powinna mówić o sobie , że Brooke miała racje nazywając ją dziwką. W obecnej sytuacji to określenie moim zdaniem bardziej pasuje do Brooke niż do Amber.
FAN DEACON SHARPE