Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

LoLex: Też mi to przyszło do głowy, Taylor po tej rozmowie na pewno zgłosi sie do Stephanie aby sama mieć czyste rączki :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Najbardziej podobały mi się dzisiaj dwie rozmowy Sally i Tonego. Fajnie Saly dziś mówiła.
Denerwuje mnie to jak Tony rozmawia z Kristen, że nie mogą razem być itd. itp..
Taylor fajnie się dziś zachowała, a jej przeciwnicy i tak sie jej uczepili.
Amber powinna skończyć tą farsę z Deaconem albo wóz albo przewóz. Po pierwsze robi się to już nudne a po drugie oboje postępują nie fair względem swoich współmałżonków.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Mogę uwierzyć, że Amber chce być z Rickiem, bo go kocha. Mogę nawet uwierzyć w pewne uczucie Deacona do Bridget. Ale oboje są nielojalni w stosunku do swoich partnerów. Postępują nieuczciwie. Ja nie potrafiłabym okłamywać (ukrywać takich faktów - na jedno wychodzi) ukochanej osoby.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Marisa

Post autor: Marisa »

Ale przecież Bridget wiedziała co łączy Deacona i Amber, a mimo wszystko postanowiła z nim zostać.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Poprawka. Wiedziała co łączyło. Naprawdę uważasz, że Bridget wie, że Deacon dalej kocha Amber?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Wątek Amber&Deacon robi się nudny :ziewam: Niby obiecywali sobie, że będą wierni dwoim partnerą, ale coś ich do siebie ciągnie. Taylor bardzo dobrze zrobiła, że nie nastawia Bridget przeciwko matce, ale znając Bridget nie ustąpi. Żal mi jej. Jak się wszystkiego dowie będzie się bardzo wstydzić za swoją matkę.
Marisa

Post autor: Marisa »

Szogunka pisze:Poprawka. Wiedziała co łączyło. Naprawdę uważasz, że Bridget wie, że Deacon dalej kocha Amber?
Nie wiem czy wie, wiem, że była tego świadoma dając mu drugą szansę.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Post autor: deacon_sharp »

Nie róbcie z tej Bridget takiej głupiej owcy, wie chyba co dobre a co nie. Gdyby nie czuła że Deacon ją kocha to by z nim nie została. Proste. Deacon był przekonujący i uwierzyła mu a teraz on znowu zaczyna podchody do Amber. Ale nie tak widoczne jak wcześniej i córka Loganówna tego nie widzi. Jest zaślepiona nadal miłością do męża.
FAN DEACON SHARPE
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Brooke była dzisiaj wkurzająca. Zresztą jak zawsze. Ludzie się zmieniają, ale nie ona.
Wątek Tony'ego i Kristen mnie nudzi. Oni są jakby na siłę przylepieni do tego serialu.
Stefa wróciła i poddusiła Brooke ::jezyk::
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Nie zgodze się z tobą GL_forever, bo wątek Kristen i Tony'ego jest ciekawy na swój sposób. Widzimy jaka tragedia spotkała tą parę, ale co zrobisz nic nie zorbisz...
FAN DEACON SHARPE
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Była bardzo zabawna, ale to było naciągane aby było komicznie :zeby: Taylor wysłała Stephanie do walki za siebie oby jej wojowniczka nie padła na nowy udar ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Po tych odcinkach dochodze do wniosku że Brooke jest nienormalna. Ona naprawdę myśli tylko o SOBIE. Egoistka!
FAN DEACON SHARPE
GL Forever

Post autor: GL Forever »

deacon_sharp pisze:Po tych odcinkach dochodze do wniosku że Brooke jest nienormalna. Ona naprawdę myśli tylko o SOBIE. Egoistka!
Zgadzam się. Brooke to straszna egoistka :roll:
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Brooke myśli również o dzieciach Taylor i nie chce żeby bardzo cierpiały, gdy odsunie ją od Ridge'a. Poza tym to Taylor zachowuje się ostatnio raczej nienormalnie, a przecież gdyby była pewna swojego związku to wszystko byłoby oki. Ale najwidoczniej tak nie jest. ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2007-07-14, 17:03 przez Jugolaz, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Czy ja wiem, robi tak bo już wypróbowała sposoby na zabieranie cudzych mężów, bez krzyków i lamentów. Tak samo odsuwała Macy od Thorne'a i jak to sie skonczyło? Macy zginęła! A Brooke rozwiodła się po roku z Thorne'm któremu obiecywała że zostanie jej bliski do końca życia.
FAN DEACON SHARPE
Zablokowany