Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

SallyFan pisze:
Dawidek pisze:Sally chyba jest naiwna, że szybko pozbyła się Brooke. Ona doskonale wie, że nie pozbędzie się byłej synowej. ::plask wczolo:
:?: :?: :?: :shock:
Sally nigdy nie miałą synowej ::chytry:: ::chytry:: ::chytry:: A tymbardziej Brooke :P
O co ci chodzi? ::jezyk::
Dawidkowi zapewne chodziło o Steph :wink: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek się przejęzyczył, ale Sally miała synową - Becky.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex i Damians, dziękuję Wam za reprezentowanie mnie. :: bow :: :D Tak przejęzyczyłem się, chodziło o Stephanie oczywiście. Sally aż tak naiwna jak Stephanie raczej nie była.

Odnośnie Taylor, to tym razem Stephanie kazała Taylor cicho siedzieć, myśląc, że sama wszystko załatwi z panną Logan. Tym czasem obie robią dosłownie to samo i jakoś nie potrafią nic zdziałać przeciwko Brooke. Nawet 1000 klonów Stephanie nic by nie zdziałało. :D Brooke jest niezniszczalna.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

SallyFan pisze: Robi, ciebie Taylor załamuje tak mniej więcej od zawsze ::krzyw::
No właśnie tego nie cierpie na tym forum , czytanie ze zrozumieniem to podstawa . Już wielkokrotnie oceniałem Taylor pozytywnie ,nawet w czasie rozpoczęcia konfliktu Brooke vs Taylor .
Tomala

Post autor: Tomala »

Kristen patrzała na Clarka jak na idiote. No i dobrze bo on jest idiotą. Podobają mi sie sceny Brooke/Stephanie. Odkąd ja oglądam MNS to już druga taka scena. Poprzednia była w biurze Brooke na tym łużku.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Śmieszna była scena Brooke - Stephanie ::rad:: Te miny Stefy! ::cojest:: Zresztą Brooke też była niezła. Naprawdę wierzyła, że Ridge zgodziłby się na tę jej grę z przepaską na oczy? ::krzyw::
Fajne były też teksty Taylor:
Ridge: "Brooke jest teraz taka bezbronna"
Taylor: "Oh my God! Zaraz zwymiotuję!" ::jezyk:: ::rad::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ta przepaska na oczy była świetna chociaż wolę ją w wersji Ridge'a. Clarke strasznie się wygłupił idąc do Kristen. Ona myśli o kimś innym, martwi się o Tony'ego, a ten idzie się jej oświadczyć ::plask wczolo: Ridge jest strasznie naiwny myśląc, że
"Brooke jest teraz taka bezbronna"
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Wszystko jednak wskazuje, że znów poczuł do niej "słabość". Nie był wcale a wcale wyrozumiały czy współczujący, jak się z Thornem wiązała. Teraz empatia w stosunku do Logan, połączona momentami z nielojalnością względem żony. :x
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Piotrek16

Post autor: Piotrek16 »

Jak Stephanie mówiła o gabinecie Brooke i Rick wymieniał później wszystkich byłych swojej matki za uwazyłem ze Grant miał raka jąder przez Brooke która go nie oszczędzała w łóżku ::krzyw:: ::krzyw::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dobry był ostatnio tekst Brooke do Stephanie "słyszałaś? wracamy do siebie z Ridge'm" ::loll:: a dziś Brooke sztucznie się zaśmiała, ale to pewnie celowo, fajna dziś była ich rozmowa, wiem że przeciwnicy Brooke postrzegają ją z nienawiścią teraz przez jej śmiałe szczere zachowanie i realne zagrożenie jakim jest dla Taylor, ale to co mówiła miało swój sens! Widzę że imię Massimo sie chyba jednak nie odmienia a Amber jest niestety dalej denerwująca :( okropny już sie zrobił ten jej wątek z Deaconem. A Bridget jak posmakowała seksu to owies jej uderzył do głowy do reszty ::rad:: :lol:
Ostatnio zmieniony 2007-07-16, 18:20 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Ale ta Brooke jest... Ja jej już nie mogę... Jak ona się zachowuje! Co ona sobie myśli ze może bezkarnie rozbić małżeństwo Ridge'a! Wstydu nie ma... Nigdy jej nie lubiłam
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Eric jakoś sztucznie uderzył Massima ::jezyk:: Przynajmniej jak dle mnie ten cios był sztuczny.
Brooke zachowuje się tragicznie ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Nie no, masakra. Aż mi się krew burzy w żyłach! :evil:

Nie mogę już patrzeć na to bezkarne i żałosne zachowanie Brooke! Co ona sobie w ogóle myśli ? "Już nikt mnie nie powstrzyma" < właśnie ta pewność siebie na pewno cię zgubi, kochana ::krzyw:: I to jej wyjście... Nie no, normalnie www.żal.pl ::loll:: ::plask wczolo: Co za skończona idiotka! ::cojest:: Ostatnio krytykowaliście żałosny śmiech Taylor, a dzisiaj Brooke pokazała, jak bardzo jest głupia ::loll:: ::loll:: ::loll:: Normalnie brak słów ::plask wczolo:

Massimo Marone już miesza ::jezyk:: Erick się wściekł na dobre, to uderzenie mnie rozbroiło. Stefcia ma dwóch adoratorów, którzy teraz zapewne będą walczyć o jej serce ::jezyk::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Eryk i ten cały Massimo - pojedynek dinozaurów o względy Cesarzowej ::loll:: Bardzo podobało mi się, gdy Brooke zarzuciła Stephanie brak moralności. Nareszcie ktoś jej to powiedział :!: Amber punktuje u mnie za wypowiedź nt. Brooke i Ridge'a. 8) Spotkania tej całej czwórki Amber-Bridget-Deacon-Rick są tak przeraźliwie nudne, że szkoda gadać. :roll: Taylor niech już się nie denerwuje, bo się zaraz rozchoruje. Czemu w ostatnim czasie bez przerwy jej dziećmi zajmuje się niania. :?: Stephanie - jak rozumiem - spotyka Massima po bardzo długim czasie i zamiast zapytać go jak żyje i co u niego, to nawija o Brooke. :roll:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Piotrek16 pisze:Jak Stephanie mówiła o gabinecie Brooke i Rick wymieniał później wszystkich byłych swojej matki za uwazyłem ze Grant miał raka jąder przez Brooke która go nie oszczędzała w łóżku ::krzyw:: ::krzyw::
Piotrek, zastanów się, zanim coś napiszesz. Żenada ::plask wczolo:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zablokowany