Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

deacon_sharp pisze:Tak? Nie wiedziałem, wiesz nie wchodze w dział Spojlerowy wiec jestem PROROKIEM??? Może przewidze też śmierć Stefani!!! :D Chciałbym żeby Stefani zginęła spadając z drzewa. Czy to też spojler JURGOLAZIE?
Rzeczywiście w ogóle nie wchodzisz na dział spoilerowy tylko posty od Ciebie same się tam zamieszczają :zeby: ::cojest::
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Post autor: deacon_sharp »

SallyFan - jakie punkty załamałem?
FAN DEACON SHARPE
Abec

Post autor: Abec »

deacon_sharp pisze:Tak? Nie wiedziałem, wiesz nie wchodze w dział Spojlerowy wiec jestem PROROKIEM??? Może przewidze też śmierć Stefani!!! :D Chciałbym żeby Stefani zginęła spadając z drzewa. Czy to też spojler JURGOLAZIE?
Jak to nie wchodzisz, jak nawet tam pisałeś? W szczególnosci sprawd proszę pewien własny post z 12 VII o 20:59.
Ostatnio zmieniony 2007-07-17, 19:42 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

deacon_sharp pisze:
aylor osiągnęła dno. "Mamusiu pomóż mi bo Brooke zabrała mi Ridge'a ::bojesie:: ". Zachowuje się jak kilkuletnia rozkapryszona dziewczynka, której ktoś zabrał zabawkę ::loll:: ::loll:: :zeby:
Co do Massimo, to podejrzewam, że jest z lekka chory psychicznie. No ale w końcu to przyjaciel Stephanie wiec co się dziwić :zeby:
Jurgolazie - fanie Brooke: Mówisz tak zapewne bo jesteś tylko po stronie Brooke. Wszyscy są przeciw niej a ty wrogów Brooke atakujesz. Dosłownie wszyscy! Kiedyś nawet jej dzieci się od niej odwrociły, jej ukochany Ridge i jej były mąż Thorne! Wiec co się dziwisz! Brooke źle postępuje. Taylor powinna zostać świętą!
Wydaje mi się, że niektórzy ulegają ogólnej Brooke-fobii, która panuje wśród postaci w serialu i przesłania im to często fakty. :roll:
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Abec pisze:
Jak to nie wchodzisz, jak nawet tam pisałeś? W szczególnosci sprawd proszę pewien własny post z 12 VII o 20:59.
Oglądałem ten post. Niezła ściema becon_sharp :zeby: ::cojest::
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Ja o Brooke już się nie wypowiadam... Ona jest tak niewdzięczna.... ::plask wczolo: I ten jej tekst "Dzieci sobie popradzą, ja nie" żałosne. Jak które mają po 2 lata mogą sobie poradzić bez ojca. ::plask wczolo:
Czyżby w MnS szykował nam się nowy trójkącik milosny Sally&Massimo&Stephanie? Ale tak szczerze to spotkanie Sally i Massimo było bardzo przyjazne. Ciekawe skąd oni sie znają? ::chytry::
Bardzo mi jest skoda Taylor. :cry: Ja już nie mogę sie doczekac aż Brooke zniknie z życia Talyor i Ridge'a.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Taylor dzisiaj zachowywała się gorzej od Sheili!!! Wniosek z tego jest jeden, Taylor wie, że w każdej chwili może stracić męża, ponieważ on dalej kocha Brooke ::rad:: ::krzyw:: Co ona sobie wyobraża? Przecież Brooke jest jego szefową i chcąc czy niechcąc będzie się z nią spotykał. I te dzwonienie do Stefy i skarżenie się jej - żałosne... Dodam jeszcze, że Taylor jako lekarz powinna podejść do tej sprawy ze spokojem, a nie wyżywać się jeszcze na bezbronnych pracownikach...
Mimo, iż bardzo lubię Sally, to czasami trochę przesadza. Przecież to Macy prowadziła samochód i to ona spowodowała wypadek - niestety śmiertelny. Jestem przekonany, że Macy już dawno to jej wybaczyła ( w przeciwnym razie straszyłaby ją po nocach), a Sally dalej ją obwinia...
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Taylor jak zwykle kiedy traci grunt pod nogami,leci do swojej wspaniałej teściowej.Jeśli faktycznie Brooke nikomu nie zagraża,ma obsesję to naprawdę nie rozumiem po co ten szum :?: Choć to oczywiste bo wszyscy dobrze wiedzą,że Ridge kocha tylko Brooke i w końcu kiedyś przestanie jej się opierać :twisted: Teraz jest za bardzo zakręcony,boi się mamuśki no i chce być w porządku wobec rodziny.Swoją drogą Tay stała się bardzo agresywna.Dobry psychiatra powinien potrafić kontrolować takie emocje...
Mamy w serialu nowego bohatera.Massimo ::plask wczolo: Niczym rycerz na białym koniu zjawia się by wspomóc swoją miłość -cesarzową.Wzruszające ::krzyw:: Ciekawe co wymyśli aby pozbyć się Brooke :roll: To będzie zapewne ryzykowne posunięcie bo ona jest niezniszczalna i zawsze na koniec spada na cztery łapy.Ale życzę powodzenia...
Sally zrobiła się ostatnio naprawdę wkurzająca.Nie mam już ochoty słuchać tego,że niedobra zła wiedźma Brooke Logan jest winna śmierci jej córki :ziewam: ::ysz::
Wszyscy próbują zniszczyć Brooke,prawie każdy staje przeciwko niej a ona zawsze musi walczyć sama ::kwasny:: Nie sądzę jednak aby naprawdę chcieli jej się pozbyć bo gdyby naprawdę taka była ich wola już dawno by to zrobili,a poza tym kogo wtedy można byłoby obwiniać za wszelkie niepowodzenia i problemy.Przecież obojętnie co się dzieje zawsze winę ponosi tylko jedna Brooke. To naprawdę wygodne mieć takiego stałego kozła ofiarnego ::plask wczolo:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Nie wiem o mam myśleć o dzisiejszym zachowaniu Taylor chyba to że tak się denerwuje świadczy tylko o tym że nie ufa Ridgeowi chociaż jej się nie dziwię bo Ridge miał nie zwracać uwagi na Brooke a on raz patrzy tak jakby miał wszystko rzucić i pobiec do Brooke a innym patrzy tak jakby nie wiedział co powiedzieć. Ja już czasami nie wiem czy on naprawdę chcę być z Taylor? ::kwasny::
Co do Massima to mam nadzieję że zrobi coś z tą Brooke
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Oby Massimo wymyślił coś skutecznego. :zeby:
Ten Ridge to ma zawsze "szczęście" ("pecha"), że co widzi się z Brooke to ona prawie zawsze jak nie w kostiumie to w bieliznie. :zeby:
Nawet dziś sama Megan jej przyjaciółka od serca powiedziała Brooke, że postępuje nie fair.
Zdenerwowanie Taylor jest jak najbardziej zrozumiałe, ktoś stara zniszczyć się jej szczęście rodzinne odebrać męża. Byłabym wręcz zdziwiona jakby chodziła sobie spokojnie i nic z tego nie robiła, tym bardziej że wiadomo jakimi metodami walczy Brooke. Ktoś pisze że Taylor ma swoje grzeszki pewnie i ma ale Brooke też nie jest święta.
Ridge też nie jest tu bez winy. Powinnien załatwić tą sprawę odrazu albo wóz albo przewóz albo Taylor albo Brooke , a tak sam jeszcze podsyca niezdrową atmosferę i podnieca się jak Brooke tak mu ciągle maśli. Niby nie niby tak. Na miejscu Brooke dawno kopnęłabym go w tyłek i pokazała drzwi. Ciekawe ile jeszcze Brooke bedzie się prosić.
Brooke nie popieram też dlatego, że kazde jej szczęście budowane jest kosztem innych. Cieszy się jak innych doprowadza do szału a niby nie chcę nikogo krzywdzić (scena pod gabinetem Ridga). Obłuda! Wczoraj Bridget mówiła, że dla niej cel uświęca środki. Nawet własna córka wstydzi sie jej zachowania.
Acha a propo histerycznego zachowania Taylor niektórych zdaniem, oprócz tego że jest lekarzem Taylor jest też człowiekiem, a emocje w takiej sytuacji są nieuniknione.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Gdyby nie ta kłótnia z Taylor , Ridge leżałby już w łóżku z Brooke ::rad:: Forrester chcąc pomóc rodzinie postanowił wylać na Logan trochę zimnej wody , ale jak zwykle mu się nie udało , nie udało bo on ją kocha .
Natomiast Taylor rozbawiła mnie , ja tej kobiety wogóle nie rozumiem . Jeżeli ona twierdzi ,że Ridge nic do Brooke nie czuję to po co się tak denerwuje :?: ::loll:: ::plask wczolo: Natomiast jeżeli ona wie co tak naprawdę Brooke i Ridge do siebie czują to po co ten stan dalej utrzymać :?: :zeby:
Rozbroił mnie też pretensję Taylor do Ridge jak ten mówił do Brooke ,,Logan'' ::loll:: ,,Nie mów tak o niej ! '' - Tay ::loll::
Brooke jest przygotowana do walki ,a także zna swoich przeciwników i jej wygrana na pozór jest już przesądzona ,ale od dziś Logan ma także nowego wroga Massima i tego ataku może nie przewidzieć i to ją może zgubić .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

deacon_sharp pisze: Taylor powinna zostać świętą!
::loll:: I oto dlaczego Twoich wypowiedzi na ten temat nawet nie warto czytać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Post autor: deacon_sharp »

I oto dlaczego Twoich wypowiedzi na ten temat nawet nie warto czytać.
Tak samo jak twoich fanko Brooke. Ja w przeciewieństwie do ciebie nie jestem fanem żadnej z tych postaci, ale oceniam. I oceniłem Taylor i jej zachowanie jako Świętę! A tobie to nie pasuje i wściekasze się bo? Bo to uraża twoją dumę i dumę Brooke Logan - już nie Forrester. :D
FAN DEACON SHARPE
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Robi pisze:Natomiast Taylor rozbawiła mnie , ja tej kobiety wogóle nie rozumiem . Jeżeli ona twierdzi ,że Ridge nic do Brooke nie czuję to po co się tak denerwuje :?: ::loll:: ::plask wczolo:
Bo pamięta, że mimo, ze tego potem żalował, to Morgan zdołała go omotać i strzelił jej gola. Więc sytuacja może się powtórzyć.
Nieśmiertelny tekst Brooke "Kochaj się ze mną" rozśmieszył mnie. Powtarza go jak mantrę jakąś.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Witajcie. Brooke mnie coraz bardziej irytuje :!: Ślini się do Ridge'a chociaż wie że on nie zostawi rodziny Poniża się przed nim błagając o seks :!: Czy ona nie ma godności :?: Jest typową egoistką liczy się jej szczęscie nikogo innego. Najlepiej rozbić czyjąś rodzinę żeby tylko i wyłącznie ona była szczęśliwa z Ridgem. Dla mnie ta kobieta jest żałosna :!: Nie dziwię się Taylor że jest znerwicowana. Na jej miejscu tez bym była ale czy musi ciągle latać do Stephy jak ma jakiś problem :?: :?: W końcu jest dorosła i umie chyba załatwiać swoje sprawy :!: Stephanie to nie fundacja na rzecz pomocy kobietom znerwicowanym przez Brooke ::loll::
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Zablokowany