Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Wkurza mnie zachowanie Brooke. Cały czas ślini się do Ridge'a. Nie daje mu spokoju, podsłuchuje jego rozmowy. Gdyby tak zachowywała się jej córka mógłbym to zrozumieć, ale dorosła kobieta ::plask wczolo: I to jej:"Kochaj się ze mną". Nie tak dawno mówiła to jego bratu.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Brooke zachowywała się okropnie w stosunku do Stephanie ::plask wczolo: Na szczęście wyjeżdża z Los Angeles na pewien czas :serce:
Milagros

Post autor: Milagros »

Massimo wymyślił okrutną intrygę :evil:
Dziwię się,że ojciec Brooke przystał na to rozwiązanie.
Ale robi to tylko dla pieniędzy-5 mln dolarów piechotą nie chodzi ::rad::
Eryk był dzisiaj bardzo zazdrosny o Stephanie.
Jego rozmowa ze Stefą bardzo mi się podobała :lol:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Nie podoba mi się ten spisek Massima przeciwko Brooke ciekawe co będzie gdy ona dowie się ze to wszystko kłamstwo tylko po to by ona wyjechała ::kwasny::
Mam dość tego Deacona który ciągle się tylko łasi do Amber a ona cały czas okłamuje Ricka ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ten tekst Stephena Logana do Brooke był żałosny. "Umieram!" ::kwasny:: Widać, że on naprawdę potrzebuje tej kasy...
Mam nadzieję, że Brooke szybko wróci do Los Angeles, choć za nią nie przepadam, to jednak bez niej odcinki nie są tak ciekawe.
Zachowanie Amber w pierwszym odcinku było dziwne dla mnie. Zawsze myślałam, że kocha Ricka ( :serce: ), a ona chyba liczy w przyszłości na związek z Deaconem... ::kwasny::
Lubię Ricka, a Amber nie! Czemu on z nią jest? Miłość chyba jest ślepa...
Deacon zachowywał się jak zwykle.
Okazuje się, że Eryk może się tylko domyślać, że Stephanie i Massimo byli kochankami, nie może tego wiedzieć na pewno.
O_o - Eryk nazwał Brooke suką - aż się zdziwiłam... ::jezyk::
Forrester

Post autor: Forrester »

Massimo jest rewelacyjny, wspaniały plan, oby poskutkował, bo zachowanie Logan w pierwszym odcinku było już naprawdę nie do zniesienia :wink:

Stefcia nikomu nie powiedziała o nocy z Massimo, Królowa też ma swoje sekrety :zeby:

Amber i Deacon i ich zachowanie pozostawię bez komentarza. A Rick też jest strasznie głupi, jeszcze studiuje, a już chce mieć kolejne dziecko ::plask wczolo:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Żal mi Brooke. Być tak podle oszukiwaną przez własnego ojca. Ona przecież teraz jest załamana. Eric powinien jeszcze raz walnąć Massarza w szczękę to może by się uspokoił (Stefę też mógłby strzelić ::loll:: )
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke została zaatakowane z tej strony , z której się nie spodziewała i nie była przygotowana . Napewno zaraz wróci bo ile można ukrywać kłamstwo przed wszystkimi :?: :evil:
Stephani zamiast chronić mężą i stać po jego stronie to ta go atakuje ::plask wczolo: Widać ,że nasza Cesarzowa coś ciągle czuję do Marone .
Wątku Amber&Deacon nie będę komentował bo już dużo na ten temat się wypowiedziałem . Oni są żałośni ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Irma

Deacon miał rację, jeśli Amber nie jest gotowa do urodzenia kolejnego dziecka powinna powiedzieć to Rickowi ::ok:: . A ten głupek powinien to zauważyć :evil: ::plask wczolo: ::ke:: !
Rick przecież się spytał czy Amber chce tego dziecka a ona nie zaprzeczyła i niby jak on miał się domyślić?
Ostatnio zmieniony 2009-07-13, 22:06 przez Irma, łącznie zmieniany 1 raz.
Abec

Post autor: Abec »

Geny Loganów są intryganckie... Storm, Bridget...
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Dziwi mnie decyzja Amber!Jak można miec dziecko kochając jednocześnie 2 facetów ::plask wczolo: . ?Massimo ma takie trochę "Forresterowe' sztuczki czyżby nauczył się tego od Stefy :P ? Widac ze ma ogromną do niej słabośc, ale czy te jego teksty to nie stara wersja oper Deacona :?:
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Intryga podła. Nie pochwalam jej. I to własny ojciec oszukuje córkę, mówi jej że umiera jest bez serca. Szkoda mi było dzisiaj trochę Brooke. Jedyny plus tego, to to że wyjedzie.
Aż mnie zatkało i śmiać mi się chciało jak Eric podsumował dziś Brooke: "łasi się do Ridga jak suka w ruji" :shock: ::cojest::
Ale ten Eric jest, daje do zrozumienia Stephanie, ze nikomu już nie może się podobać. Chamskie to było. Ogólnie denerwuje mnie strasznie bo uważa się za niewiadomo kogo.
Zachowanie Amber jest żałosne. Niech się w końcu kobieta zdecyduje Rick albo Deacon, a nie chodzi ciągle z taką pokrzywdzoną miną i robi z siebie meczennicę. A na dodatek decyduje się na drugie dziecko. Strasznie nieodpowiedzialnie się zachowuje. :roll:
Forrester

Post autor: Forrester »

annnia pisze:Aż mnie zatkało i śmiać mi się chciało jak Eric podsumował dziś Brooke: "łasi się do Ridga jak suka w ruji" :shock: ::cojest::
Raz Eric powiedział coś mądrego :wink: Ale Massimo ma rację, że jest z niego trochę taka "dupa wołowa", nie potrafi rozwiązać żadnego problemu. Zachował się w porządku gdy uczestniczył w akcji pod kryptonimem "Wenecja", ale ostatnio znów zrobił się ciapowaty jak zawsze.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Nareszcie!!Brooke wyjedzie! :mrgreen: Zapewne nie na długo,ale zawsze cos ::jezyk:: Szkoda mi jej ojca,który był postawiowny w takiej sytuacji,ale nie musiał od razu wywalać,że umiera ::ysz:: Na miejscu Brooke nie wiem czy wybaczyłabym jemu.Czyżby szykuję się kolejny mały Forester?? :mrgreen: To dziecko albo wzmocni małżeństwo Amber i Ricka albo doprowadzi do jego końca moim zdaniem.Swoją drogą ciekawe,że jak Rick planuje małe świntuszenie z żoną to od razu zabiera małego Erica do Helen ::loll::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Irma

May pisze:
Irma pisze:
May pisze: Deacon miał rację, jeśli Amber nie jest gotowa do urodzenia kolejnego dziecka powinna powiedzieć to Rickowi ::ok:: . A ten głupek powinien to zauważyć :evil: ::plask wczolo: ::ke:: !
Rick przecież się spytał czy Amber chce tego dziecka a ona nie zaprzeczyła i niby jak on miał się domyślić?
Jej wyraz twarzy i taka ogólna niepewność wszystko zdradzała ::kwasny:: . Gdyby chciała tego dziecka na pewno od razu by się zgodziła ::ok:: . A tak widać było, że ma wątpliwości ::krzyw:: .
To co miał ją sie sto razy pytać czy na pewno chce? ::plask wczolo: Nikt jej nie nic nie kazał jeśli naprawdę nie chciała tego dziecka to czemu sama tego nie powiedziała dla Ricka?!
Zablokowany