Bieżące odcinki cz. 1
-
GL Forever
Massimo wymyślił okrutną intrygę
Dziwię się,że ojciec Brooke przystał na to rozwiązanie.
Ale robi to tylko dla pieniędzy-5 mln dolarów piechotą nie chodzi
Eryk był dzisiaj bardzo zazdrosny o Stephanie.
Jego rozmowa ze Stefą bardzo mi się podobała
Dziwię się,że ojciec Brooke przystał na to rozwiązanie.
Ale robi to tylko dla pieniędzy-5 mln dolarów piechotą nie chodzi
Eryk był dzisiaj bardzo zazdrosny o Stephanie.
Jego rozmowa ze Stefą bardzo mi się podobała
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Ten tekst Stephena Logana do Brooke był żałosny. "Umieram!"
Widać, że on naprawdę potrzebuje tej kasy...
Mam nadzieję, że Brooke szybko wróci do Los Angeles, choć za nią nie przepadam, to jednak bez niej odcinki nie są tak ciekawe.
Zachowanie Amber w pierwszym odcinku było dziwne dla mnie. Zawsze myślałam, że kocha Ricka (
), a ona chyba liczy w przyszłości na związek z Deaconem...
Lubię Ricka, a Amber nie! Czemu on z nią jest? Miłość chyba jest ślepa...
Deacon zachowywał się jak zwykle.
Okazuje się, że Eryk może się tylko domyślać, że Stephanie i Massimo byli kochankami, nie może tego wiedzieć na pewno.
O_o - Eryk nazwał Brooke suką - aż się zdziwiłam...
Mam nadzieję, że Brooke szybko wróci do Los Angeles, choć za nią nie przepadam, to jednak bez niej odcinki nie są tak ciekawe.
Zachowanie Amber w pierwszym odcinku było dziwne dla mnie. Zawsze myślałam, że kocha Ricka (
Lubię Ricka, a Amber nie! Czemu on z nią jest? Miłość chyba jest ślepa...
Deacon zachowywał się jak zwykle.
Okazuje się, że Eryk może się tylko domyślać, że Stephanie i Massimo byli kochankami, nie może tego wiedzieć na pewno.
O_o - Eryk nazwał Brooke suką - aż się zdziwiłam...
Massimo jest rewelacyjny, wspaniały plan, oby poskutkował, bo zachowanie Logan w pierwszym odcinku było już naprawdę nie do zniesienia
Stefcia nikomu nie powiedziała o nocy z Massimo, Królowa też ma swoje sekrety
Amber i Deacon i ich zachowanie pozostawię bez komentarza. A Rick też jest strasznie głupi, jeszcze studiuje, a już chce mieć kolejne dziecko
Stefcia nikomu nie powiedziała o nocy z Massimo, Królowa też ma swoje sekrety
Amber i Deacon i ich zachowanie pozostawię bez komentarza. A Rick też jest strasznie głupi, jeszcze studiuje, a już chce mieć kolejne dziecko
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Brooke została zaatakowane z tej strony , z której się nie spodziewała i nie była przygotowana . Napewno zaraz wróci bo ile można ukrywać kłamstwo przed wszystkimi
Stephani zamiast chronić mężą i stać po jego stronie to ta go atakuje
Widać ,że nasza Cesarzowa coś ciągle czuję do Marone .
Wątku Amber&Deacon nie będę komentował bo już dużo na ten temat się wypowiedziałem . Oni są żałośni
Stephani zamiast chronić mężą i stać po jego stronie to ta go atakuje
Wątku Amber&Deacon nie będę komentował bo już dużo na ten temat się wypowiedziałem . Oni są żałośni
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Rick przecież się spytał czy Amber chce tego dziecka a ona nie zaprzeczyła i niby jak on miał się domyślić?Deacon miał rację, jeśli Amber nie jest gotowa do urodzenia kolejnego dziecka powinna powiedzieć to Rickowi. A ten głupek powinien to zauważyć
![]()
![]()
!
Ostatnio zmieniony 2009-07-13, 22:06 przez Irma, łącznie zmieniany 1 raz.
Intryga podła. Nie pochwalam jej. I to własny ojciec oszukuje córkę, mówi jej że umiera jest bez serca. Szkoda mi było dzisiaj trochę Brooke. Jedyny plus tego, to to że wyjedzie.
Aż mnie zatkało i śmiać mi się chciało jak Eric podsumował dziś Brooke: "łasi się do Ridga jak suka w ruji"
Ale ten Eric jest, daje do zrozumienia Stephanie, ze nikomu już nie może się podobać. Chamskie to było. Ogólnie denerwuje mnie strasznie bo uważa się za niewiadomo kogo.
Zachowanie Amber jest żałosne. Niech się w końcu kobieta zdecyduje Rick albo Deacon, a nie chodzi ciągle z taką pokrzywdzoną miną i robi z siebie meczennicę. A na dodatek decyduje się na drugie dziecko. Strasznie nieodpowiedzialnie się zachowuje.
Aż mnie zatkało i śmiać mi się chciało jak Eric podsumował dziś Brooke: "łasi się do Ridga jak suka w ruji"
Ale ten Eric jest, daje do zrozumienia Stephanie, ze nikomu już nie może się podobać. Chamskie to było. Ogólnie denerwuje mnie strasznie bo uważa się za niewiadomo kogo.
Zachowanie Amber jest żałosne. Niech się w końcu kobieta zdecyduje Rick albo Deacon, a nie chodzi ciągle z taką pokrzywdzoną miną i robi z siebie meczennicę. A na dodatek decyduje się na drugie dziecko. Strasznie nieodpowiedzialnie się zachowuje.
Raz Eric powiedział coś mądregoannnia pisze:Aż mnie zatkało i śmiać mi się chciało jak Eric podsumował dziś Brooke: "łasi się do Ridga jak suka w ruji"![]()
![]()
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Nareszcie!!Brooke wyjedzie!
Zapewne nie na długo,ale zawsze cos
Szkoda mi jej ojca,który był postawiowny w takiej sytuacji,ale nie musiał od razu wywalać,że umiera
Na miejscu Brooke nie wiem czy wybaczyłabym jemu.Czyżby szykuję się kolejny mały Forester??
To dziecko albo wzmocni małżeństwo Amber i Ricka albo doprowadzi do jego końca moim zdaniem.Swoją drogą ciekawe,że jak Rick planuje małe świntuszenie z żoną to od razu zabiera małego Erica do Helen 
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
To co miał ją sie sto razy pytać czy na pewno chce?May pisze:Jej wyraz twarzy i taka ogólna niepewność wszystko zdradzałaIrma pisze:Rick przecież się spytał czy Amber chce tego dziecka a ona nie zaprzeczyła i niby jak on miał się domyślić?May pisze: Deacon miał rację, jeśli Amber nie jest gotowa do urodzenia kolejnego dziecka powinna powiedzieć to Rickowi. A ten głupek powinien to zauważyć
![]()
![]()
!
. Gdyby chciała tego dziecka na pewno od razu by się zgodziła
. A tak widać było, że ma wątpliwości
.