Tak Stephen był na ślubie córki, razem z matką, żoną, córkami i synem.Marisa pisze:A czy czasem nie był on obecny podczas ślubu Brooke i Thorne'agwiazda69 pisze:Nie wydaje wam się tez dziwne,że Stephen nie utrzymuje kontaktu z wnuczkami i na dodatek nie poznał swojego prawnuczka nigdy?Od urodzenia Erica nie był ani na ślubie Amber i Ricka i nawet nie poznał jej.To samo tyczy sie Deacona czyli męża swojej wnuczki
![]()
![]()
Bieżące odcinki cz. 1
Ta sama krew są po jednych pieniądzach z Brooke - egoiściPetroPython pisze:Nie przypuszczałem, że Steven jest taki głupi, a zarazem tak łakomy na kasę![]()
-
lukaszenka1
Forrester pisze:Adexie - wszyscy dobrze wiedzą, że akcje przeniesie się zapewne do Paryża, ale przynajmniej dzięki temu Brooke przestanie na jakiś czas, a może trochę dłużej uwodzić Ridga i starać się rozbić jego rodzinę. Mogą ją pokazywać na tych "wczasach", nie mam nic przeciwkoAdex-fan Brooke pisze:Ale mi się śmiać chce z tych co się cieszą że Brooke wyjeżdżanie przyszło wam do głowy że w takim razie akcja serialu przeniesie się tam gdzie Brooke?
[shadow=red]Moim skromnym zdaniem Brook to szmata i nie pojedzie do paryża ,bedzię się ona starała zabrać Ricza ze sobą na wieże Eifela bo tam będzie udawałaa samobójstwo i Ricz będzie musiał ją uratować.Masiimo Maroone z kolei to świnia i cham.Nie powinienon dawac kasy Stephenowi ,ojcu Bruk Logan,i na dodatek symulować chorobą aby Bruk wyjechała....to się kupy nie trzyma !? Jeszcze jedno chce dodac od siebie ,Amber powinna zmyć ten tandetny tatuaż z dupska bo to po pierwsze nie higieniczne i nienormalne żeby być w zwiazku z jednym chłopem a uganiać się za drugim!!!!! Amber za to będzie smażyć się w piekle.A Rick za to że nie używa prezerwatyw będzie mieć Aids!.no.pozdro[/shadow]
A możesz nie pisać w taki sposób jak w poprzednim poście? I nie obrażaj bohaterów MNS
Wczorajsze odcinki były bardzo fajne. Żal mi się zrobiło Brooke po tym co się dowiedziała. Massiomo jest jeszcze bardziej przebiegły niż Stefka. Może ruszy ją sumienie?
Bardzo mnie zdziwiło, że Brooke nie przesyła kasy rodzinie, ale pewnie nie wie o ich problemach.
Wczorajsze odcinki były bardzo fajne. Żal mi się zrobiło Brooke po tym co się dowiedziała. Massiomo jest jeszcze bardziej przebiegły niż Stefka. Może ruszy ją sumienie?
Bardzo mnie zdziwiło, że Brooke nie przesyła kasy rodzinie, ale pewnie nie wie o ich problemach.
- Adex-fan Brooke
Mimo głupot miło poznać inne zdanie, gorzej jak ktoś fakty zafałszowuje a tu u Łukaszenki1 to wymysły jak napisał Damians, w tym dziale przecież nikt nie wie co dalej 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No chyba nie zrozumiałeś bo wyraźnnie pisałeś że nie przyszło tym wszystkim do głowy że akcja serialu przeniesie się do Paryża.Adex-fan Brooke pisze:Zrozumiałem, ale chyba niedoceniacie Brookeannnia pisze:Chyba nie zrozumiałeś tych wszystkich postów. Chodzi o to, że Brooke bedzie wreszcie z dala od Ridga, a pokazywac to ją mogą nawet na końcu świata byle z dala od Ridga.Adex-fan Brooke pisze:
Ale mi się śmiać chce z tych co się cieszą że Brooke wyjeżdżanie przyszło wam do głowy że w takim razie akcja serialu przeniesie się tam gdzie Brooke?
![]()
![]()
Anita42 też właśnie wydało mi się śmieszne że Brooke jest szefową dużej firmy odnoszącej sukcesy i szanowanej w całym kraju i świecie, a jej ojciec ledwo wiąże koniec z końcem.![]()
odległość nie zabija miłości, czasem wzmacnia, poza tym to jasne że to kłamstwo nie może wiecznie trwać a wtedy Brooke wróci ze zdwojoną siłą, więc Eryk miał po częsci rację że kity wciska Massimo aby poderwać Stephanie
I wyszła tajemnica Stephanie o seksie z Massimo (już o tym zapomniałem) czy ona więc boi się tak ujawnienia tego bo dokładnie wtedy już była z Erykiem?!
Tu piszemy o tym co dzieje się aktualnie, a co bedzie w przyszłości to zobaczymy.
-
GL Forever
- Adex-fan Brooke
No i Taylor dzisiaj pokazała swoją prawdziwą fałszywą twarz gładko wchodząc w intrygę.
jakby była taka pewna Ridge'a razem ze Stephanie nie miałyby takich obaw
pewnie Ridge jutro powie nie że chce Taylor tylko coś w stylu Taylor i dzieci blablabla
ale nie pamiętam może powie coś oryginalniejszego
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Taylor po raz kolejny pokazała jaką jest histeryczką. Intryga jest po prostu obrzydliwa. Brooke nigdy by się do takiego czegoś nie posunęła. Dla Taylor to jest rzekomo upadnięcie do poziomu Brooke. Bzdura - to jest normalny poziom jej samej i Stephanie. Te kobiety nie myślą pozytywnie o życiu i ludziach, nie dostrzegają dobra w człowieku. To puste egoistki, które mają skrzywiony obraz rzeczywistości.
I dzisiaj było widać ta różnicę pomiędzy Brooke a Taylor. Taylor nie chciała brać w tym wszystkim udziału zapewne przyszła do Brooke aby powiedzieć jej o spisku, ale kiedy zobaczyła jak Brooke obłapuje jej męża to się nie dziwię, że zmieniała zdanie. Taylor w przeciwieństwie do Brooke przejeła sie nią, nie chciała aby tak cierpiała, natomiast Brooke miała i ma gdzieś, że swoim postępowaniem krzywdzi nie tylko Taylor ale też dzieci. Sama dziś nawet wspominała jaka była nieszczęśliwa jak jej ojciec odszedł od rodziny i że to bardzo na nią wpłynęło, a teraz to samo robi dzieciom Taylor, ale przecież one sobie poradzą a ona nie (tak powiedziała). Pozatym jej ojciec "umiera" a ona nadal myśli przedewszystkim o sobie a jej wyjazd powiedziała że jest uzależniony od tego, co powie Ridge. Nie kwestionuje że cierpi po tym co powiedział jej ojciec, ale w tej chwili zamiast poświęcić swój czas jemu w koncu "umiera" ona znowu myśli o sobie.
[ Dodano: 2007-07-19, 18:34 ]
P.s. W którym momencie pokazała że jest histeryczką. Twierdzisz tak dlatego, że walczy o swoją rodzinę, zamiast siedzieć cicho i się nie odzywać, tylko pozwolić Brooke działać?
[ Dodano: 2007-07-19, 18:34 ]
Moim zdaniem rozbijanie szczęśliwej rodziny (dopóki ona nie wkroczyła do akcji) jest obrzydliwe.LoLex pisze:Taylor po raz kolejny pokazała jaką jest histeryczką. Intryga jest po prostu obrzydliwa. Brooke nigdy by się do takiego czegoś nie posunęła. Dla Taylor to jest rzekomo upadnięcie do poziomu Brooke. Bzdura - to jest normalny poziom jej samej i Stephanie. Te kobiety nie myślą pozytywnie o życiu i ludziach, nie dostrzegają dobra w człowieku. To puste egoistki, które mają skrzywiony obraz rzeczywistości.
P.s. W którym momencie pokazała że jest histeryczką. Twierdzisz tak dlatego, że walczy o swoją rodzinę, zamiast siedzieć cicho i się nie odzywać, tylko pozwolić Brooke działać?
Ostatnio zmieniony 2007-07-19, 18:38 przez annnia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Bez przesady -Stephen odszedł fizycznie od rodziny, Ridge pozostałby w Los Angeles, Brooke jeszcze nic nie zrobiła dzieciom -chyba że zaszkodziły im lizaki
a więc ten tekst brzmi jak wymówka Taylor bo boi się że Ridge posłucha swojego serca jak to mu radzi Brooke.