Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Bo Ridge tam pracuje, Taylor szuka pracy, dzieciaki chodzą do szkół i mają przyjaciół. Ponadto trudno, by Taylor całe życie ustępowała Brooke czy zgadzała się, by ta jej dyktowała gdzie ma mieszkać.

Taylor pilnuje spokoju rodziny, to normalne. Co będzie następne,jej dzieci będą wszystkie dobre rzeczy odbierały od Brooke, a kary i nakaz uczenia się od matki? Doszukiwanie się w tym przejawów strachu czy histerii nie ma sensu.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

To ,że coś robi mnie nie dziwi , tylko to w jakis sposób . Najpierw udaje pewną siebie i się śmieje z Brooke ,że ta nie ma szans u Ridge'a . A w następnych odcinkach lata jak wariatka po FC i wyrywa sobie włosy . Jeżeli Taylotr myśli ,że Brooke nie ma szans u Ridge'a to niech siedzi w spokoju jak jej Eric'a kazał . Natomiast jeżeli czuje się zagrożona niech wyjdzie z całą rodziną z L.A. , oczywiście jeżeli Ridge się zgodzi .
To Brooke zachowuje się jak wariatka. Wszystkim na około wmawia, że Ridge ją kocha. Taylor tylko broni swojej rodziny. A jak zochowywała się Brooke gdy dowiedziała się, że Bridget jest z Deaconem? Wydzierała się do słuchawki jak obłąkana.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

dominik pisze:
To ,że coś robi mnie nie dziwi , tylko to w jakis sposób . Najpierw udaje pewną siebie i się śmieje z Brooke ,że ta nie ma szans u Ridge'a . A w następnych odcinkach lata jak wariatka po FC i wyrywa sobie włosy . Jeżeli Taylotr myśli ,że Brooke nie ma szans u Ridge'a to niech siedzi w spokoju jak jej Eric'a kazał . Natomiast jeżeli czuje się zagrożona niech wyjdzie z całą rodziną z L.A. , oczywiście jeżeli Ridge się zgodzi .
To Brooke zachowuje się jak wariatka. Wszystkim na około wmawia, że Ridge ją kocha. Taylor tylko broni swojej rodziny. A jak zochowywała się Brooke gdy dowiedziała się, że Bridget jest z Deaconem? Wydzierała się do słuchawki jak obłąkana.
Brooke doskonale wie co mówi odnośnie swoich uczuć do Ridge i odwrotnie . Gdyby nie Thomas ,a tylko z tego względu Ridge zostawił Logan , to oni dalej byli by małżeństwem .
Poza tym Taylor kazała zostawić Ridge;'owi Brooke , on jej nie posłuchał . To tylko świadczy o tym że mu zależy na Brooke .
Awatar użytkownika
dominik

Zależy mu z tego względu, bo myśli, że Brooke jest nieszczęśliwa z powodu rozbicia jej małżeństwa z Thorne'm. Jest strasznie naiwny!
Awatar użytkownika
Robi

dominik pisze:Zależy mu z tego względu, bo myśli, że Brooke jest nieszczęśliwa z powodu rozbicia jej małżeństwa z Thorne'm. Jest strasznie naiwny!
Ty wierzysz ,że Ridge chcę być blisko Brooke ze względu ,że cierpi po stracie Thorne ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: To jest tylko przykrywka aby usprawiedliwiać Taylor swoje spotkania z Logan .
Awatar użytkownika
dominik

Oczywiście, że tak myślę. Zresztą gdyby było tak naprawdę jak piszesz napewno gadał sam do siebie, co zresztą wszyscy robią w MNS.
Awatar użytkownika
Robi

Gdyby tak było jak mówisz to w ostatniej scenie Ridge po zadaniu pytania przez Brooke przy obecności Taylor kogo naprawdę potrzebujesz nie odpowiedział wymijająco . Przecież mógł powiedzieć ,że kocha żone , chcę być z rodziną ,a na wszelakie zaczepki odrazu wychodziłby z gabinetu . A on ogląda album z przeszłości , przypomina sobie zeszłe czasy , daje się uwodzić Logan ,mało tego to mu się strasznie podoba .
Awatar użytkownika
dominik

Ale jednak nie wziął albumu. Poza tym mogłoby do czegoś dojść jak był sam na sam z Brooke w saunie albo w jej domu. A jednak nic między nimi nie zaszło, nawet nie powiedział, że ją kocha!
Awatar użytkownika
Robi

dominik pisze:Ale jednak nie wziął albumu. Poza tym mogłoby do czegoś dojść jak był sam na sam z Brooke w saunie albo w jej domu. A jednak nic między nimi nie zaszło, nawet nie powiedział, że ją kocha!
Brooke dopiero zaczyna akcję po kryptonimem ,,odbicie Ridge'' . Ja wiem ,że Logan jest dość sprytna i inteligentana ,ale nie aż do takiego stopnia aby w takim tempie odzyskać co utraciła przed lat ::jezyk:: A Ridge wie ,że gdyby powiedział ,że ją kocha Logan parłaby już do końca .
Abec

Post autor: Abec »

Od ilu dni już zaczyna?
Awatar użytkownika
Robi

Abec pisze:Od ilu dni już zaczyna?
Już takim fanem B&B to nie jestem aby wszystko dokładnie liczyć ::jezyk::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ridge kocha Brooke. Widać wyraźnie, że między nim a Taylor nie ma tak wielkiego uczucia. Ridge i Taylor cały czas próbują zakłamać prawdę i dopóki Brooke chciała ułożyć sobie życie z kimś innym, to im się to udawało.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Dziś Ridge swoim zachowaniem pokazał, że jednak czuje coś do Brooke i nie zasługuje na miłość Taylor. ::plask wczolo:
Massimo mnie wkurza. On mi troche przypomina Brooke. ::ysz:: Też che rozbic małeżstwo. Tylko teraz nie ucierpią na tym dzieci. ::loll::
Ale tak szczerze mówiąc to Eric troche dzis przesadził. Jeden niewinny pocałunek a on juz robi wielke halo. ::kwasny::
Przy scenach Amber&Deacon zasypiam. :ziewam:
Milagros

Post autor: Milagros »

Po Ridge'u było dziś widać,że czuje coś do Brooke 8)
On oczywiście woli się oszukiwać,że tak nie jest ale dziś to było bardzo widoczne.
Piękna była scena,gdy oglądał ich wspólny album z fotografiami :serce:
Gdy Brooke wyjeżdżała,tylko 3 osoby zachowały się jak należy.
Mam na myśli Megan,Thorne'a i oczywiście Ridge'a.
Deacon dzisiaj fajnie podsumował Amber w rozmowie z Alexandrą
"Ona jest porąbana" ::loll:: Święta prawda ::jezyk:: i sama nie wie,czego chce :zeby:
Ciekawe jaki będzie wynik jej testu ciążowego ::rad::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie mogę znieść tego okropnego wątku Deacon&Amber w którym wychodzą na głupków ::kwasny:: Fajnie za to było dzis zobaczyć Ricka na uczelni, jednak się uczy :zeby: Ale to że Deacon ciągle ma odwiedziny u EricaIII przechodzi ludzkie pojęcie ::plask wczolo: niby dzis wpadł przejazdem, ale przecież ciągle się widuje z Amber - i on mówi że kocha Bridget? Wystarczyło popatrzeć na minę Alexandry :wink: Koszmar być na miejscu Bridget, no ale ona jest przygłupia trochę wg mnie ::jezyk::
A Taylor ::plask wczolo: jak mogła aż tak w żywe oczy kłamać, przyznam że kiedyś nie widziałem tego odcinka więc jestem w szoku że scenarzyści zrobili z niej dziś taką wrednotę, Brooke było szkoda, ale telefon z samolotu mogła sobie darować ::loll:: Za to Thorne był super, ładnie pożegnał Brooke no a Massimo już przegina, wparował do Los Angeles niewiadomo skąd i za dużo sobie pozwala, to co przygadał Erykowi było w miare ok tez mu się należało, ale ja tu i tak kibicuje Erykowi aby ukrócił panoszenie się tego grubaska. A ze Stephanie jaki numerek :zeby: całować dawnego kochanka tak spontanicznie -to było sztuczne tak samo jak naciągany jest wątek jej radości z wyjazdu Brooke -bo czy ona myśli że to na zawsze rozwiązuje jej sprawy? Massimo też niedocenia Brooke potrafi tylko sypać wyzwiskami i zastraszać Stephena że skrzywdzi mu córkę podczas kiedy sam jest podłym człowiekiem robiąc takie rzeczy :zeby:
A po Ridge'u faktycznie dziś było widac tęsknotę za Brooke :serce:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany