Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Deacon (165) 67%
Becky (44) 18%
Lauren (36) 15%
Obrazek vs. Obrazek
Pytanie : Kto z w/w powiniem pozostać w plebiscycie na "Najlepszą postać MNS" :?:
Głosowanie trwa do niedzieli do 10.30.
Abec

Post autor: Abec »

Miałem głosować na Lauren, ale jako fan Sally nie mogę ;) Becky była synową Rudej, z kolei Lauren odrzucała jej biznesowe propozycje, choć były lepsze niż te Forresterów. Wreszcie Becky nigdy nie chciała być z nikim z panów F., to duży plus. Więc [shadow=orange]B[/shadow][glow=cyan]e[/glow][shadow=white]c[/shadow][glow=orange]k[/glow][shadow=violet]y[/shadow]
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Becky. Jestem za młody i Lauren nie pamiętam, a Becky na początku była trochę nie ten teges ::jezyk:: ale potem zrobiła się fajną postacią i szkoda, że umarła :cry: Becky, Becky i jeszcze raz Becky.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Abec, pamiętaj, że Lauren miała z Sally wiele fajnych scen ( jezioro Como, ślub Erica i Stefy :lol: :P )

Głosuję na Becky.
Wujek Fu

Post autor: Wujek Fu »

Abec pisze:Ale o tym piszemy w innych wątkach, tu jest tylko takie głosowanie ;) I masz do wyboru dwie postaci: Becky i Lauren ;)
W takim razie-sorki . Z tej pary wybieram Becky.Ognistowłose kobiety jakoś mnie peszą poza jedną domyślasz sie pewnie jaką. :wink:
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Wujek Fu pisze:Moja ulubiona postacia jest Macy. Dlaczego? Ponieważ jest nie tylko piękna, ale ma swoisty wdziek i urok. Wiele sie w zyciu nacierpiała ale widac że twardy charakter odziedziczony po matce nie pozwalał jej sie poddać. Moralnie też nie mozna jej niczego zarzucić-zawsze wiernia jak kogos kochała to nie zdradzała-jednym słowem dobry człowiek i urocza kobieta.
Ja powątpiewam czy mienie tylu kochanków ilu miała Macy, zwłaszcza w krótkim czasie jest takie moralne, nawet miała takiego, z którym się przespała po pierwszym dniu znajomości (Jack, brat Margo).
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Wujek Fu

Roxi pisze:
Wujek Fu pisze:Moja ulubiona postacia jest Macy. Dlaczego? Ponieważ jest nie tylko piękna, ale ma swoisty wdziek i urok. Wiele sie w zyciu nacierpiała ale widac że twardy charakter odziedziczony po matce nie pozwalał jej sie poddać. Moralnie też nie mozna jej niczego zarzucić-zawsze wiernia jak kogos kochała to nie zdradzała-jednym słowem dobry człowiek i urocza kobieta.
Ja powątpiewam czy mienie tylu kochanków ilu miała Macy, zwłaszcza w krótkim czasie jest takie moralne, nawet miała takiego, z którym się przespała po pierwszym dniu znajomości (Jack, brat Margo).
Moze i miała kilku, ale w porównaniu z innymi bohaterkami/-ami MnS to i tak niewiele.
Awatar użytkownika
Roxi

Wujek Fu pisze:
Roxi pisze:
Moze i miała kilku, ale w porównaniu z innymi bohaterkami/-ami MnS to i tak niewiele.
No własnie miała najwięcej, jeśli chodzi o zakres czasu, w którym występowała w Modzie na sukces:

Mike (fotograf)
Thorne
Jake (ten właśnie "pojednodniowy" kochanek)
Sly
Anthony Armando
Grant
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Przypominam, że w tym temacie oddajemy głosy, a nie prowadzimy tego typu dyskusję. O licznych kochankach Macy ( a miała ich równie dużo jak inne bohaterki) możemy dyskutować w innych, odpowiedniejszym temacie :wink:
Wujek Fu

Roxi pisze:
Wujek Fu pisze:
Roxi pisze:
No własnie miała najwięcej, jeśli chodzi o zakres czasu, w którym występowała w Modzie na sukces:

Mike (fotograf)
Thorne
Jake (ten właśnie "pojednodniowy" kochanek)
Sly
Anthony Armando
Grant
Nie będe sie wykłócał bo moja wiedza w tej materii ustepuje twojej ale jesli nawet tak było to i tak najbardziej ją lubie. :zeby:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Fajnie, że Becky jak na razie wygrywa konkurs :D I to z jaką przewagą. Jak ostatnio pokazali wieżę Eiffla, to od razu mi się Becky przypomniała. Fajna była, taka niepowatarzalna, jeżeli chodzi o MNS :)
Awatar użytkownika
Roxi

Macy nie ma swojego tematu, powinna mieć.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Trudny wybór. Ale gdybym miał wybierać, którą z tych dwóch postaci chciałbym znów widzieć w "Modzie..." to wybieram Lauren ::ok::

Becky 22 (Gabra-Sheila, Tiril, PetroPython, May, Milagros, dominik, Monia, Abec, mucha331, Lizzy, GL forever, Damians, Marisa, Jasmine, Wujek Fu, Mateo, mysia, maarlenka32, nati, justyna18, Amber Moore, paula ;])

Lauren 15 (Adex-fan Brooke, B@r, LoLex, Piotrek16, Tomala, DeaconFan, Irma, Tkk_Bolly, Klaudusia, Mareczek, Robi, Omar, Alexander, Primok, Oleg)
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Zgadzam się Oleg, wybór jest trudny. Obydwie panie były ciekawymi postaciami. Chociaż wydaje mi się, że Lauren pod koniec swojego pobytu w serialu spotykała się i rozmawiała jedynie z Ericiem, no ale to już chyba of-top.

Dla równowagi oddam więc głos na Becky.
Taylor <3
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Również swój głos poświęcam Becky!
ODPOWIEDZ