xxxxxxxxxxxxxxxxx... Ale nie będę tu spoilerowaćTiril pisze:A ja myślę, że Amber nie jest w ciąży. Okaże się, że to była pomyłka, niedpatrzenie, cokolwiek. Takie mam przeczucie.
Bieżące odcinki cz. 1
Ostatnio zmieniony 2007-07-23, 16:41 przez Kari :-), łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dawidek
- Administrator
Lolex, chodziło mi o to, że Kristen napaliła się na Tony'ego i na sex z nim, mimo, że ma świadomość, że on może ją zarazić. Eric tu miał trochę racji, ponieważ w przypadku tak gorącej miłości mogą zdarzyć się niekontrolowane sytuacje. Zgadzam się tez z Tobą z tym, że powinien wspierać związek córki z Tony'm. Bo jego zachowania były nieco niewłaściwe. Eric nie jest winny temu napaleniu Kristen, to ona powinna być ostroźna.
Zgadzam się, że Eric mógł podzielić się z córką swoimi wątpliwościami, ale jeździć do Tony'ego i kazać mu przestać spotykać się z Kristen to już chyba przesada.Mateo pisze:Nie dziwię się Ericowi, że tak martwi się o córkę - to nic, że jest pełnoletnia. Ale jeżeli Kristen i Tony tak bardzo się kochają to powinni być razem i miłością zwalczą wszystkie przeszkody życiowe ;D
-
GL Forever
- Adex-fan Brooke
No ten plan jest śmiechu wart
A Taylor się pogrąża tak brnąc w to kłamstwo, niech się dobrze przypatrzą jej fani jaka potrafi być bo często o tym zapominają, ale najśmieszniejsze jak walneła tekstem że jej małżeństwo ległoby w gruzach (a więc ona wie bardzo dobrze że Brooke i Ridge się kochają!), Beth śmiesznie wygląda w takiej krótkiej fryzurce, Brooke bardzo ładnie, przy rodzicach jakoś tak młodo, dziwne że ona nie zadzwoni do swojego rodzeństwa -no przecież wtedy plan zacząłby się szybko sypać
Podobała mi się dziś postawa Kristen, ale i Eryka rozumiem, zadziwiający spokój zachowuje Stephanie
Podobała mi się dziś postawa Kristen, ale i Eryka rozumiem, zadziwiający spokój zachowuje Stephanie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kristen zbyt dużo ryzykuje uprawiając sex w taki sposób
Eric wpadł do domu Tonyiego jak w jakimś filmie sensacyjnym .
Taylor jaka miła dla Brooke
Taylor jaka miła dla Brooke
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Widzę,że idealny plan Massima wcale nie jest taki idealny
Brooke już chyba coś zaczyna podejrzewać-na kartce ten sam numer który podał jej
Ridge
Z niecierpliwością czekam aż ich plan pójdzie w łeb
Ale się uśmiałam,jak Eryk wpadł do mieszkania Tony'iego
Rozumiem go , bo martwi się o córkę
A Stephanie w ogóle się tym nie interesuje
Racja-ma na głowie intrygę z Massimem
Brooke już chyba coś zaczyna podejrzewać-na kartce ten sam numer który podał jej
Ridge
Z niecierpliwością czekam aż ich plan pójdzie w łeb
Ale się uśmiałam,jak Eryk wpadł do mieszkania Tony'iego
Rozumiem go , bo martwi się o córkę
A Stephanie w ogóle się tym nie interesuje
Racja-ma na głowie intrygę z Massimem
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Nic nie ryzykuje! Przecież Tony był nawet nie w majtkach, tylko w spodniach, więc ona mogła być nagaRobi pisze:Kristen zbyt dużo ryzykuje uprawiając sex w taki sposób![]()
Eric - Karate Kid 45'
Stefa, jak to Stefa potrafi tylko wyzywać ludzi, nic więcej...
Fajne było przypomnienie Taylor, jak zobaczyła wizytówkę
I oczywiście piękne zdjęcia Paryża, takie realistyczne
Też się zdziwiłem, że Brooke nie zadzwoni do swojego rodzeństwa, w końcu to też ich ojciec... I ciekawo gdzie się podziewa babcia Logan, nie przywita się z wnuczką
-
Martin Rode
Jestem pewien, że gdyby to tak Brooke miała HIV, to Stephanie umieściłaby ją chyba na Syberii.
Co do planu Massima, to nieżle sobie to wszystko wykombinował. Dla Stephanie gotowy zrobić wszystko.
Szczerze, to ja wolałbym, aby to Taylor była z Rodgem, a nie Brooke. Ale Taylor faktycznie, niby taka dobra, a zgodziła się na ten plan. Gdybym ja był pewny, że moja żona mnie kocha, wogóle bym się nie przejmował, a ta zawsze musi się w coś wplątać. Ale to wina Stephanie i Mass. Chociaż Taylor swój rozmumak chyba ma...
Ta cała Beth, to fajną fryzurkę ma..hihihi...
Szkoda, że nie było dziś Amber i Deacona. Zawsze im kibicuję....
Co do planu Massima, to nieżle sobie to wszystko wykombinował. Dla Stephanie gotowy zrobić wszystko.
Szczerze, to ja wolałbym, aby to Taylor była z Rodgem, a nie Brooke. Ale Taylor faktycznie, niby taka dobra, a zgodziła się na ten plan. Gdybym ja był pewny, że moja żona mnie kocha, wogóle bym się nie przejmował, a ta zawsze musi się w coś wplątać. Ale to wina Stephanie i Mass. Chociaż Taylor swój rozmumak chyba ma...
Ta cała Beth, to fajną fryzurkę ma..hihihi...
Szkoda, że nie było dziś Amber i Deacona. Zawsze im kibicuję....
Z tym, że nigdy jej nie zobaczą to chyba przesadaIrma pisze:A mnie dziwi to że Rick i Bridget nic sobie nie robią z wyjazdu matkiOna wyjeżdża do Paryża na stałe być może nigdy jej nie zobaczą a oni nic tylko myślą o powiększaniu swoich rodzin
![]()