As the world turns

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Matko, przegapiłem super akcje :shock: Jade w więzieniu :zeby: che, che ::jezyk:: dzięki za napisanie co było, Bolly :: bow :: :) Ach, ta Cleo. Były sceny na dworzu ? Jak Paul spadł czy byly sceny na dworzu ? ::chytry:: Tak, Luke to gej. Kiedyś kochał Kevina ktory jest heteroseksualistą. Potem Luke powiedzial Kevinowi ze jest gejem, a on gwałtownie zareagował. Ale potem Luke uratował Kevina i się pogodzili. Luke teraz zakochał się w Noahu :mrgreen: 9 lipca podobno powie Noahowi ze jest gejem ::krzyw:: z Jade i Cleo same kłopoty ::jezyk:: teraz ściągam odcinek ATWT z wczoraj. Kocham ten serial :serce: jeszcze raz dzięki, Bolly.

[ Dodano: 2007-07-06, 23:00 ]
Obejrzałem odcinek ATWT z 5 lipca. Straszne, że już się skończył :cry: czuję się uzależniony od tego serialu :mrgreen: fajnie, że były sceny na dworzu :mrgreen: w zapowiedziach do następnego odcinka była scena, jak Noah całował się z Maddie ::ysz:: wow :) Czyżby Cleo miała powiedziec Willowi, że go kocha ? Chyba tak. Cleo to bardzo fajna postac :mrgreen:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A mnie właśnie Cleo denerwuje ::jezyk:: .Tak naprawdę jest podłą intrygantką a tylko zgrywa niewiniątko.Mam nadzieję , że wkrótce się wszystko wyda.Zatrzymałem sie na odcinku z 5 lipca i teraz po powrocie będe dopiero nadrabiał dalsze odcinki
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
GL Forever

Tkk_Bolly pisze:A mnie właśnie Cleo denerwuje ::jezyk:: .Tak naprawdę jest podłą intrygantką a tylko zgrywa niewiniątko.Mam nadzieję , że wkrótce się wszystko wyda.Zatrzymałem sie na odcinku z 5 lipca i teraz po powrocie będe dopiero nadrabiał dalsze odcinki
To nadriabiaj. Brzydko jest miec tyły ::jezyk:: Jak się skończyły te akcje w Branson, to teraz nie dzieje się nic szczególnego 8) a jak były te akcje w Branson, to nawet w Oakdale były super akcje 8)

[ Dodano: 2007-07-19, 19:37 ]
http://www.rtl.nl/soaps/astheworldturns/home/ Holandia jest jednym z niewielu krajów, która nadaje ATWT. To Holandzka strona z serialem "As the world turns" :serce:
Tkk_Bolly

Szkoda , że tak mało krai nadaje ATWT .Obejżałem teraz odcinek z 5 lipca i wreszcie Cleo powiedziała Willowi , że go kocha , ten się na nią wścieknie i dobrze jej tak.

Od dzisiaj na forum http://z10.invisionfree.com/THM/index.p ... b7&act=idx mozna łatwo i szybko ściągnąć odcinki ATWT na bieżąco :D
GL Forever

Tkk_Bolly pisze:Szkoda , że tak mało krai nadaje ATWT .Obejżałem teraz odcinek z 5 lipca i wreszcie Cleo powiedziała Willowi , że go kocha , ten się na nią wścieknie i dobrze jej tak.

Od dzisiaj na forum http://z10.invisionfree.com/THM/index.p ... b7&act=idx mozna łatwo i szybko ściągnąć odcinki ATWT na bieżąco :D
Dziękuję za Link Bolly. Już się tam zarejestrowałem :D Tak, szkoda że tak mało krajów nadaje ATWT :cry: w Polsce ATWT by się przydało.
Awatar użytkownika
Atwt

Post autor: Atwt »

Ja uwielbiam As the World Turns... miłość aż po górb... choć denerwuje mnie roche rzeczy... np.
- jak mogli sie pozbyć Jade... dramat...
- wątek meg i craiga jest mało realistyczny... kto bieże słub by oddać komuś trzeciemu firme...
- wątek Luka i Noah ciągnie sie tragicznie... jak juz ktoś na amerykański forum napisał Aaron i Alison zdązli sie spotkać, być ze sobą i zerwać... a Luke w tym czsie kilka razy powiedział Noah "czesć"... jak dobrze pujdzie to w 2009 coś sie wydazy...

reszta jest spoko i wogóle ATWT jest najlepszy... oglądam jesze B&B i zastanawiam sie czy sobie jeszcze czegoś nie zobaczyć... moze jakies sopki z ABC.. moze OLTL widziałem kilka odcinków i ma coś w sobie... AMC też nawet spoko... ale GH jakoś do mnie nie przemawia
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)
GL Forever

Atwt pisze:Ja uwielbiam As the World Turns... miłość aż po górb... choć denerwuje mnie roche rzeczy... np.
- jak mogli sie pozbyć Jade... dramat...
- wątek meg i craiga jest mało realistyczny... kto bieże słub by oddać komuś trzeciemu firme...
- wątek Luka i Noah ciągnie sie tragicznie... jak juz ktoś na amerykański forum napisał Aaron i Alison zdązli sie spotkać, być ze sobą i zerwać... a Luke w tym czsie kilka razy powiedział Noah "czesć"... jak dobrze pujdzie to w 2009 coś sie wydazy...

reszta jest spoko i wogóle ATWT jest najlepszy... oglądam jesze B&B i zastanawiam sie czy sobie jeszcze czegoś nie zobaczyć... moze jakies sopki z ABC.. moze OLTL widziałem kilka odcinków i ma coś w sobie... AMC też nawet spoko... ale GH jakoś do mnie nie przemawia
OLTL ma coś w sobie... masz rację. Żadna amerykańska opera mydlana nie jest od tego gorsza. ATWT jest najlepsze, a BB wieje nudą i w ogóle się nie rozwija. Luke powinien byc z Noah'em ! Kibicuję ich związkowi ! Od jak dawna oglądasz ATWT ? Ja od końcówki wakacji 2006... z przerwami. Za jakiś czas będzie rok jak oglądam... z przerwami :zeby:
Tkk_Bolly

Witamy ATWT! .Wreszcie jakiś kolejny fan tej soapki.Moim zdaniem akcja w atwt idzie bardzo szybko a porównaniu do innych soapek . A z Allison i Aaron to było tak, że każde ich spotkanie zwiastowało zerwaniem , albo z wcóreniem do siebie.A na rozwiązanie akcji z Cleo myślałem , że będe czekał pół roku , a to już rozwiązało się po 2 miesiacach.

Co do drugiej soapki to bez wahania wybierz All my children.Ja oglądam AMC i ATWt i bardzo sobie je chwale.Sa naprawdę wciągające i ciekawe.
Awatar użytkownika
Atwt

GL forever... no już sie znamy... fanów ATWT nie jest znów az tak wielu :P No i chyba pomysle nad AMC bo to dość postępowa sopka... a ja lubie takie... No faktycznie wątki nie ciągną sie znów tak jak na przykład w B&B no ale... czasem sie troszke nie cierpliwie...
A co do OLTL to bardzo fajna sopka... lubie ją ale raczej sie nie wciągne i moze zdecyduje sie na AMC.
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)
GL Forever

Atwt pisze:GL forever... no już sie znamy... fanów ATWT nie jest znów az tak wielu :P No i chyba pomysle nad AMC bo to dość postępowa sopka... a ja lubie takie... No faktycznie wątki nie ciągną sie znów tak jak na przykład w B&B no ale... czasem sie troszke nie cierpliwie...
A co do OLTL to bardzo fajna sopka... lubie ją ale raczej sie nie wciągne i moze zdecyduje sie na AMC.
Decyduj się na co chcesz, ale OLTL absolutnie odradzam.
A my skąd się niby znamy ? ::chytry::
Awatar użytkownika
Atwt

A czasem oglądam twoje filmiku Gustek... i bardzo szybko sie połapałem że to Ty... nic wielkiego
GL Forever

Atwt pisze:A czasem oglądam twoje filmiku Gustek... i bardzo szybko sie połapałem że to Ty... nic wielkiego
Hmmm.... aha. Ty jesteś tymek, tak ? :mrgreen: A ja jestem GUSTAVEK, nie Gustek :wink:
Awatar użytkownika
Atwt

No dobra Gustavek choć gustek tez brzmi dobrze :p... wszędzie coś na Ciebie sotatnio natrafiam... no a co do OLTL moze poprostu trafiłes na złe odcinki... no ale i tak zaczne oglądać AMC i chyba na razie odpuszcze B&B... no a ATWT to musowo trzeba oglądać...
GL Forever

Przed chwilą obejrzałem odcinek ATWT z 23 lipca. Wciągający :mrgreen: Ja nie mogę, jacyś wieśniacy porwali JJ-a ::ysz:: Mam nadzieję, że wszystko będzie z nim w porządku.
Allison nie ma szczęścia. Aaron nie obejrzał do końca jej sceny z chłopcami, więc nie widział jak kopnęła jednego z nich w krocze. A matka Allison myśli, że ona cpała. Ale Allison się jednak powstrzymała.
Awatar użytkownika
Atwt

No ten odcinek widziałem wczoraj na żywo a własnie oglądam odcinek dzisiejszy....
ODPOWIEDZ