Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Czyli ciebie życie nauczyło wierzyć, że wszystko potoczy się dobrze, a ludzie są odpowiedzialni i wspaniali, zaś mnie - i Erica - nie.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Razem ze Stefą stoję po stronie miłości ::jezyk:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Sceny Amber&Deacon okropnie nudne. Amber się przyznała że kocha Deacona ale i tak tego nie musiała mówić każdy to wiedział nie wiem tylko po co Deacon tak nalegał aby Amber była z nim szczera i powiedziała co do niego czuje pewnie chciał usłyszeć na własne uszy że ona go kocha bo nikt do tej pory jemu tego nie mówił ::plask wczolo: Zachowanie Amber jest nie do zniesienia nie mogę na nią patrzeć i nie wiem co ten Rick w niej widzi? ::plask wczolo:
Pogawędka Ridge'a i Brooke bardzo mi się podobała Brooke ma ładny gabinet ::rad::
Co do sprawy z Tonym i Kristen nie dziwię się że Eric tak negatywnie podchodzi do związku Kristen i Tony'ego boi sie o swoją córkę. Cały ten wątek z Kristen i Tonym też jest okropnie nudny i mam nadzieję że niedługo się zakończy
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Damians pisze:Razem ze Stefą stoję po stronie miłości ::jezyk:: :mrgreen:
Ja też. Myślę że Eric nie powinien rozkazywac swojej córce. W końcu to jej wybór z kim chce życ myślę też że Eric powninien zaufac Stefie w końcu to ona ma 6 zmysł :P . Deacon& Amber :ziewam: :ziewam: nie mogę znieśc tego duetu. Brooke i Ridge..No cóż mogłam się spodziewac ze Ridge nie wytrzyma bez Brooke 1 dnia :P .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Abec, chyba 190 cm, a nie 190 m. :D :D :D :D :D

Rozumiem ten niepokój Eric'a odnośnie Kristen. Wczorajsze sceny jednak udowodniły, że Kristen i Tony potrafią się kochać ostroźnie, w końcu Tony miał spodnie. Dobrze, że Sally przygadała Tony'emu. I ten pojechał do jakini lwa. I dobrze, że oboje postawili się rodzince. Mam tylko nadzieję, że Kristen będzie jednak ostroźna w swoim związku.
Fajna była ta rozmowa Ridge'a z Brooke - promowano nowe technologie. Widać było, że korzystają już z szerokopasmowego internetu. :D Gabinet Brooke - rzeczywiście jest gustownie urządzony.
Beth zaczyna coraz mądrzej gadać. Ona zna córkę i wie, co ona czuje.
Amber powiedziała, to co powiedziała. Pytanie tylko, czy będzie konsekwentna w tym, co powiedziała. Teraz powinna przestać wiecznie spotykać się z Deacon'em. Wyjdzie to jej i małżeństwu na dobre.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Ridge to chyba się łączył z Brooke przez modem, bo powiedział że majątek zapłaci ::loll:: ::loll:: Najwyższy czas założyć Neostradę :zeby:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Widzę, że są tacy, co nie mają zielonego pojęcia o wirusie HIV. Zanim zaczną rozgłaszać herezje na ten temat niech się czegolowiek o tym wirusie i postępowaniu po jego wykryciu dowiedzą, jeśli dalej chcą tak zaciekle się wypowiadać. Domyślam się, że ci znawcy na pewno nigdy nie znali osobiście żadnej heteroseksualnej pary HIV+\HIV-. Nie wiedzą jak wygląda ich życie. Takie pary, jeśli decydują się na wspólny związek i są sobie wierne zasługują na wyjątkowy podziw. Prowadzą normalne życie seksualne pod kontrolą lekarza. Wiedzą doskonale, co robią i na bieżąco kontrolują ew. zagrożenie przeniesieniem się wirusa. I dobrze wiem, o czym piszę - nie posiłkuję się jakimiś domysłami czy własnymi fobiami i wczuwaniami się w niewiadomo kogo tylko wiedzą jaką posiadam. Niektórzy sięgają szczytów egoizmu i arogancji. Dyskusja o tym w tym wątku jest jak najbardziej na miejscu, gdyż w dzisiejszych odcinkach poruszony był ten problem. Ale rozumiem, że niektórzy muszą szczególnie uważać, zważając na ich konto ostrzeżeń.
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

Jugolaz pisze:Ridge to chyba się łączył z Brooke przez modem, bo powiedział że majątek zapłaci ::loll:: ::loll:: Najwyższy czas założyć Neostradę :zeby:
No...nie bedzie miał za co rodziny utrzymać jak se chwile pogadał...ten tekst był idiotyczny... ::ke:: :? ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
:serce: Kocham Stefe :serce:
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

Oczywiscie Ridge nie wytrzymał i musial juz pogadać z Brook,jeszcze komplementy jej prawił.Uważam że Ridge bardzo lubi kobiety,najpierw Morgan,teraz Brook.Nie potrafi wytrzymac wmałżeństwie z jedną kobietą.
Kibicuje Tony i kristen,skoro sie kochaja to powinni byc razem.Może im sie uda.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Fajne sceny z videokonferencji. Brooke na ekranie monitora lepiej
wyglądała. Odcinki bardzo fajne jedynie Erick był wkurzający, bo nie potrafi
uszanować decyzji córki. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Eric nie potrafi uszanować decyzji córki, bo bardzo się o nią boi i troszczy, nie chce aby stała się jej krzywda.. Dobrze, że Stephanie daje Kristen "wolną rekę", ale zachowuję się tak, jakby nie przejmowała się zbyt mocno losami córki - ona martwi się tylko o swojego pupilka - Ridge'a.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ridge wykazuje się niezwykłą jak na niego przenikliwością, no chyba że system obejmuje nie tylko kamerę ale i słuchaweczkę w uchu, przez którą jakiś fachman instruuje Ridge'a co mam mówić ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::

P.S. urocze jest jak Ridge mówi Brooke że ta może do niego dzwonić gdziekolwiek by on nie był :serce:

Bardzo się cieszę że Rick zobaczył całujących się Amber i Deacona, ten czworokąt powinien się zakończyć na zawsze, a oni nam tu serwują odgrzewany romans ciągnący się jak żółty ser na pizzy ::krzyw:: Czas z tym skończyć, właściwie jest mi obojętne kto z kim będzie, ale niech już przestaną sobie nawzajem miłość wyznawać, żegnać się, witać się, przebaczać i inne szmery bajery ::kwasny::
Goku

Post autor: Goku »

Scena w restauracji jest świetna xDD Thorne i Ridge komentują wszystko jak jakieś upośledzone dzieci xDD Mina Thorne'a kiedy mówił "Spójrz, przyszła Taylor" mnie rozbroiła xDD A Taylor fajnie się trzepie jak mówi ::loll::

OMG!!! Brooke jest na wieży Eiffla z tym psycholem!!! Zrzuć go Brooke, zrzuć go!!! xDD

[ Dodano: 2007-07-25, 18:23 ]
Te sceny na końcu odcinka strasznie sztucznie wyglądały :P Brooke fajne miny strzelała :zeby:
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Nie ma to jak dobre zabezpieczenia na wysokiej wieży ::plask wczolo: Widzieliśmy początkową fazę lotu, ciekawam gdzie będzie lądowanie... A scena rodem z jakiegoś kryminału Mary Higins Clark :twisted:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Brooke spadła z wieży ajfla ! Co teraz z nią będzie ? Może pojawi się w programie 997 ? Mam jednak nadzieję, że będzie żyła. Nawet jej nie życzę śmierci. Mam jednak nadzieję, że porządnie się połamała :zeby:
Amber romansuje z Deacon'em ::kwasny:: Nudy !
Ridge węszy ::chytry::
Zablokowany