Brooke vs Taylor

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

dominik pisze:Dzieci nie przynosi bocian!
Jakto nie? Chcesz powiedzieć, że żyję w iluzji przez dwadzieścia-parę lat?? :shock: :shock: :shock:
Bridget_Fan

Post autor: Bridget_Fan »

i po co ten ridge? Przecież on jest taki obleśny... :nie:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ja nadal jestem za Taylor, chociaż źle zrobiła, że nie powiedziała Ridge'owi o całej intrydze. No ale z drugiej strony nie pozbyliby się Brooke, a gdyb Ridge wiedział napewno przez videokonferencje wypaplał o wszystkim Brooke. Już sam nie wiem co myśleć o tej całej intrydze.
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Ja ciągle jestem za Brooke.. Mimo tego, popieram Taylor, że nie powiedziała o wszystkim Ridge'owi - gdyby mu oznajmiła on by się oburzył i napewno o wszystkim poinformował by Brooke. Szkoda, że tak się nie stało, bo może Brooke i Ridge już byli by razem :serce: hehe
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też uważam że Taylor powinna powiedzieć o całej intrydze Brooke. Może gdyby to zrobiła to Brooke byłaby jej wdzięczna i odpuściła sobie uwodzenie Ridga. Szkoda że tego nie zrobiła :( Ale i tak ją lubie :zeby:
Awatar użytkownika
dominik

Brooke tym bardziej nie odpuściła by sobie Ridge'a. Uważałaby, że nie powinien być z kobietą, która potrafi się do takich rzeczy posunąć.
Ostatnio zmieniony 2007-07-25, 16:59 przez dominik, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomala

Post autor: Tomala »

Chodzi mi o to że powinnabyła jej powiedzieć odrazu jak się dowiedziała.
Awatar użytkownika
dominik

Ale wtedy nie pozbyła by się Brooke. I bądź tu człowieku mądry! :|
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

dominik pisze:Ale wtedy nie pozbyła by się Brooke. I bądź tu człowieku mądry! :|
I tak się jej nie pozbędzie , przecież ojciec Brooke nie będzie umierał przez kilkanaście lat , tej farsy nie da się ciągnać przez wieki . A napewno kiedyś ta intryga ujrzy światło dzienne i co wtedy :?: ::chytry::
Awatar użytkownika
Taylor

Post autor: Taylor »

Hej jestem tu nowa :) według mnie taylor poprostu chciała chronić swoją rodzinę ale zauważcie że cały czas miała wyżuty sumienia i chciała powiedzieć o wszystkim brook ale zauważyła że ta się przystawia do Ridga. A Brook ma za swoje!Dobtrze jej tak skoro chciała zabrać męża taylor a ich dzieciom ojca!!Pozdrawiam
Awatar użytkownika
dominik

Moim zdaniem Taylor nie powinna pakować się w tą intrygę. Mass mógł wymyślić coś lepszego.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja uważam, że Taylor jest przewrażliwioną i wredną kobietą ::kwasny:: Jeśli tylko coś jej zagraża od razu leci z płaczem do Stephanie. Uważam, że Taylor nie jest godną rywalką dla Brooke :ziewam: Brooke nad nią wogóle nie musi specjalnie pracować ::loll:: Dla niej to pestka :zeby: I tak trzymać ::rad::
Bridget_Fan

Post autor: Bridget_Fan »

dominik pisze:Moim zdaniem Taylor nie powinna pakować się w tą intrygę. Mass mógł wymyślić coś lepszego.
- To prawda, tylko narobiła sobie kłopotów, a teraz szuka wsparcia u Stephanie. ::ke::
Awatar użytkownika
Taylor

Post autor: Taylor »

Mareczek pisze:Ja uważam, że Taylor jest przewrażliwioną i wredną kobietą ::kwasny:: Jeśli tylko coś jej zagraża od razu leci z płaczem do Stephanie. Uważam, że Taylor nie jest godną rywalką dla Brooke :ziewam: Brooke nad nią wogóle nie musi specjalnie pracować ::loll:: Dla niej to pestka :zeby: I tak trzymać ::rad::
Co do tego muszę się absolutnie nie zgodzic. jeśli Taylor jest wredna to co powiesz o Brooke, która cały czas robi cos paskudnego. A Taylor chce chronić rodzinę. A Stephanie jest jej przyjaciółką poprostu :wink: [/scroll]
Ostatnio zmieniony 2007-07-27, 22:52 przez Taylor, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

A Taylor ciągle krzywdzi Brooke poprostu ::kwasny:: Nie zauważyłaś tego? Brooke wszystko robi lepiej niż pani psychiatra ::rad:: Taylor nawet umrzeć nie potrafi ::loll:: (Egipt 1995)
ODPOWIEDZ