Ja nadal jestem za Taylor, chociaż źle zrobiła, że nie powiedziała Ridge'owi o całej intrydze. No ale z drugiej strony nie pozbyliby się Brooke, a gdyb Ridge wiedział napewno przez videokonferencje wypaplał o wszystkim Brooke. Już sam nie wiem co myśleć o tej całej intrydze.
Ja ciągle jestem za Brooke.. Mimo tego, popieram Taylor, że nie powiedziała o wszystkim Ridge'owi - gdyby mu oznajmiła on by się oburzył i napewno o wszystkim poinformował by Brooke. Szkoda, że tak się nie stało, bo może Brooke i Ridge już byli by razem hehe
Ja też uważam że Taylor powinna powiedzieć o całej intrydze Brooke. Może gdyby to zrobiła to Brooke byłaby jej wdzięczna i odpuściła sobie uwodzenie Ridga. Szkoda że tego nie zrobiła Ale i tak ją lubie
dominik pisze:Ale wtedy nie pozbyła by się Brooke. I bądź tu człowieku mądry!
I tak się jej nie pozbędzie , przecież ojciec Brooke nie będzie umierał przez kilkanaście lat , tej farsy nie da się ciągnać przez wieki . A napewno kiedyś ta intryga ujrzy światło dzienne i co wtedy
Hej jestem tu nowa według mnie taylor poprostu chciała chronić swoją rodzinę ale zauważcie że cały czas miała wyżuty sumienia i chciała powiedzieć o wszystkim brook ale zauważyła że ta się przystawia do Ridga. A Brook ma za swoje!Dobtrze jej tak skoro chciała zabrać męża taylor a ich dzieciom ojca!!Pozdrawiam
Ja uważam, że Taylor jest przewrażliwioną i wredną kobietą Jeśli tylko coś jej zagraża od razu leci z płaczem do Stephanie. Uważam, że Taylor nie jest godną rywalką dla Brooke Brooke nad nią wogóle nie musi specjalnie pracować Dla niej to pestka I tak trzymać
Mareczek pisze:Ja uważam, że Taylor jest przewrażliwioną i wredną kobietą Jeśli tylko coś jej zagraża od razu leci z płaczem do Stephanie. Uważam, że Taylor nie jest godną rywalką dla Brooke Brooke nad nią wogóle nie musi specjalnie pracować Dla niej to pestka I tak trzymać
Co do tego muszę się absolutnie nie zgodzic. jeśli Taylor jest wredna to co powiesz o Brooke, która cały czas robi cos paskudnego. A Taylor chce chronić rodzinę. A Stephanie jest jej przyjaciółką poprostu [/scroll]
Ostatnio zmieniony 2007-07-27, 22:52 przez Taylor, łącznie zmieniany 1 raz.
A Taylor ciągle krzywdzi Brooke poprostu Nie zauważyłaś tego? Brooke wszystko robi lepiej niż pani psychiatra Taylor nawet umrzeć nie potrafi (Egipt 1995)