Tylko, że np. dla mnie bardzo trudno jest założyć, że ktokolwiek zasługuje na podziw. Generalnie wolę zakładać, że będzie gorzej niż lepiej, takie jest życie. I nie wiem, co może mieć do tego kwestia egoizmu - ktoś na forum rywalizuje o względy Kristin?LoLex pisze:Widzę, że są tacy, co nie mają zielonego pojęcia o wirusie HIV. Zanim zaczną rozgłaszać herezje na ten temat niech się czegolowiek o tym wirusie i postępowaniu po jego wykryciu dowiedzą, jeśli dalej chcą tak zaciekle się wypowiadać. Domyślam się, że ci znawcy na pewno nigdy nie znali osobiście żadnej heteroseksualnej pary HIV+\HIV-. Nie wiedzą jak wygląda ich życie. Takie pary, jeśli decydują się na wspólny związek i są sobie wierne zasługują na wyjątkowy podziw. Prowadzą normalne życie seksualne pod kontrolą lekarza. Wiedzą doskonale, co robią i na bieżąco kontrolują ew. zagrożenie przeniesieniem się wirusa. I dobrze wiem, o czym piszę - nie posiłkuję się jakimiś domysłami czy własnymi fobiami i wczuwaniami się w niewiadomo kogo tylko wiedzą jaką posiadam. Niektórzy sięgają szczytów egoizmu i arogancji. Dyskusja o tym w tym wątku jest jak najbardziej na miejscu, gdyż w dzisiejszych odcinkach poruszony był ten problem. Ale rozumiem, że niektórzy muszą szczególnie uważać, zważając na ich konto ostrzeżeń.
Co do dziś - rozmowa w barze fajna, Ridge punktuje inteligencją
[ Dodano: 2007-07-25, 18:30 ]
Nie było zabezpieczeń, przecież podkreślili, że ten facet użył specjalnych wpływów, by wejść tam, gdzie zwykłych ludzi się nie wpuszcza.katarzynka pisze:Nie ma to jak dobre zabezpieczenia na wysokiej wieżyWidzieliśmy początkową fazę lotu, ciekawam gdzie będzie lądowanie... A scena rodem z jakiegoś kryminału Mary Higins Clark