Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Goku pisze: Edit: O na pudelku napisali teraz, że w ogóle nie będzie TnL :P
Kilka postów temu prowadziliśmy na ten temat dyskusję ::jezyk:: :wink:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ale bez przesady pudelkowi nie można wierzyć .Skoro Wyborcza i wirtualnemedia podały , że będzie jesienią to jednak będzie.Wogóle nie wiem po co wierzycie w te bzdury z pudelka skoro nic się tam nie sprawdza ::jezyk::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Oj, często się sprawdza, tym bardziej, że większość tych bzdur pochodzi z Faktu ::jezyk:: ::cojest::
A jeżeli chodzi o GW, to jej jeszcze bardziej nie wierzę :wink: ::jezyk::
Tkk_Bolly

Oj Damians może zacznij wierzyć Wyborczej niż Faktowi...Oficjalne oświadczenie TVP
Co sądzicie o uczestnikach?
Kasia Glinka to z nowego serialu Barwy Szczęścia a już w reality jako gwiazda. Będe kibicował Oldze Borys :serce: Marysi Sadowskiej i Tomaszowi Kamelowi oraz Ewie Sonnet(ale ona pewnie odadnie pierwsza )

We wrześniu telewizyjna Dwójka rozpocznie nadawanie nowego show „Gwiazdy tańczą na lodzie”, który poprowadzą Tatiana Okupnik i Maciej Kurzajewski. W programie udział wezmą m.in. Przemysław Babiarz, Zygmunt Chajzer, Anna Popek i Ewa Sonnet.
Prasa informowała ostatnio, że program mógłby pojawić się w ramówce dopiero zimą lub jesienią. Jednak władzom TVP2 udało się przekonać zarząd, by widowisko pojawiło się już we wrześniu. – Użyliśmy wszelkich możliwych argumentów – mówi nam Jarosław Burdek, zastępca dyrektora TVP2.

W programie „Gwiazdy tańczą na lodzie” wystąpią: Przemysław Babiarz, Przemysław Saleta, Tomasz Kammel, Zygmunt Chajzer, Rafał Mroczek, Kasia Glinka, Anna Popek, Marysia Sadowska, Ewa Sonnet i Olga Borys. Znane osoby będą tańczyć razem z profesjonalnymi tancerzami.

Program poprowadzą Tatiana Okupnik i Maciej Kurzajewski. W jury programu zasiądą Dorota Rabczewska i Włodzimierz Szaranowicz, a także dwóch ekspertów.
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Zapowiada się ciekawie, ale czytałem gdzieś, że ten program może wcale się nie odbyć! Ale pewnie są to plotki ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly właśnie miałem wkleić tę informację :wink: ::jezyk::
Ale jak widzisz, mieli rację mówiąc, iż prawdopodobnie program będzie dopiero w grudniu - w ostatniej chwili udało się przekonać telewizję ::jezyk::

Najbardziej będę kibicował Kammelowi, Oldze i Chajzerowi ::rad:: ::rad:: ::rad::

Mroczków już mam dosyć, a Ewa Sonet niech uważa, aby biust ją nie obciążył ::jezyk:: Jakoś nie mgę sobie wyobrazić jak Doda będzie ją oceniała ::cojest:: ::plask wczolo: ::jezyk::
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Będę kibicować Ewie Sonnet :) Może dzięki temu reality show ludzie przekonają się jaką jest sympatyczną osobą.
Taylor <3
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Olga jest super i napewno jej będę kibicował a reszta zależy od tego jak będą jeździć... :wink:
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Może przez ten program Marysia Sadowska się bardzie wypromuje.Polecam jej piosenka "Kiedy nie ma miłości"Oldze będe kibicował przede wszystkim za role Zuzii w Lokatorach.Właśnie...pewnie Sonnet cały czas będzie upadac na biust ::jezyk:: Może sędziowie będą wyrozumiali np Doda ::jezyk:: .
Coś mi się wydaje , że potencjalnym kandydatem na zwycięzce będzie Kasia Glinka. We wrześniu będą pewnie bardzo popularne Barwy ... a widzowie mają dość Mroczków.

Już się nie moge doczekać programu.Coś mi sie wydaje , że gwiazdami przebije Tz, bo JOŚ to pewnie nam zaserwuje gwiazdy xz pierwszej półki jak było przy I edycji.

[ Dodano: 2007-07-26, 11:01 ]
Podobno ma tańczyć11 gwiazd.I ta 11-stą będzie Ewelina Serafin de la Cruz.
Program nadawany będzie w piątki o 20.00 , w czwartek kulisy
Awatar użytkownika
Damians

Ewelina jest chyba najsztuczniejszą postacią z całego Mjm ::jezyk:: Ale mimo to ją lubię ::jezyk:: ::rad::
Emisji piątkowej mogliśmy się spodziewać, w końcu weekend jest już zajęty ::jezyk::
Goku

Post autor: Goku »

Damians pisze: Ewa Sonet niech uważa, aby biust ją nie obciążył ::jezyk:: Jakoś nie mgę sobie wyobrazić jak Doda będzie ją oceniała ::cojest:: ::plask wczolo: ::jezyk::
"Eee... Generalnie to twoje cyce są większe niż moje, więc daję ci 1" ::loll:: ::loll:: ::loll::

A Mroczek chce teraz sobie jakąś łyżwiarkę wyrwać?? ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A jeszcze ciekawe kto będzie Big Brothera nowego prowadzić, jest plotka że Mroczkowie, tak czy tak na każdej stacji zapowiadają się niskiego poziomu reality, chyba bym wstydził się na miejscu tych gwiazdeczek do nich iść, no ale popromują się zarobią kase i będą utwierdzeni w przekonaniu jacy są super ::rad::
Ostatecznie Ewie będę kibicować :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jak przeczytałem ,że Mroczek w TnL i Mroczkowie w BB 4.1 to aż zebrało mi się na wymioty. Ale uważam ,że napewno nie oni poprowadzą Big Brothera. A co do Tańca na lodzie to w piątek napewno zajrze do TVP2. Szykuje się primetime dla TVP2... Pon i wtorek MJM, środa i czwartek Barwy szcześcia a piątek TnL... Ojjj będzie się działo w nowej ramówce!
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

A jeszcze ciekawe kto będzie Big Brothera nowego prowadzić
W Imperium TV pisało, że nieoficjalnie wymienia się m.in. Annę Muchę, Agnieszkę Włodarczyk, Piotra Szwedesa i Macieja Stuhra i że ten ostatni ma podobno największe szanse, ale też największe oczekiwania finansowe ;)

Nie dziwię się temu, że TnL będzie w piątek ;) Inaczej miałoby bardzo małą oglądalność - w sobotę JoŚ, a w niedzielę TzG :). Chociaż w piątek też nie wszyscy będą mogli oglądać :P. A tam i tak wolę JoŚ :) A z TzG zrezygnuję na rzecz BB (Mam nadzieję, że w niedzielę, a nie w sobotę będą odpadali, bo JoŚ sobie nie odpuszczę :P)
Ostatnio zmieniony 2007-07-26, 13:32 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Bridget_Fan

Post autor: Bridget_Fan »

Jeśli Mroczkowie będą go prowadzić to będzie koszmar! ::ke::
ODPOWIEDZ