Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Kimberly. Gdy się pojawiła w serialu, nienawidziłam jej. Była taka sztuczna i zachowywała się jak słodka idiotka. Wzdychała do tego Ricka i wzdychała, aż nie mogłam już słuchać tego jej "Ach, Rick...". Ale gdy rozstała się z tym palantem, zaczęłam ją lubić, a kiedy przemalowała włosy i napadła na Brooke :mrgreen: zyskała moją sympatię. Poza tym była najładniejsza w serialu. Szkoda, że już jej nie ma.
Milagros

Post autor: Milagros »

Kari :-) pisze:Kimberly. Gdy się pojawiła w serialu, nienawidziłam jej. Była taka sztuczna i zachowywała się jak słodka idiotka. Wzdychała do tego Ricka i wzdychała, aż nie mogłam już słuchać tego jej "Ach, Rick...". Ale gdy rozstała się z tym palantem, zaczęłam ją lubić, a kiedy przemalowała włosy i napadła na Brooke :mrgreen: zyskała moją sympatię. Poza tym była najładniejsza w serialu. Szkoda, że już jej nie ma.
Ale w tym temacie mamy małe głosowanie i masz do wyboru 2 osoby:
Becky lub Lauren :wink:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Milagros pisze: Ale w tym temacie mamy małe głosowanie i masz do wyboru 2 osoby:
Becky lub Lauren :wink:
Aha, w takim razie Becky. Sory, nie chciało mi się czytać wszystkiego od początku
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

O nie Lauren przegrywa, jak można niedoceniać tak ciekawej i miłej postaci? :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Becky 27 (Gabra-Sheila, Tiril, PetroPython, May, Milagros, dominik, Monia, Abec, mucha331, Lizzy, GL forever, Damians, Marisa, Jasmine, Wujek Fu, Mateo, mysia, maarlenka32, nati, justyna18, Amber Moore, paula ;], arturkcf, Bartek, Goku, Kari :-), raku1200)

Lauren 16 (Adex-fan Brooke, B@r, LoLex, Piotrek16, Tomala, DeaconFan, Irma, Tkk_Bolly, Klaudusia, Mareczek, Robi, Omar, Alexander, Primok, Oleg, wiwi)

Odpada Lauren.
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Coś strasznie długo trwa te głosowanie na stronie ;( Już nie mogę doczekać się kolejnego głosowania hehe
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Taylor (122) 54%
Becky (52) 23 %
Thorne (51) 23%
Obrazek vs. Obrazek
Pytanie : Kto z w/w powiniem pozostać w plebiscycie na "Najlepszą postać MNS" :?:
Głosowanie trwa do soboty do 10.30.

Oddaję głos na Thorne'a.
Milagros

Post autor: Milagros »

Lubię Becky,ale oddaję swój głos na Thorne'a(za całokształt) :serce:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Mój głos wędruje do Becky - za najszybszą w historii "mody na sukces" metamorfozę postawy względem życia.
Ostatnio zmieniony 2007-07-25, 19:24 przez arturkcf, łącznie zmieniany 1 raz.
Taylor <3
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Niech ona lepiej zapozna się z zasadami i regulaminem forum ::chytry::

Becky chyba przegrywa :cry: Ale jest jeszcze trochę czasu.. może role się odwrócą ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Przepraszam bardzo ,ale tu się odbywa konkurs na najlepszą postać Mody na sukces , więc głosujemy na najlepszą postać według nas w danej rywalizacji ,a nie które osoby głosują na postać ,która przegrywa ,albo wychodzą założenia ,że ktoś przejdzie ,więc zagłosuje na kogoś innego .

Co za idiotyczne myślenie ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Taylor

Post autor: Taylor »

becky
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Mamy bardzo zaciętą walkę :!: Jeżeli nie pomyliłem się w obliczeniach, to jeszcze 1 głos na Becky i będzie remis :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Głosujcie na Thorne'a! Przecież on zasługuje na miano najlpszej postaci jest od 1 odcinka!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Adex-fan Brooke pisze:jest od 1 odcinka!
Właśnie nie chcę kierować się tym, żeby koniecznie zostały w konkursie osoby grające od początku. Bo tak to można zostawić: Brooke, Steph, Erica i Ridge'a, ale wtedy to nie miałoby sensu.
ODPOWIEDZ