Plebiscyty i konkursy
Kimberly. Gdy się pojawiła w serialu, nienawidziłam jej. Była taka sztuczna i zachowywała się jak słodka idiotka. Wzdychała do tego Ricka i wzdychała, aż nie mogłam już słuchać tego jej "Ach, Rick...". Ale gdy rozstała się z tym palantem, zaczęłam ją lubić, a kiedy przemalowała włosy i napadła na Brooke
zyskała moją sympatię. Poza tym była najładniejsza w serialu. Szkoda, że już jej nie ma.
Ale w tym temacie mamy małe głosowanie i masz do wyboru 2 osoby:Kari :-) pisze:Kimberly. Gdy się pojawiła w serialu, nienawidziłam jej. Była taka sztuczna i zachowywała się jak słodka idiotka. Wzdychała do tego Ricka i wzdychała, aż nie mogłam już słuchać tego jej "Ach, Rick...". Ale gdy rozstała się z tym palantem, zaczęłam ją lubić, a kiedy przemalowała włosy i napadła na Brookezyskała moją sympatię. Poza tym była najładniejsza w serialu. Szkoda, że już jej nie ma.
Becky lub Lauren
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
- Adex-fan Brooke
O nie Lauren przegrywa, jak można niedoceniać tak ciekawej i miłej postaci? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Becky 27 (Gabra-Sheila, Tiril, PetroPython, May, Milagros, dominik, Monia, Abec, mucha331, Lizzy, GL forever, Damians, Marisa, Jasmine, Wujek Fu, Mateo, mysia, maarlenka32, nati, justyna18, Amber Moore, paula ;], arturkcf, Bartek, Goku, Kari
, raku1200)
Lauren 16 (Adex-fan Brooke, B@r, LoLex, Piotrek16, Tomala, DeaconFan, Irma, Tkk_Bolly, Klaudusia, Mareczek, Robi, Omar, Alexander, Primok, Oleg, wiwi)
Odpada Lauren.
Lauren 16 (Adex-fan Brooke, B@r, LoLex, Piotrek16, Tomala, DeaconFan, Irma, Tkk_Bolly, Klaudusia, Mareczek, Robi, Omar, Alexander, Primok, Oleg, wiwi)
Odpada Lauren.
Mój głos wędruje do Becky - za najszybszą w historii "mody na sukces" metamorfozę postawy względem życia.
Ostatnio zmieniony 2007-07-25, 19:24 przez arturkcf, łącznie zmieniany 1 raz.
Taylor <3
Przepraszam bardzo ,ale tu się odbywa konkurs na najlepszą postać Mody na sukces , więc głosujemy na najlepszą postać według nas w danej rywalizacji ,a nie które osoby głosują na postać ,która przegrywa ,albo wychodzą założenia ,że ktoś przejdzie ,więc zagłosuje na kogoś innego .
Co za idiotyczne myślenie
Co za idiotyczne myślenie
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Mamy bardzo zaciętą walkę
Jeżeli nie pomyliłem się w obliczeniach, to jeszcze 1 głos na Becky i będzie remis 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Adex-fan Brooke
Głosujcie na Thorne'a! Przecież on zasługuje na miano najlpszej postaci jest od 1 odcinka!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- PetroPython

vs.