Bieżące odcinki cz. 1
Ridge na maxa mnie wkurza
Sorry, ale kogo on odgrywa?? Stephen zadał mu wczoraj najlepsze pytanie: "Zamierzasz się rozwieść?" Reakcją oczywiście było rodzawienie gęby Forrestera i kwilenie "tato!" biednej, potłuczonej Brooke.
Na miejscu Taylor kopnęłabym takiego "męża" w d... wcale nie teraz, gdy poleciał do Brooke, ale dużo wcześniej, kiedy nie reagował na jej prośby, by stanowczo powiedział Logan, że z nimi koniec i potwierdził to DZIAŁANIEM!
Na miejscu Taylor kopnęłabym takiego "męża" w d... wcale nie teraz, gdy poleciał do Brooke, ale dużo wcześniej, kiedy nie reagował na jej prośby, by stanowczo powiedział Logan, że z nimi koniec i potwierdził to DZIAŁANIEM!
- PetroPython
Taylor powinna sobie odpuścić. Ridge kocha "wspaniałą" Brooke, Taylor niby też, ale mniej... i ogólnie mamy takie bagno, jeśli chodzi o uczucia
Szkoda mi Taylor, bo jej maż ma ją głęboko w d****
Nie zachowuje się jak przyjaciel Brooke, tylko jak jej narzeczony
Zauważyłem, że najmniejszy palec Massima był zakończony ostrym, acz dosyć długim pazurkiem
Zauważyłem, że najmniejszy palec Massima był zakończony ostrym, acz dosyć długim pazurkiem
Właśniedominik pisze:Ridge-jaki on jest wkurzający. I dziwi się Taylor, że jest o niego zazdrosna jak sam daje jej powody-jest na każde zawołanie pani Logan.
-
GL Forever
- Adex-fan Brooke
Taylor znowu pokazuje że uważa się za lepszą od Brooke, Ridge i Stephanie zbytnio ją rozpieścili i czuje się pewnie a tu zbliża się Ridge trochę jej wygarnąć
Podczas kiedy Taylor w 1% chociaż zrozumiała co zrobiła złego -Stephanie która wygnała już kiedyś Loganów nie ma takiej świadomości -niech dalej intryguje z Massimo a straci nagle swojego kochanego Eryka i dopiero będzie płakała
Beth wyraźnie skonfliktowała się z mężem -czyżby rozwód
Na koniec odcinka miałem jakies usterki, wy też? A dawali akurat reklamę co w dalszych odcinkach
na szczęście znam ją.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Taylor jaka się nagle pewna siebie zrobiła
Ale po telefonie Ridge'a trochę ją ta pewność opuściła
Dobrze,że chociaż Taylor i Eryk zdają sobie sprawę z podłości tej intrygi
A Stefcia i Massimo oczywiście nie umieją przyznać się do błędu
Ciekawe jakie będą mieć miny jak dowiedzą się ze prawda wyszła na jaw
Fajna była reklama na końcu drugiego odcinka-bardzo mi się spodobała
Ale po telefonie Ridge'a trochę ją ta pewność opuściła
Dobrze,że chociaż Taylor i Eryk zdają sobie sprawę z podłości tej intrygi
A Stefcia i Massimo oczywiście nie umieją przyznać się do błędu
Ciekawe jakie będą mieć miny jak dowiedzą się ze prawda wyszła na jaw
Fajna była reklama na końcu drugiego odcinka-bardzo mi się spodobała
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Co za chamstwo! W połowie drugiego odcinka pojawiły się szelesty i po chwili program w ogóle zniknął! Były wszystkie programy oprócz TVP1 i TVP2!
I teraz trzeba czekać, aż pojawi sie ten odcinek na youtube.
A czy może mi ktoś powiedzieć jak się zakończyło odcinek??
Darla dzisiaj wyglądała bardzo ładnie a Sally to już w ogóle
Kiedy rano zobaczyliśmy Massima w szlafroczku myślałem, że zza progu wyskoczy Sally - również w szlafroczku

I teraz trzeba czekać, aż pojawi sie ten odcinek na youtube.
A czy może mi ktoś powiedzieć jak się zakończyło odcinek??
Darla dzisiaj wyglądała bardzo ładnie a Sally to już w ogóle
Trochę żal mi się zrobiło Stephena jak Brooke tak na niego krzyczała w końcu nie miał wyboru gdyby nie wziął tych pieniędzy Massimo mógł być dla Brooke niebezpieczny.
A Ridge tak się w samolocie dziwił że jego żona mogła się posunąć do takiego stopnia by wziąć udział w intrydze
Ridge na jedno zawołanie Brooke przylatuje do niej i jeszcze na samo powitanie głaszcze ją po twarzy
a potem się dziwi że jego żona boi się o ich rodzinę i robi wszystko by Brooke nie miała kontaktu z Ridg'em 
A Ridge tak się w samolocie dziwił że jego żona mogła się posunąć do takiego stopnia by wziąć udział w intrydze
Dawno nic nie pisałam bo mnie wszyscy denerwowali...i ten stan trwa nadal, niestety...
Choć uwielbiam Brooke
nie mogę patrzyć jak cierpi z powodu faceta, który od lat nie wie czego chce...
Ridge jest jak bezwolna kukiełka, od początku ciągnie go do (i moim zdaniem kocha) Brooke ale jakby bał się zmienić czegoś w życiu a poza tym z Taylor jest mu chyba wygodnie, bo nudno spokojnie i bez komplikacji.
Taylor jeszcze niedawno jako tako lubiłam a teraz znowu widzę, że niy dobra i kochana i nawet żałuje całej hecy ale nadal się wywyższa i obraża innych...
A ten tekst, że Brooke nie ma nic do zaoferowania??? Nic rzeczywiście: jest piękna, wykształcona, inteligentna, pracowita i oddana ale skoro to dla niej nic...jej sprawa, żeby się w końcu nie przeliczyła...
Stephanie, ech ją i tak lubię bo tylko obie z Brooke maja krew w żyłach a nie wodę.
Erick, w końcu się postawił Massimowi, tylko czy to coś da?
Ogólnie chciałabym aby akcja rozwinęła się tak: Ridge zostawia Taylor, ale Brooke go nie przyjmuje i odsyła marudzie, sama poznaje super faceta i Stephanie dostaje ataku furii że już nie ma godnego sobie przeciwnika. Ridge z konieczności wraca do Taylor i oboje umierają z nudów. To by było wesoło co Wy na to???
Choć uwielbiam Brooke
Ridge jest jak bezwolna kukiełka, od początku ciągnie go do (i moim zdaniem kocha) Brooke ale jakby bał się zmienić czegoś w życiu a poza tym z Taylor jest mu chyba wygodnie, bo nudno spokojnie i bez komplikacji.
Taylor jeszcze niedawno jako tako lubiłam a teraz znowu widzę, że niy dobra i kochana i nawet żałuje całej hecy ale nadal się wywyższa i obraża innych...
Stephanie, ech ją i tak lubię bo tylko obie z Brooke maja krew w żyłach a nie wodę.
Erick, w końcu się postawił Massimowi, tylko czy to coś da?
Ogólnie chciałabym aby akcja rozwinęła się tak: Ridge zostawia Taylor, ale Brooke go nie przyjmuje i odsyła marudzie, sama poznaje super faceta i Stephanie dostaje ataku furii że już nie ma godnego sobie przeciwnika. Ridge z konieczności wraca do Taylor i oboje umierają z nudów. To by było wesoło co Wy na to???
Ja bym zakończeni dała taki: RIdge z konieczności wraca do Taylor, ale on jest już związana z Thornem, a RIdge ma zakaz zbliżania się do niej i do dzieci. Biedny wraca do mamusi i a ona mówi mu że go adoptowała, biorą ślub, lecą na FLoryde a ich samolot rozbija się obok pałacu Omara i mkieszkają u niego, jako służącyJasmine pisze: Ridge z konieczności wraca do Taylor i oboje umierają z nudów. To by było wesoło co Wy na to???
Super, o tym nie pomyślałam (a byłam pewna że mam bardzoooo bujną wyobraźnię
).
To jeszcze do tego dodam, że Amber porywa trąba powietrzna i Rick ma spokój, wraca stara (z pierwszych odcinków) Kimberly i sa znowu zakochani, Deacon w końcu zakochuje się w Bridget do serialu wraca Lauren, wychodzi za Ericka i wszyscy są szczęśliwi.
To jeszcze do tego dodam, że Amber porywa trąba powietrzna i Rick ma spokój, wraca stara (z pierwszych odcinków) Kimberly i sa znowu zakochani, Deacon w końcu zakochuje się w Bridget do serialu wraca Lauren, wychodzi za Ericka i wszyscy są szczęśliwi.