Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Stephen miał dziś tak paskudną mimikę, tak okropnie ruszał tymi swoimi ohydnymi ustami, że aż mi się podnosiło ::kwasny:: Nigdy więcej nie chcę oglądać jego zbliżeń :!:

Jak Massimo wyszedł w tym szlafroku i rozmawiał z Erykiem, to przez ułamek przemknęła mi myśl że zaraz wyłoni się Sally, też w szlafroku, pytając czy wszystko w porządku :twisted:
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

katarzynka pisze:Stephen miał dziś tak paskudną mimikę, tak okropnie ruszał tymi swoimi ohydnymi ustami, że aż mi się podnosiło ::kwasny:: Nigdy więcej nie chcę oglądać jego zbliżeń :!:

Jak Massimo wyszedł w tym szlafroku i rozmawiał z Erykiem, to przez ułamek przemknęła mi myśl że zaraz wyłoni się Sally, też w szlafroku, pytając czy wszystko w porządku :twisted:
HeHe ::loll:: A ciekawe co Eric by zrobił gdyby zamiast Sally w szlafroku pojawiła się Stephanie, pytając czy wszystko w porządku ?? :zeby: ::loll::
Pewnie Massimo odpowiedziałby "Tak kochanie, wracaj do łóżka. To tylko Eric" :zeby: ::loll::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Stephen jest ochydny :evil: :evil: :evil: Nienawidzę go za to co zrobił Brooke! Natomiast co do Taylor to szkoda pisać.... Głupia, naiwna i rozkapryszona dziewucha :twisted: A Stephanie ::plask wczolo: jeszcze jej pomaga "podnieść się na duchu" ::plask wczolo: Wariatka i tyle ::ke:: Cieszę się bardzo że Beth obraziła się na swojego wstrętnego męża :roll: Mam nadzieję, że go już więcej nie zobaczymy :twisted: Dzisiaj Brooke było mi bardzo żal :arrow: taka zdrada własnego ojca. Jak ten bezduszny człowiek śmiał prosić o wybaczenie :zmiesz:: Jeszcze się wstrętnie usprawiedliwiał :evil: "To było dla twojego dobra córeczko" i inne tego typu teksty :x Uważam, że ten "ojciec" powinien usunąć się z życia Brooke i nigdy nie wracać ::kwasny::
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Mareczek pisze:Uważam, że ten "ojciec" powinien usunąć się z życia Brooke i nigdy nie wracać ::kwasny::
A Brooke powinna usunąć się z życia Ridge'a... Przecież to, jak postępuje, jest nie w porządku! Mało już małżeństw rozbiła? A na dodatek Ridge ma dzieci!
Bridget_Fan

Post autor: Bridget_Fan »

Kari ma rację. Brooke liczy na to, że znów będzie z Ridgem. ::loll::
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Kari :-) pisze:
Mareczek pisze:Uważam, że ten "ojciec" powinien usunąć się z życia Brooke i nigdy nie wracać ::kwasny::
A Brooke powinna usunąć się z życia Ridge'a... Przecież to, jak postępuje, jest nie w porządku! Mało już małżeństw rozbiła? A na dodatek Ridge ma dzieci!
Ale dzieci Ridge'a mogą mieć dwie kochające matki.
Bridget_Fan

Dwie matki? To może jeszcze jednego ojca ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kari :-) pisze:
Brooke nie rozbiła małżeństw tylo potocznie można tak powiedzieć, więc jesli tak to tak samo Taylor rozbiła 2 małżeństwa Brooke z Ridge'm. Wiemy, wiemy że dzieci to tu przeszkoda do tego aby więź Ridge'a i Brooke mogła być w pełni zrealizowana.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie widziałem dzisiejszych odcinków. Ale skomentuję, to co wiem. Mam nadzieję, że jeszcze kiedys pokażą Massimo w szlafroku. Nie dziwię się pretensjom Brooke na ojca, tyo co on zrobił, było niewybaczalne. Taylor nadal plącze się w swoich plątaninach kłamstw. Ciekawe co jej mąż powie po powrocie.
Forrester

Post autor: Forrester »

Jugolaz pisze:Ale dzieci Ridge'a mogą mieć dwie kochające matki.
Wystarczy im jedna, która ich prawdziwie kocha, a nie druga, która w ogóle się nimi nie interesowała... A zapomniałem - raz dała im lizaki :zeby: ::rad::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Bridget_Fan

Na pewno wiele wydała na nie. wysiliła się... To już lepiej by było, gdyby im w ogóle nie dawała! ::loll::
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

Jasmine pisze:Super, o tym nie pomyślałam (a byłam pewna że mam bardzoooo bujną wyobraźnię ::loll:: ).
To jeszcze do tego dodam, że Amber porywa trąba powietrzna i Rick ma spokój, wraca stara (z pierwszych odcinków) Kimberly i sa znowu zakochani, Deacon w końcu zakochuje się w Bridget do serialu wraca Lauren, wychodzi za Ericka i wszyscy są szczęśliwi. ::ok::
Heheh..a po 4 latach...Prawda wychodzi na jaw: Kimbery to zmutowany Adam, po 30 operacjach plastycznych :mrgreen: , a zamiast Lauren dałabym Ericowi Morgan :twisted: :twisted:
:serce: Kocham Stefe :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Forrester pisze:
Jugolaz pisze:Ale dzieci Ridge'a mogą mieć dwie kochające matki.
Wystarczy im jedna, która ich prawdziwie kocha, a nie druga, która w ogóle się nimi nie interesowała... A zapomniałem - raz dała im lizaki :zeby: ::rad::
Oj bardziej wybrakowana ta Twoja pamięć, Brooke odwiedziła kiedyś Taylor by nawiązac kontakt z Thomasem a przy porodzie bliźniaczek była i wspierała wtedy ich.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Bridget_Fan pisze:Na pewno wiele wydała na nie. wysiliła się... To już lepiej by było, gdyby im w ogóle nie dawała! ::loll::
Najgorsze w tym wszystkim było to, że zrobiła to na pokaz. Dzieci Taylor w ogóle ją nie interesują, ale w obecnej sytuacji gdy ciągle uwodzi Ridga chce także przekabacić jego dzieci na swoją stronę. To normalne dla Brooke. Taylor z dobrej woli niejednokrotnie pomagała już Rickowi i Bridget i robiła to bezinteresownie.

Z tego co piszesz Adexie wynika właśnie to co napisałem. Interesowała się nimi sporadycznie oraz była obecna przy narodzinach dzieci. Ale później jakoś specjalnie się nimi nie interesowała, np. jak była z Thornem.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Bridget_Fan

Po prostu chce wejść w łaski Ridge' a ::loll::
Zablokowany