Jak Massimo wyszedł w tym szlafroku i rozmawiał z Erykiem, to przez ułamek przemknęła mi myśl że zaraz wyłoni się Sally, też w szlafroku, pytając czy wszystko w porządku
Bieżące odcinki cz. 1
- katarzynka
Stephen miał dziś tak paskudną mimikę, tak okropnie ruszał tymi swoimi ohydnymi ustami, że aż mi się podnosiło
Nigdy więcej nie chcę oglądać jego zbliżeń
Jak Massimo wyszedł w tym szlafroku i rozmawiał z Erykiem, to przez ułamek przemknęła mi myśl że zaraz wyłoni się Sally, też w szlafroku, pytając czy wszystko w porządku
HeHekatarzynka pisze:Stephen miał dziś tak paskudną mimikę, tak okropnie ruszał tymi swoimi ohydnymi ustami, że aż mi się podnosiłoNigdy więcej nie chcę oglądać jego zbliżeń
![]()
Pewnie Massimo odpowiedziałby "Tak kochanie, wracaj do łóżka. To tylko Eric"
Stephen jest ochydny
Nienawidzę go za to co zrobił Brooke! Natomiast co do Taylor to szkoda pisać.... Głupia, naiwna i rozkapryszona dziewucha
A Stephanie
jeszcze jej pomaga "podnieść się na duchu"
Wariatka i tyle
Cieszę się bardzo że Beth obraziła się na swojego wstrętnego męża
Mam nadzieję, że go już więcej nie zobaczymy
Dzisiaj Brooke było mi bardzo żal
taka zdrada własnego ojca. Jak ten bezduszny człowiek śmiał prosić o wybaczenie
Jeszcze się wstrętnie usprawiedliwiał
"To było dla twojego dobra córeczko" i inne tego typu teksty
Uważam, że ten "ojciec" powinien usunąć się z życia Brooke i nigdy nie wracać 
-
Bridget_Fan
Ale dzieci Ridge'a mogą mieć dwie kochające matki.Kari :-) pisze:A Brooke powinna usunąć się z życia Ridge'a... Przecież to, jak postępuje, jest nie w porządku! Mało już małżeństw rozbiła? A na dodatek Ridge ma dzieci!Mareczek pisze:Uważam, że ten "ojciec" powinien usunąć się z życia Brooke i nigdy nie wracać
-
Bridget_Fan
- Adex-fan Brooke
Brooke nie rozbiła małżeństw tylo potocznie można tak powiedzieć, więc jesli tak to tak samo Taylor rozbiła 2 małżeństwa Brooke z Ridge'm. Wiemy, wiemy że dzieci to tu przeszkoda do tego aby więź Ridge'a i Brooke mogła być w pełni zrealizowana.Kari :-) pisze:A Brooke powinna usunąć się z życia Ridge'a... Przecież to, jak postępuje, jest nie w porządku! Mało już małżeństw rozbiła? A na dodatek Ridge ma dzieci!Mareczek pisze:Uważam, że ten "ojciec" powinien usunąć się z życia Brooke i nigdy nie wracać
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Bridget_Fan
Heheh..a po 4 latach...Prawda wychodzi na jaw: Kimbery to zmutowany Adam, po 30 operacjach plastycznychJasmine pisze:Super, o tym nie pomyślałam (a byłam pewna że mam bardzoooo bujną wyobraźnię).
To jeszcze do tego dodam, że Amber porywa trąba powietrzna i Rick ma spokój, wraca stara (z pierwszych odcinków) Kimberly i sa znowu zakochani, Deacon w końcu zakochuje się w Bridget do serialu wraca Lauren, wychodzi za Ericka i wszyscy są szczęśliwi.
- Adex-fan Brooke
Oj bardziej wybrakowana ta Twoja pamięć, Brooke odwiedziła kiedyś Taylor by nawiązac kontakt z Thomasem a przy porodzie bliźniaczek była i wspierała wtedy ich.Forrester pisze:Wystarczy im jedna, która ich prawdziwie kocha, a nie druga, która w ogóle się nimi nie interesowała... A zapomniałem - raz dała im lizakiJugolaz pisze:Ale dzieci Ridge'a mogą mieć dwie kochające matki.![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Najgorsze w tym wszystkim było to, że zrobiła to na pokaz. Dzieci Taylor w ogóle ją nie interesują, ale w obecnej sytuacji gdy ciągle uwodzi Ridga chce także przekabacić jego dzieci na swoją stronę. To normalne dla Brooke. Taylor z dobrej woli niejednokrotnie pomagała już Rickowi i Bridget i robiła to bezinteresownie.Bridget_Fan pisze:Na pewno wiele wydała na nie. wysiliła się... To już lepiej by było, gdyby im w ogóle nie dawała!
Z tego co piszesz Adexie wynika właśnie to co napisałem. Interesowała się nimi sporadycznie oraz była obecna przy narodzinach dzieci. Ale później jakoś specjalnie się nimi nie interesowała, np. jak była z Thornem.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
-
Bridget_Fan