Amber po raz pierwszy od wielu odcinków naprawdę fajnie wyglądała
Bieżące odcinki cz. 1
Dziś najlepsze było, że Ridge napadał na Taylor, jak to zniszczyła rodzinę Loganów i wyrządziła Brooke straszną krzywdę, a w tym samym czasie odpicowana Brooke podniecała się przed Megan, że Taylor zrobiła jej tylko przysługę i jakoś nie było po niej widać cierpienia po "stracie" ojca. W ogóle mówiła o tej sytuacji, jakby była zadowolona, że do niej doszło. Spodziewałam się, że przynajmniej ze 2 odcinki będzie siedzieć w swetrze i chlipać. Widać tego żalu starczyło tylko na podróż samolotem. Ona naprawdę ma obsesję
Tłumaczenie Taylor żenujące , to że ona nie chciała to mało ważne , ale nic nie zrobiła w kierunku tego aby powstrzymać tą intryge . Ta kobieta ciągle miesza się w jakieś intrygi najpierw sprawa z Thomasem, potem Wenecja ,a teraz Paryż
Najlepszy był pocałunek Brooke i Ridge na samym końcu drugiego odcinka
Najlepszy był pocałunek Brooke i Ridge na samym końcu drugiego odcinka
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Oczywiście, że tak. Niewiele się przejęła, ani chwili nie została w Paryżu z biedną matką, bo musiała wracać z Ridgem od razu do LAanita42 pisze:A w tym samym czasie odpicowana Brooke podniecała się przed Megan, że Taylor zrobiła jej tylko przysługę i jakoś nie było po niej widać cierpienia po "stracie" ojca. W ogóle mówiła o tej sytuacji, jakby była zadowolona, że do niej doszło. Spodziewałam się, że przynajmniej ze 2 odcinki będzie siedzieć w swetrze i chlipać. Widać tego żalu starczyło tylko na podróż samolotem. Ona naprawdę ma obsesję![]()
Taylor poznała przypadkowo prawdę, ale nie kiwnęła palcem aby coś zrobić w przeciwieństwie do Massima czy Stephena oraz nawet Beth. Te gadki Ridga są trochę niezrozumiałe, ma rację, że po trochu wini Taylor, ale jednak w niektórych momentach wczoraj wyraźnie przesadził.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Przede wszystkim Brooke nie mogła patrzeć na Stephena, który przecież w dalszym ciągu mieszka z jej matką. Poza tym Beth też nie jest bez winy. Moim zdaniem powinna od razu powiedzieć wszystko Brooke jak tylko dowiedziała się prawdy od Stephena. Nie naraziłaby tym samym córki na śmiertelne niebezpieczeństwo.Forrester pisze: Oczywiście, że tak. Niewiele się przejęła, ani chwili nie została w Paryżu z biedną matką, bo musiała wracać z Ridgem od razu do LAI ta jej radość w samolocie i później - naprawdę żenujące.
Ja uważam a już po wczorajszej rozmowie to się tylko w tym utwierdziłam, ze Ridge to za przeproszeniem największa dupa wołowa w tym filmie. Wini o wszystko swoją żonę a potem leci do Brooke i się z nią całuje. Wmawia żonie że Brooke jest wogle nieszkodliwa że on by sobie z nią poradził i ma do niej pretensje że starała się powstrzymać Brooke, a potem leci do niej.
Czy on naprawdę jesr taki ślepy i nie widzi że Brooke wciągnęła go w swoją grę, a może taki głupi i naiwny.
Naprawdę szkoda mi Taylor nie chciała nikogo skrzywdzić jedynie wlczyć o swoją rodzinę a robi się z niej podłą intrygantkę natomiast Brooke która to wszystko zaczęła uważa się za pokrzywdzoną i ofiarę.
Zgadzam sie z Tobą annnia w całej rozciągłościannnia pisze:Ja uważam a już po wczorajszej rozmowie to się tylko w tym utwierdziłam, ze Ridge to za przeproszeniem największa dupa wołowa w tym filmie. Wini o wszystko swoją żonę a potem leci do Brooke i się z nią całuje. Wmawia żonie że Brooke jest wogle nieszkodliwa że on by sobie z nią poradził i ma do niej pretensje że starała się powstrzymać Brooke, a potem leci do niej.![]()
Czy on naprawdę jesr taki ślepy i nie widzi że Brooke wciągnęła go w swoją grę, a może taki głupi i naiwny.
Naprawdę szkoda mi Taylor nie chciała nikogo skrzywdzić jedynie wlczyć o swoją rodzinę a robi się z niej podłą intrygantkę natomiast Brooke która to wszystko zaczęła uważa się za pokrzywdzoną i ofiarę.
Ridge mnie strasznie irytuje
Ridge'owi po akcji "Wenecja" było żal Brooke, ale nie było mu żal jej związku z Thornem ponieważ nadal coś do niej czuł co widzimy w teraźniejszych odcinkachana pisze: Ridge mnie strasznie irytujezapomniał już chyba jak przespał sie z Morgan i żebrał Taylor o wybaczenie...a teraz zachowuje się jak ostatni palant
To jest dopiero hipokryzja
o Wenecji i namawianiu Taylor do intrygi już nie wspomnę...wtedy jakoś nie było mu szkoda Brook...ech brak mi słów
Szczerze mówiąc nie rozumiem Twojego postuJugolaz pisze:Ridge'owi po akcji "Wenecja" było żal Brooke, ale nie było mu żal jej związku z Thornem ponieważ nadal coś do niej czuł co widzimy w teraźniejszych odcinkachana pisze: Ridge mnie strasznie irytujezapomniał już chyba jak przespał sie z Morgan i żebrał Taylor o wybaczenie...a teraz zachowuje się jak ostatni palant
o Wenecji i namawianiu Taylor do intrygi już nie wspomnę...wtedy jakoś nie było mu szkoda Brook...ech brak mi słów
Nie rozumiesz ?? Chodzi mi o to, że Ridge chciał rozwalić związek jej z Thornem, bo nadal coś do niej czuł, ale było mu przykro że ona wtedy cierpiałaana pisze:Szczerze mówiąc nie rozumiem Twojego postuJugolaz pisze:Ridge'owi po akcji "Wenecja" było żal Brooke, ale nie było mu żal jej związku z Thornem ponieważ nadal coś do niej czuł co widzimy w teraźniejszych odcinkachana pisze: Ridge mnie strasznie irytujezapomniał już chyba jak przespał sie z Morgan i żebrał Taylor o wybaczenie...a teraz zachowuje się jak ostatni palant
Ridgeowi było żal Brook po akcji 'Wenecja", ale nie bylo żal jej zwiazku z Thornem, ponieważ nadal coś do niej czuł??Gdyby tak było to chyba raczej by było mu żal??....
Jeżeli chodzi o Brooke to Ridge zawsze znajdzie schowane swoje szare komórki w głowie i jej wykorzysta . I tak było i w tym przypadku , najpierw zabawił się w dedektywa ( znakomitego ) , a potem po raz pierwszy pokazał ,że mam jaja i przeciwstawił się Taylor , Massimo i co najważniejsze swojej matce .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
Ten odcinek przegapiłemRobi pisze: potem po raz pierwszy pokazał ,że mam jaja
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city