Bieżące odcinki cz. 1
- katarzynka
Ridge...w końcu....ludzie..czy tak trudno było powiedzieć to Brooke pare tygodni temu...
A jak wszedł do Taylor mógł ją przeprosić a nie jeszcze fochy stroić...A jak sie tay pogodziła z prydżem to dziećmi sie zainteresowała, a jak rozpaczała to nawet do nich sie nie odzywała
A tekst Ridga do brook: Dziekuje ci że pizwalasz mi tu byc, był szurnięty...on cierpi na rozdwojenie jaźni... Raz żonie mówi że ja kocha, raz brooke...
Moja matka powiedziała że jak eryk oglądał jak kristen sie całuje z tonym to jak w teatrze spektakl
I dalej nie rozumie że nie może córki powstrzymać
Ogólnie wszystko sie układa po normalnemu, ale najlepsze dzis były miny Prydża

Nigdy nie zrozumiem Ridge'a!!
Skoro tak kocha Taylor to po co polazł do Brooke?Żeby dawać jej nadzieję?
Nie ,on oczywiście poszedł tam ,że by tylko ją pocieszyć i wielce zaskoczony,
jak Brooke myślała,że do niej wróci!
Miała prawo tak myśleć!Współczuję jej ,że to właśnie w nim się tak zakochała
Strasznie było mi jej żal jak siedziała na schodach i płakała
A Stefa mogła już sobie darować wizytę u niej-ale nie ,ona zawsze musi ją "dobić"
i powyzywać od dziwek-inaczej nie jest sobą
Wątek Kristen&Tony nudny jak flaki z olejem
Skoro tak kocha Taylor to po co polazł do Brooke?Żeby dawać jej nadzieję?
Nie ,on oczywiście poszedł tam ,że by tylko ją pocieszyć i wielce zaskoczony,
jak Brooke myślała,że do niej wróci!
Miała prawo tak myśleć!Współczuję jej ,że to właśnie w nim się tak zakochała
Strasznie było mi jej żal jak siedziała na schodach i płakała
A Stefa mogła już sobie darować wizytę u niej-ale nie ,ona zawsze musi ją "dobić"
i powyzywać od dziwek-inaczej nie jest sobą
Wątek Kristen&Tony nudny jak flaki z olejem
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
- Adex-fan Brooke
Znając Stephanie to pewnie jeszcze walnie swój tekst że na zawsze pozbyła się Brooke 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ridge pokazał dzisiaj, że kocha tylko Taylor, zwodził Brooke tygodniami, ale w końcu powiedział jej bolesną prawdę. Ridge ostatnio ma u mnie sporo plusów. Potrafił zrozumieć jak wspaniałą żonę i fantastyczne małe dzieci ma w pobliżu i że nie może ich stracić. Powiedział Taylor, że ją kocha oraz stwierdził, że ani Brooke ani żądna inna kobieta go jej nie odbierze. I te sceny na końcu wraz z dziećmi były rewelacyjne. Widać jaka szczęśliwa jest ta cała rodzina, potrafiąca przetrwać różne kryzysy
A Brooke ma to na co zasłużyła. Miała gdzieś swoją rodzinę, bo musiała wracać do LA aby znów dobierać się do Ridga, ale na szczęście skończyło się to fiaskiem. Dobrze, że przynajmniej to zrozumiała. Najście Królowej może nie były zbyt eleganckie, ale przynajmniej wygarnęła Logan prawdę jaką jest ona kobietą.
Sceny Kristen i Toniego nudne, ale Eric jak widać nie zamierza im wcale popuścić.
A Brooke ma to na co zasłużyła. Miała gdzieś swoją rodzinę, bo musiała wracać do LA aby znów dobierać się do Ridga, ale na szczęście skończyło się to fiaskiem. Dobrze, że przynajmniej to zrozumiała. Najście Królowej może nie były zbyt eleganckie, ale przynajmniej wygarnęła Logan prawdę jaką jest ona kobietą.
Sceny Kristen i Toniego nudne, ale Eric jak widać nie zamierza im wcale popuścić.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
- Adex-fan Brooke
Ciekawe na jak długoForrester pisze: Powiedział Taylor, że ją kocha oraz stwierdził, że ani Brooke ani żądna inna kobieta go jej nie odbierze. .
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- katarzynka
Zobaczymy, póki co Adexie jest to jedno z najdłużej trwających małżeństw w serialu, np. Brooke i Thorne nie pociągnęli zbyt długoAdex-fan Brooke pisze:Ciekawe na jak długoForrester pisze: Powiedział Taylor, że ją kocha oraz stwierdził, że ani Brooke ani żadna inna kobieta go jej nie odbierze. .
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Wreszcie Ridge ostatecznie odrzucił Brooke - ach, ile ja na to czekałem
Brooke budzi litość, ale ma to, na co zasługuje. Miała kochającego ją Thorne'a i akceptację rodziny, a teraz znów nie ma nic. Wszystko przez własną głupotę
Trzeba tez dodać, że KKL mistrzowsko gra te wszystkie sceny i stąd chwała dla niej
Bez wątpienia jest zaraz po Susan najlepszą aktorką w tym serialu...
Na miejscu Taylor już dawno nie pozwoliłbym się tak traktować przez Ridge'a. A jeśli chce odejść do Brooke, niech odchodzi. Droga wolna! Taylor zależy jednak na rodzinie. No i bardzo kocha Ridge'a. Jak widać z wzajemnością, bo to ją wybrał - doskonale wie, że przy Brooke nigdy nie bedzie tak szczęsliwy jak z Taylor...
Brooke budzi litość, ale ma to, na co zasługuje. Miała kochającego ją Thorne'a i akceptację rodziny, a teraz znów nie ma nic. Wszystko przez własną głupotę
Na miejscu Taylor już dawno nie pozwoliłbym się tak traktować przez Ridge'a. A jeśli chce odejść do Brooke, niech odchodzi. Droga wolna! Taylor zależy jednak na rodzinie. No i bardzo kocha Ridge'a. Jak widać z wzajemnością, bo to ją wybrał - doskonale wie, że przy Brooke nigdy nie bedzie tak szczęsliwy jak z Taylor...
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Tekst Ridge ,, kocham Cię ale mam żone i dzieci '' żenujące
Ukrywanie swoich uczuć oraz bawienie się w naprawdę szczęśliwego męża jest tragiczne .
Stephani jak zwykle po takich wydarzeniach jest u Brooke , ale znając B&B wszystko prędzej czy później się odwróci .
Stephani jak zwykle po takich wydarzeniach jest u Brooke , ale znając B&B wszystko prędzej czy później się odwróci .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Oglądając ostatnie odcinki współczuje zarówno Brook jak i Taylor. Przyczyną ich kłopotów oczywiście jest Ridge
Swoim zachowaniem dawał nadzieje Brook a ta przez to raniła Taylor gdyby Ridge powiedział odrazu wprost nie to myśle, że brook by sie opanowała a tak narazil na cierpienie ją i przy okazji swoja zonę. Naszczęście dzisiaj nareszcie rozwiązał sprawę, mam nadzieję, że Brook uszanuje jego decyzję i zacznie nowe życie.
Co do Stpephanie to musze powiedzieć, że ta baba ma tupet. Niedosc, że uczestniczyła ona w planie, który zniszczyl rodzinę Brook to jeszcze teraz chce ją dobić. Ta kobita nie ma za grosz wyczucia
Jestem ciekawa co zrobią Briget i Rick kiedy się dowiedzą, że Stephanie uknuła tak okropną intrygę.
Co do Kristen i Tonego to ich watek jest trochę nudny
. Eric już móglby dac sobie spokój i uznac ich związek.
W dzisiejszych odcinkach nie było wątku Deacona. jakos mi go niebrakuje....
Co do Stpephanie to musze powiedzieć, że ta baba ma tupet. Niedosc, że uczestniczyła ona w planie, który zniszczyl rodzinę Brook to jeszcze teraz chce ją dobić. Ta kobita nie ma za grosz wyczucia
Co do Kristen i Tonego to ich watek jest trochę nudny
W dzisiejszych odcinkach nie było wątku Deacona. jakos mi go niebrakuje....
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Wreszcie Ridge wyraźnie pokazał kogo tak naprawdę kocha i z kim chce być
Chociaż wiedziałam, że zaraz pojawią się opinie, że robi to wbrew sobie, tylko przez wzgląd na dzieci, że tak naprawdę kocha jedynie Brook i ble ble ble...Jak widać naprawdę kocha Talor i nie udaje oraz nie bawi się w szczęśliwego męża, ponieważ gdyby tak było, to wystarczyłby mu pretekst udziału Taylor w intrydze, żeby ją zostawić i odejść do Brook, czego nie zrobił
Stefa odbiła sobie chyba to, jak ostatnio obojętnie i ignorancko potraktowała ja Brook i pokazała że "Królowa wcale nie umarła"
Chociaż faktem jest, że mogła sobie darować, no ale wówczas nie byłaby Stefą
A mnie wątek Kristen-Tony nie nudzi
Uwielbiam patrzeć na tę parkę 
Stefa odbiła sobie chyba to, jak ostatnio obojętnie i ignorancko potraktowała ja Brook i pokazała że "Królowa wcale nie umarła"
A mnie wątek Kristen-Tony nie nudzi
-
Zająć
Ostatni Odcinek
Dlaczego Tony (Halik) gdy zbliża się do Christen, to ma obleśną minę bleee. Ktoś tu pisał, ze sceny miłosne z nimi są żenujące...
Królowa matka miała fajne wejście do Brooke, brakowało tylko trzaśnięcia drzwiami. Dzisiaj było dużo scen "balkonowych", a to Eric na balkonie, a to dzieci na balkonie, a na dole się całują.
Chwała Królowej Matce
Królowa matka miała fajne wejście do Brooke, brakowało tylko trzaśnięcia drzwiami. Dzisiaj było dużo scen "balkonowych", a to Eric na balkonie, a to dzieci na balkonie, a na dole się całują.
Chwała Królowej Matce