Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Milagros

Post autor: Milagros »

Najciekawsza była rozmowa Brooke ze Stephanie :: bow ::
Stefa to chyba naprawdę uważa siebie za jakąś panią Wszechświata :roll:
Jak ona może mówić o uczciwości po intrydze jej i Massima?
Dziękuję za taką uczciwość :nie:
Fajnie to wyglądało jak Kristen się Tony'emu " oświadczała" ::jezyk::
Może wtedy ich w końcu zaakceptują
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

Fajne odcinki... Jednym z lepszych tekstów był tekst Brook do Stefy: Rozbiłaś moja rodzine! Bla, bla bla...nie pamietam dokładnie :mrgreen: ale to jak brooke móiła czym se na to zasłuzyła było durne. Że moje postępowanie nie uspraawiedliwia twojego! A Stefa dobrze jej wygarneła chyba zaczynam ją lubić :serce: Ale Eryk dzis sie zdałnił: raz mówi do toniego że nie kocha jego córki, a potem że wiem że ty ją kochasz tony ale nie możecie być razem, a potem znów ze jej nie kochasz, i tak w kółko ::plask wczolo: Człowieku weź sie zdecyduj. Fajne były oświadczyny. Brooke w rozmowie z zięciem była niepoważna. (jak zwykle) ::loll::
:serce: Kocham Stefe :serce:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Dzisiejsza rozmowa Brooke i Stephanie był jedynie fajna reszta to totalne nudy.
Szkoda że Thorne nie powiedział dla Brooke że Amber kocha Deacona już ona by jej przemówiła do rozsądku. Thorn nagle sie obudził i zaczął się interesować związkiem Bridget i Deacona ::kwasny:: Przecież oni są razem już od kilku miesięcy a on dopiero się ocknął ::plask wczolo: A najgłupsza scena: Kristen się oświadcza Tony'emu ::kwasny:: ::plask wczolo:
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Dzisiejsze odcinki były raczej nudnawe. To dobrze, że Brooke od razu zajęła się sprawą Deacona i Bridget. Nie będzie się przejmować Ridgem. Dobrze też, że Thorne ma pozytywny stosunek do Brooke. Podobała mi się scena oświadczyn Kristen. W końcu dlaczego to chłopak musi się oświadczać dziewczynie a nie na odwrót ? Przecież mamy równouprawnienie :D (tym bardziej w USA :wink: )
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Dziś powiało nudą... :ziewam: Oświadczyny Kristen... :zmiesz:: To chyba Tony powinien się oświadczyć Kristen a nie na odwrót.
Kłótnia Stephanie i Brooke bardzo fajna. Brooke cały czas gada jak to Taylor, Massimo i Stephanie rozbili jej rodzine, a on sie nie zostanowiła ile razy ona rozbijała rodzine innych?! ::plask wczolo: A poza tym to Steven jest chyba najwięcej winny bo jakby się nie zgodził to by nie było całej tej farsy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

justyna18 pisze: a on sie nie zostanowiła ile razy ona rozbijała rodzine innych?! .
Nie więcej niż Taylor jak się tak przypatrzyć :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

. Z tego co wiem to facet powinien się oświadczyć ::jezyk:: ::krzyw:: .
Skąd w młodych ludziach tyle stereotypowych przemyśleń? ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2009-07-16, 21:42 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Brooke nie zrozumiała mądrych słów Królowej, która nieźle dała jej popalić :wink: , ale zrozumiała chyba jak zaniedbywała swoje dzieci i jak zawsze o wszystkim dowiadywała się ostatnia. Sama dzisiaj przyznała się do tego Thornowi. Szkoda, że tak późno ::rad::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jak powiedział Thorne ostatnio była zajęta ojcem w Paryżu a te pełnoletnie biedne "dzieci" nie raczyły zadzwonić i nie że zawsze tylko że obecnie zaniedbała. Poza tym lepiej późno niż wcale.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Adex,widzę że Brook ma w Tobie dobrego adwokata ::krzyw:: Widzę że nie popuścisz żadnej negatywnej wypowiedzi o niej ::krzyw:: Zapewne byłaby Ci niezmiernie wdzieczna ::jezyk::

Co do dzisiejszych odcinków, to dziwie się Erykowi ::ysz:: Nie boi sie stracić córki, kiedy zacznie ją kontrolować i sterować jej życiem, jak niegdyś Stefa ::kwasny:: Tak długo jej przecież nie było.....Myśle, że najlepiej by było, gdyby tych dwoje gdzieś wyjechało i tyle. Oświadczyny Kristen były piękne :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie, tak źle nie jest, kiedy trzeba dopuszcze :zeby:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

To jest obojętne, kto komu się oświadcza. Jeżeli oboje się kochają, to nie ma sensu zwracać uwagę na to, kto komu sie oświadcza.
Brooke bardziej powinna wyjechać na wakacje, odprężyć sie i wyluzować, niż wszczynać kolejne wojny z własnymi dziećmi. One są dorosłe.
Dobrze, że ma wsparcie w byłym mężu.
Reszty nie komentuję. Od jutra chyba nie będę mieć większych kłopotów w oglądaniu MnS.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja osobiście kiedy Stephani mówiła jaka ona sama jest dobra , dbająca o rodzine i rozróżniająca dobra od zła przełączyłem telewizor . Po raz pierwszy to w życiu zrobiłem ( oczywiście zaraz wróciłem do oglądania MnS ) . Stephani siebie wraz ze wszystkimi Forresterami i z Taylor ustawia na piedestale moralności i cnót . Tylko jest jeden szkopuł , ona sama wraz z całą swoją familią upadła niżej , niż sama Logan .
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Adex-fan Brooke pisze:Nie było aż tak lekarz chyba powiedział że istnieje ryzyko a jakbyś LoLex Ty poradził im? ::chytry:: ::jezyk::
Posłałbym ich do innego lekarza. :!: Lekarz powinien sprawdzić wirulentność wirusa u Tony'ego i określić dokładnie wiremię ("ile wirusa ma Tony"). Jeśli będzie niska, co jest wysoce prawdopodobne mogą swobodnie uprawiać seks z zabezpieczeniem, choć bez zapezbieczenia ryzyko też byłoby niskie. Powinni obchodzić się delikatnie z prezerwatywą i szczególnie uważać na to czy nie jest uszkodzona, przechowywać ją w odpowiednim miejscu itp. W przypadku seksu oralnego powinni dokładnie sprawdzać czy na ustach i w okolicach jamy ustnej nie mają aktualnie żadnej ranki. Regularnie zgłaszać się na kontrolne badania i sprawdzać wiremię. A co do dziecka to prawdopodobnie nie stałoby nic na przeszkodzie, aby dokonać kontrolowanego zapłodnienia.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dopiero dziś obejrzałam odcinki z ostatniego tygodnia.
Ridge ma u mnie wielkiego plusa.Nie odszedł od żony, mimo, że miał teraz pretekst do tego, kocha ją, dała mu dzieci, razem przetrwali Morgan, i jak widać nie na darmo lecieli na St. Thomas odnawiać przysięgę. Brawo Nietoper!
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zablokowany