As the world turns

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Alex to możesz zacząć od sierpnia.Wkońcu chyba odejdzie Ci odcinek Passions ::chytry:: Ale soapka świetna , aktualnie najciekawsza dla mnie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak właśnie ale mój problem ze ściąganiem wrócił... I znów torrenty nie działają chyba ,że z tego forum ale trudno mi się będzie wciągnąć...
Nobody does it better
Tkk_Bolly

A moim zdaniem łatwo , próbowałem się wciągnać w wiele soapek , a w wiekszości mi nie wyszło i nudziło mnie ogladanie , a w ATWT cały czas się coś dzieje.
Awatar użytkownika
Atwt

Post autor: Atwt »

Najbliższe tygodnie zapowiadają sie dość ciekawie...

Week of 6 august

- Lucinda tells Meg that Craig is nothing but bad news, but Meg does not take Lucinda's advice in the matter, as when Craig gives Meg papers to end there marriage, Meg disposes of them.

- Paul is by Rosanna's bedside he wants her to wake up, and she finally does, Paul in return says that Craig will end up paying for all that he has done to Rosanna in the past.

- JJ is still in danger and Jack and Carly are still trying to save there son, but things get complicated again when Silas has more plans for Jack and Carly, he ends up putting them in some kind of Cabin and tying them together with handcuffs. Silas ultimate plan is to dispose of Jack and Carly.

- Noah for some reason wants Maddie to go to Oakdale U instead of where she was planning on going, this surprises Maddie.

- Vienna is starting to get low on funds and Henry wants to make sure she understands that

- Jack and Carly Kiss.

- Luke and Noah's close moment is interupted by Maddie

- Rosanna asks Paul to promise her something in which he agrees.

- Brad helps Katie get her mind off of things

- Holden and Lily worry that they might be headed for marraige troubles.

- Meg is challenged by someone and she agrees to the said challenge.

Week of 13 august

- Jack gets saved by Carly, Jack is hurt beforehand. Just as this is happening the place gets blown up by Silas. Carly also tries to take care of Silas to save JJ which she does, but then Carly falls into some quicksand

- Major Winston Mayer is now in Oakdale and and happy to learn that Noah is with Maddie. Mr. Mayer does not know what is going on with Luke and Noah though.

- Sofie is pregnant, Aaron continues to help her

- Cole is the son of Iris (czyli jest braciszkiem Gewen :shock: )

- Cheri is mad at Alison because of Dusty and him trying to ruin what she has going on with Lily

- Ro finally comes out of her coma and Paul is there she wants to tell Jen about Craig

na tydzien 20 sierpnia też coś mam ale troszke zawczesnie ale będzie jeszcze lepiej ::jezyk::
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ej, już nikt nie wrzuca torrentów z nowymi odcinkami ATWT ?

[ Dodano: 2007-08-05, 10:36 ]
Na www.btjunkie.com można znaleźc odcinki, jak się wpisze w wyszukiwarkę nazwę serialu. Ja wpisałem nazwę ATWT i wczoraj ściągnąłem odcinek z 31 lipca, którego nie było na innych stronach z torrentami. Dzisiaj już jest odcinek z 1 sierpnia. btjunkie.com to duża strona ::chytry::
adrian700

Post autor: adrian700 »

hej czy ktos sobie zrobil przerwe nie moge teraz ogladnac odcinka z 2 sierpnia as the world turns, a podobno tyle tam sie dzieje. ma ktos moze jakies torrenty ?
GL Forever

adrian700 pisze:hej czy ktos sobie zrobil przerwe nie moge teraz ogladnac odcinka z 2 sierpnia as the world turns, a podobno tyle tam sie dzieje. ma ktos moze jakies torrenty ?
Czytaj mój post powyżej. Na btjunkie jest już odcinek z 1 sierpnia i jutro będzie, albo już jest odcinek z 2 sierpnia ::chytry:: Fajnie, że zarejestrował się kolejny fan ATWT. To najlepsza soap opera, a nie jakaś Moda na sukces, czy The young and the restless.
Awatar użytkownika
Atwt

No wiecie ja oglądam zawsze odcinek tego samego dnia co w USA
Na tej stronie: http://z10.invisionfree.com/THM/index.php?s=ab1f55013e2025d8069be378c5fa46a3&showforum=68
łatwo mozna sciągnąc i szybciej niz z torrentów...
a odcineg z 2 sierpnia bardzo ciekawy ale następny tydzien zpowiada sie interesująco...
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)
Tkk_Bolly

Ja robię tak samo co ATWT z forum szybko się ściąga odcinek mało zajmuje i szybko są uaktualniane-wieczorem tego samego dnia, a nie martwić się czy będzie na torrentach czy nie.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ale beznadziejnie ,że nie ma czołówki i tyłówki... To mnie zniechęciło :P
Pozatym mam zalezłych 20 odcinków YR i chyba nie dam rady oglądać ATWT troche żałuje...
Nobody does it better
GL Forever

Alexander pisze:Ale beznadziejnie ,że nie ma czołówki i tyłówki... To mnie zniechęciło :P
Pozatym mam zalezłych 20 odcinków YR i chyba nie dam rady oglądać ATWT troche żałuje...
Wstydź się takich tyłów ! ::jezyk:: Oglądaj YR i ściągaj ATWT. Jak patrzę na posty typu - mam 1000 odcinków tyłów - to mnie przeraża ::ysz::
Awatar użytkownika
Atwt

Jakoś sobie nie wyobrazam zebym mógłbyć dodyłu w "As The World Turns" mam nadzieje że wkrótce na CBS bedzie mozna oglądać te odcinki... póki co tylko ludzie z USA mogą...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Gdybym miał odcinki z czołówką w której się zakochałem to bym oglądał a nie mam takiej możliwości i du** ::jezyk:: Ale obejrzałem jeden odcinek i spodobał mi się bardzo no ale cóż... może jeszcze kiedyś.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Czołowka jest strasznie denerwujaca poprzednia była lepsza, bardziej nowoczesna .W tej nie ma połowy postaci i jakos nie przypadla mi do gustu.Mam rozumieć , że podoba Ci sie melodia?Bo mi bardzo,ale to trochę mało. Dla mnie lepsze sa odcinki bez czolowki , nie lubie ogladac tego samego przez kilkaset odcinków
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tak muzyka jest śliczna, może kolorystycznie czołówka jest słaba ale ja uwielbiam czołówki i dla mnie brak czołówki odrazu obniża poziom mojej sympatii dla serialu ::jezyk::
Nobody does it better
ODPOWIEDZ