Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"
No nareszcie strona uległa wielkiej metamorfozie na lepsze
Bardzo dobrze że Oleg zaktualizował śluby, artykuły .... Ale najbardziej zdziwiło mnie to że jestem tam też ja
normalnie aż z krzesła prawie spadłem jak zobaczyłem się w "O stronie".... Bardzo podoba mi się aktualizacja ślubów, nowa odsłona sond też jest super. Fajnie, że na stronie głównej są inne (lepsze) zdjęcia z czołówki. Bardzo fajne jest nowe logo
Ogólnie
Brawo Oleg 
normalnie aż z krzesła prawie spadłem jak zobaczyłem się w "O stronie".... Bardzo podoba mi się aktualizacja ślubów, nowa odsłona sond też jest super. Fajnie, że na stronie głównej są inne (lepsze) zdjęcia z czołówki. Bardzo fajne jest nowe logo Bardzo fajnie, że zostały zaktualizowane niektóre działy, np.:Śluby.
Ale zwracam się do Olega z taką prośbą: Mógłbym do działu Historia dodać streszczenia z lat 1995, 1996 i 1997. Chciałbym sobie przypomnieć co się działo w tych latach. Mam nadzieję, że nie jest to zbyt duża prośba. Poza tym wszystko na stronie jest super. Już dawno miałem się do ciebie zwrócić z tą prośbą, ale nie wiedziałem gdzie to napiać (w którym temacie).
Ale zwracam się do Olega z taką prośbą: Mógłbym do działu Historia dodać streszczenia z lat 1995, 1996 i 1997. Chciałbym sobie przypomnieć co się działo w tych latach. Mam nadzieję, że nie jest to zbyt duża prośba. Poza tym wszystko na stronie jest super. Już dawno miałem się do ciebie zwrócić z tą prośbą, ale nie wiedziałem gdzie to napiać (w którym temacie).
Z checia pomoge.Oleg pisze:Czy podjąłby się ktoś współredagowania MNS Site![]()
Z czasem jest średnio u mnie, a będzie jeszcze gorzejMoże to być drobna pomoc, np. wklejanie spoilerków na stronę... Czekam na odzew...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Html troche znam, a do ftp mialem kiedys Total Commander.Oleg pisze:A znasz trochę html i umiesz obsługiwać ftp
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ok.Oleg pisze:No to spoko. W Total Commandera zawsze możesz się wdrożyć (np. później), a póki co podesłać na próbę coś w htm i zobaczymy jak wyjdzie, co
A co to w htmlu mialoby byc?
To ok!Oleg pisze:To, na co poczujesz wenę. Coś, co będzie pasowało do jakiegoś działu lub będzie jego aktualizacją. Zdecyduj się na coś to podeślę Ci przykładowy szablon działu.
Mam juz kilka pomyslow.