Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Oleg, gratulacje. Napewno natrudziłeś się nad tymi zmianami, ale było warto. Jest super. :serce:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja podpisuję się pod pochwałami. Niesamowicie dużo pracy Cię to musiało kosztować Oleg. Tak się cieszę, że Forum "żyje" i się zmienia! Dzięki za to :serce: :: bow ::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja też chwalę zmiany!Jest super!A co trzeba się podlizać :P
Team Hunter:)A jak!
Piotrek16

Post autor: Piotrek16 »

Oleg fajne zdjęcia są w barometrze lecz nie widać niektórych obrazków czyli pod 78% 73% 66% 63% 62%( trzeci od końca przy Thornie )

[ Dodano: 2007-07-05, 20:05 ]
Już wszystko jest dobrze ::ok::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

No nareszcie strona uległa wielkiej metamorfozie na lepsze :mrgreen: Bardzo dobrze że Oleg zaktualizował śluby, artykuły .... Ale najbardziej zdziwiło mnie to że jestem tam też ja Obrazek normalnie aż z krzesła prawie spadłem jak zobaczyłem się w "O stronie".... Bardzo podoba mi się aktualizacja ślubów, nowa odsłona sond też jest super. Fajnie, że na stronie głównej są inne (lepsze) zdjęcia z czołówki. Bardzo fajne jest nowe logo ::rad:: Ogólnie :arrow: Brawo Oleg :!:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Bardzo fajnie, że zostały zaktualizowane niektóre działy, np.:Śluby.
Ale zwracam się do Olega z taką prośbą: Mógłbym do działu Historia dodać streszczenia z lat 1995, 1996 i 1997. Chciałbym sobie przypomnieć co się działo w tych latach. Mam nadzieję, że nie jest to zbyt duża prośba. Poza tym wszystko na stronie jest super. Już dawno miałem się do ciebie zwrócić z tą prośbą, ale nie wiedziałem gdzie to napiać (w którym temacie).
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Z tym będzie problem, bo nie mam takich opisów, a tym bardziej dostatecznej pamięci, by to spisać, co kiedy było. Ale jeśli dobrze pamiętam mam takie krótkie opisy po niemiecku, więc pomęczcie Bartka, by potłumaczył i dam na stronę ::jezyk::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Czy podjąłby się ktoś współredagowania MNS Site :?:
Z czasem jest średnio u mnie, a będzie jeszcze gorzej ::bojesie:: Może to być drobna pomoc, np. wklejanie spoilerków na stronę... Czekam na odzew...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Oleg pisze:Czy podjąłby się ktoś współredagowania MNS Site :?:
Z czasem jest średnio u mnie, a będzie jeszcze gorzej ::bojesie:: Może to być drobna pomoc, np. wklejanie spoilerków na stronę... Czekam na odzew...
Z checia pomoge. :wink: Za tydzien juz wracam do domu. :zeby:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

A znasz trochę html i umiesz obsługiwać ftp :?:
Awatar użytkownika
B@r

Oleg pisze:A znasz trochę html i umiesz obsługiwać ftp :?:
Html troche znam, a do ftp mialem kiedys Total Commander. :zeby: (tzn. nadal go mam, tylko ostatnio nie uzywalem :P )
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

No to spoko. W Total Commandera zawsze możesz się wdrożyć (np. później), a póki co podesłać na próbę coś w htm i zobaczymy jak wyjdzie, co :?:
Awatar użytkownika
B@r

Oleg pisze:No to spoko. W Total Commandera zawsze możesz się wdrożyć (np. później), a póki co podesłać na próbę coś w htm i zobaczymy jak wyjdzie, co :?:
Ok. :zeby: Jak wroce zaczne sie wdrazac. Moze nawet nie tyle wdrazac co przypomniec to i owo. :)
A co to w htmlu mialoby byc? ::chytry::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

To, na co poczujesz wenę. Coś, co będzie pasowało do jakiegoś działu lub będzie jego aktualizacją. Zdecyduj się na coś to podeślę Ci przykładowy szablon działu.
Awatar użytkownika
B@r

Oleg pisze:To, na co poczujesz wenę. Coś, co będzie pasowało do jakiegoś działu lub będzie jego aktualizacją. Zdecyduj się na coś to podeślę Ci przykładowy szablon działu.
To ok! :) Pomysle o tym i odezwe sie do Ciebie jak juz bede w Polsce! :)
Mam juz kilka pomyslow. ::jezyk::
ODPOWIEDZ