Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
waldeQ

Post autor: waldeQ »

Hehe końcówka rozbrajająca. Całe dwa odcinki zapowiadały, że coś może się wydarzyć w tym stylu. Wystarczyło popatrzeć na twarze Deacona i Brooke. A szczególnie na jej. Tylko na to czekali. No cóż wydaje mi się, że ten wątek nie na tym jednym incydencie się skończy. A Eric i Clarke porażka. Pora się usunąć panowie. A u Ricka i Amber nic nowego, nie ma co komentować.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dla mnie większym zdziwieniem była końcówka pierwszego odcinka, niż drugiego. Z tego poodu, iż przeczuwałem, co może się stać i powiedziałem sobie "to było do przewidzenia", gdy oglądałem całujących się Brooke i Deacon'a. Powiem szczerze, oni do siebie kompletnie nie pasują. romans Brooke i Deacon'a, pozostawiam na razie bez komentarza. ::ysz:: ::plask wczolo:
Cieszę się, że Kristen pozostała przy swoim, i nie posłuchała ojca i Clarke'a. Jeżeli oni naprawdę sie kochają, to pokonają wszystkie przeciwnści.
Ten golf Rick'a mnie nie dziwił, w końcu mamy w serialu jeszcze ten sam dzień. Nie przebrała się jeszcze Sally, jej wdzianko też mi się niezbyt podoba.
Troszkę mnie nastroła mnie scena wspomnień Bridget, jak kochała się z Deacon'em. ::chytry::
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Forrester pisze:Brooke upadła dzisiaj jeszcze niżej aniżeli w momencie gdy spała z każdym z Forresterów ::rad:: Poszła do łóżka z własnym zięciem! To już jest tak obrzydliwe, że brak na to słów. Bridget zastanawiała się czy matka jest w pracy - owszem, wykonywała ona swój "najlepszy" zawód ::kwasny:: Tym razem skrzywdziła swoją własną córkę.
Wszystko trafnie ujęte 8)
Hahaha no nawet takiej wpadki po Brooke sie nie spodziewałem. To jest jednak szmata i dziś to zaprezentowała. I jeszcze zrobiła to z własnym zięciem, a wie jak bardzo jej córka do niego ciągnie ::kwasny:: To już szczyt wszystkiego. Powinna go wywalić na zbity pysk jak widziała co sie zaczyna dziać. Ale ona tego nie zrobiła. To, ze jest egoistą normalka. Coż musiala mieć straszną chcice ::loll:: jak z Ridzuniem nic nie wyszło. Zeszmaciła sie komplenie :oops: , taka kompromitacja nie do zmazania przesadzila....Ciekawe tylko jak fanatycy Brooke będą ją tłumaczyć to będzie ubaw ::ok:: ::ke:: :zeby:
anita42

Post autor: anita42 »

Brooke gapiła się na Deacona jak ciele na malowane wrota :shock: Ale mnie rozśmieszała jej głupia mina i maślane oczy :lol:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Nie można nie napisać, że Brooke i Deacon do siebie nie pasują, bo pasują idealnie, ale to, co zrobiła Brooke, było po prostu karygodne ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Przecież to doświadczona kobieta po przejściach. Tyle przeszła, jeszcze kilka dni temu wyznawała miłość Ridge'owi, a teraz poszła do łóżka z własnym zięciem! Co za hipokryzja i żenada... Trzeba nazywać rzeczy po imieniu.
Rozumiem, że Deacon mógł się dać ponieść emocjom, ale Brooke ? Przecież Deacon to mąż jej córki, która nade wszystko go kocha!!!

Współczuję biednej Bridget głupiego i zdradliwego męża oraz pomylonej matki, która - jak napisał Cosmo - powinna założyć agencję towarzyską i zaspokajać tam nie tylko siebie i Forresterów, ale także osoby, które są z nimi powiązane: dzieci, wnuki, mężowie własnej córki! ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Może Brooke coś się stało, bo całe dwa odcinki miała taki wzrok, jakby uciekła z zakładu dla obłąkanych... choć nie, zaraz, ona jest obłąkana skoro zrobiła coś takiego :evil:
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

katarzynka pisze:Może Brooke coś się stało, bo całe dwa odcinki miała taki wzrok, jakby uciekła z zakładu dla obłąkanych... choć nie, zaraz, ona jest obłąkana skoro zrobiła coś takiego :evil:
No co Ty, Katarzynko? ::plask wczolo: Brooke nie jest obłąkana tylko zagubiona. Jej Przeznaczenie ją zdradziło więc rzuciła się na pierwszego faceta, który powiedział jej kilka miłych słów. A że akurat trafiło na męża własnej córki?? No cóż, c'est la vie ::loll:: Zresztą, Deacon nie kocha Bridget więc nic takiego w zasadzie się nie stało. Tym bardziej, że jak ogólnie wiadomo Brooke chce tylko i wyłącznie szczęścia dla swoich dzieci - zarówno Ricka jak i Bridget. :D
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W ostatnich odcinkach na pochwałę zasługuje Sally. Dobrze, że wspiera Tony'ego można powiedzieć, ze jest dla niego matką ::jezyk:: ::rad::
Śmieszna byłą ta scena, jak Sally i Tony dobijają się do drzwi, a Stefa szybko schodzi ze schodów: "Kto tam????!!!" :zmiesz:: "Sally Spectra" :zeby: :serce: ::jezyk::

Na końcu odcinka mieliśmy przepiękna muzykę, w ogóle ta ostatnia scena wyglądała jakoś dziwnie, jak nie z MNS ::jezyk:: A może to się nam wszystkim, śniło :?: :mrgreen: ::ok::

Cosmo, mucha i inni. A co w tym złego, że kobieta lubi seks :?: :zeby: ::jezyk:: Aż się ciśnie na usta pytanie: "Wy nie lubicie?"- ale to oczywiście pytanie retoryczne :P Jeden człowiek ma większe potrzeby, drugi ma mniejsze. Brooke najwyraźniej należy do tych pierwszych :zeby: . Seks jest dla ludzi, a Logan wie jak z niego korzystać ::jezyk:: Dlatego ta wypowiedź o agencji towarzyskiej jest śmieszna.
Abec

Post autor: Abec »

Skoro sypia z zięciem, to znaczy, że nie wie "jak z niego (seksu) korzystać".
Forrester

Post autor: Forrester »

Na razie słaba obrona ze strony fanów Brooke, czekamy na wypowiedź Adexa :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Forrester pisze:Na razie słaba obrona ze strony fanów Brooke, czekamy na wypowiedź Adexa :wink:
Zachowanie Brooke złe, ale są mocne okoliczności łagodzące, pomijając hipnotyzujące wszystkich oczy Deacona, Brooke była/jest bardzo słaba emocjonalnie po różnych przejściach i dała się ponieść chwili, na szczęście małżeństwo Deacona i Bridget to parodia a nie małżeństwo, więc kto ogląda uważnie wie jak to wygląda, poza tym ja te odcinki już oglądałem dawno temu, więc nie robi to na mnie już wrażenia, mam na to wyrobione zdanie. 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Słaba obrona, bo tu nie ma czego bronić :wink:
Brooke - jak ktoś już słusznie zauważył - ostatnio spadła z Wieży Eiffla. Niby nic nie wykryto, ale zawsze mógł być to jakiś uraz wewnętrzny ::jezyk::
Do tego jeszcze została zahipnotyzowana "wzrokiem Deacona" i zrobiła to, co zrobiła...

Moja mała refleksja:
Bridget jest głupia ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

:lol: Dobra refleksja a Brooke nie ma po co bronić :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Zięć to i owszem ,szkoda tylko ,że na papierku . ::rad:: gdyby on jeszcze choć troche kochał Bridget . Tak czy inaczej to jedynie przyspieszy farse pod tytułem ,,szczęśliwe i pełne miłość małżeństwo Bridget i Deacon'a '' ::loll::
Widzę ,że co nie ,które osoby pruderyjność i sam sex strasznie razi . ::plask wczolo: A może dlatego razi bo tak jest wygodniej :?: ::plask wczolo: po części to się nie dziwie , to jednak temat tabu ::loll::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Robi, nie odwracaj kota ogonem - nie chodzi o to że sex razi, ale kto i z kim go uprawia ::kwasny:: No chyba mi nie powiesz że wszystko w porządku jeśli teściowa i zięć ze sobą sypiają ::chytry:: ::plask wczolo:
Zablokowany