Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

To jak Deacon traktuje malzenstwo z Bridget to akurat nic nie znaczy. ::kwasny:: Brooke jest matka Bridget i z tego powodu nie powinna isc z Deaconem do lozka!! ::plask wczolo:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Adex-fan Brooke pisze: Jeśli myślisz że z kim popadnie to juz nie dziwie się że źle postrzegasz tę postać bo w takim razie wyraźnie nie znasz serialu
Może dotychczas nie spała z kim popadnie ale przecież co ją łączy z Deaconem? ::plask wczolo: Kilka razy pogadali, stwierdzili że siebie rozumieją i co? Bum do łóżka! ::kwasny:: Nawet nie pomyślała o Bridget i jej uczuciach. Świetna matka, po prostu bomba! ::plask wczolo: Ale jeszcze po wczorajszych odcinkach nie zauwazyłem żeby ktokolwiek z fanów Brooke potępił ją za to. Wy dalej nie widzicie w tym nic złego! ::ke::
Adex-fan Brooke pisze:chociaż podejrzewam że piszesz to tylko aby obrazić postać w celu sporu :roll: ::rad::
::loll:: Po co miałbym wywoływac kłótnie?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A nie rozumiem dlaczego potępiać tylko Brooke :roll: której na dodatek Deacon powiedział że zostawi Bridget a czy ktoś napisał że Ridge już nie jest przeznaczeniem Brooke lub że Brooke dobrze zrobiła?! Nie można jednak do tego wydarzenia sprowadzić całośc postrzegania Brooke bo to ograniczone i mijające się z faktami np. tym że Brooke nadal kocha Bridget.
Ostatnio zmieniony 2007-08-07, 13:00 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Wg nie to jakoś wszystko za szybko się rozwinęło. Myślałem że to się tylko któremus z nich śni:) Chociaż kibicuję Brooke i Ridgeowi to jej sceny z Deaconem są bardzo fajne. Są do siebie podobni. Mam jednak wrażenie że oboje uznaja to za błąd i nie będzie z tego jakiegoś wielkiego romansu.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Adex-fan Brooke pisze:nowa miłość
Litości

Założe się że to nie skończy się od tak, na wspólnej nocy o której nikt się nie dowie.
Ostatnio zmieniony 2007-08-07, 13:01 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
B@r

Cosmo pisze:Ale jeszcze po wczorajszych odcinkach nie zauwazyłem żeby ktokolwiek z fanów Brooke potępił ją za to. Wy dalej nie widzicie w tym nic złego! ::ke::
Widza, widza. Damians pisal w SB, ze mial nadzieje, ze tv nigdy nie wyemituje tego odcinka, ze im sie gdzies zgubi... ::rad:: ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Cosmo, to czytaj uważniej. "Nawet" Adex" kilkakrotnie pisał, że Brooke źle postąpiła. Ale fanatycy jak się uprą, to nic nie widzą, nieprawdaż? I teraz tylko interpretacja, kto tu jest fanatykiem.
Dla Ciebie Cosmo: Brooke baardzo źle postąpiła. A fu, a fe!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

B@r pisze:To jak Deacon traktuje malzenstwo z Bridget to akurat nic nie znaczy. ::kwasny:: Brooke jest matka Bridget i z tego powodu nie powinna isc z Deaconem do lozka!! ::plask wczolo:
Oczywiscie, żadna normalna matka kochająca swoją córka nie zrobiła by czegos takiego bez względu na okoliczności ::krzyw:: To nie jest warte tego co potem moze z tego być. Jakiegolwiek usprawiedliwianie Brooke przez jej fanatyków tylko ich osmiesza podobnie jak to zrobiła ich ulubienica ::rad:: Mam nadzieje, ze odpowiednie konsekwencje Brooke ponienie bo bez wątpienia na to zasluzyłą
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Cosmo pisze:
Adex-fan Brooke pisze:nowa miłość
Litości
Tak cosmo być może to miłość a nie np. seks dobroczynny jak to robiła Taylor lub seks po alkoholu dla zabawy jak to robiła Amber lub seks w celu zapłodnienia innej kobiety (Ridge)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Szogunka pisze:Cosmo, to czytaj uważniej. "Nawet" Adex" kilkakrotnie pisał, że Brooke źle postąpiła. Ale fanatycy jak się uprą, to nic nie widzą, nieprawdaż? I teraz tylko interpretacja, kto tu jest fanatykiem.
Chodzi o to, ze fani Brooke rozdmuchuja nawet najmniejsze glupstwo Taylor, a jak ich Brooke zrobi cos paskudnego to milcza. ::rad:: ::rad::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Szogunka pisze:Cosmo, to czytaj uważniej. "Nawet" Adex" kilkakrotnie pisał, że Brooke źle postąpiła. Ale fanatycy jak się uprą, to nic nie widzą, nieprawdaż? I teraz tylko interpretacja, kto tu jest fanatykiem.
Dobry post :)

[ Dodano: 2007-08-07, 13:09 ]
B@r pisze:
Chodzi o to, ze fani Brooke rozdmuchuja nawet najmniejsze glupstwo Taylor, a jak ich Brooke zrobi cos paskudnego to milcza. ::rad:: ::rad::
Bo to co robi Taylor jest tuszowane że i tak jest super święta jej fani to już prawie nigdy tego nie przyznają jak coś źle zrobi. A ja tu smiało moge napisać że Deacon o największy błąd Brooke.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Brooke jest zła ale Deacona już nikt nie potępi bo jest super ::kwasny:: Bridget oczywiście głupia, naiwna, dziecinna....ale od poczatku tak kreowali jej postać więc się przyzwyczaiłem.
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

Beja pisze:
acola16 pisze:Rick to ham nad hamami!! Powiedział że nie wie jak Amber mogla do tego dopuścić gdy rozmawiali z Thornem że ona jest w ciąży!! Ktoś poweinien mu przypomnieć że to on chciał tego dziecka i zmusił Amber do tego :evil: :evil: :evil: Powiesić za... tylko takiego... :evil: :evil:
No nie! To prawda, że Rick chciał tego dziecka, ale przecież nie "zmuszał" Amber, żeby też się na to zgodziła! Sprawa z Deaconem nie była jeszcze wtedy zakończona, więc nie powinna była się zgadzać na to dziecko! Choć fakt, Rick źle zrobił nazywając Amber śmieciem. Ale i tak go lubię. :serce:

Dobrze, że Tony znalazł już Kristen, bo te jej rozmowy z ojcem i Clarkiem były nudne na maxa... :ziewam:
Według mnie właśnie ja do tego zmusił..jej nawet przez mysl nie przeszło żeby teraz miec dziecko. Ile razy jej powtarzał że to doskonały moment, itp? A ona moiła że nie są na to gotowi i takie tam. Nie chciała go stracić dlatego sie zgodziła. To nie było zmuszanie takie fizyczne, ale grał na jej psychice, a teraz wyzywa ją od szmat i jakby zapomniał że to on chciał mieć dziecko, smarkacz niewyżyty :evil:
Brooke& Deacon.....czekałam na to ale brak mi słów na postępowanie Brooke. Mówi, że nie chce krzywdzic córki ani niec z tych rzeczy, ale jak nazwać to co co właśnie robi? Uszczęśliwianie to to nie jest...A Bridget zadała fajne pytanie: Gdzie się wszyscy podziali? Odp: U Brooke w sypialni ::loll::
:serce: Kocham Stefe :serce:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Brooke przeżywała ostatnio ciężkie chwile. Jeszcze teraz nałożyły się na to problemy z Bridget. Stephanie i Taylor bez przerwy ją dręczą. Cała trójca zmówiła się przeciwko niej, planując ohydną intrygę. Potem ten wypadek i szok z ojcem. Deacon w pewnym sensie ją wykorzystał. Każda postać w tym serialu popełniała podobne błędy. :roll: Z resztą myślę, że Brooke nie będzie żałować tego, co zrobiła i nie powinna.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

A ja mam nadzieję, że Cesarzowa i jej poddanie się dowiedzą co ona zrobiła. Zasłużyła na potępienie :!:
Zablokowany