Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Wiem, jak Brooke ocenia Deacona, a tego, że chodzenie do łóżka z takimi jak on ocenia bardzo źle, tego się domyślam. Co do uczuć Bridget - prawda o mężu jej, jak wiemy, nie załamała. A prawda o jego romansie z jej matką, jak mniemam, owszem, doprowadziłaby ją do rozpaczy.
Forrester

Post autor: Forrester »

I dzisiaj znowu to samo. Już nie można bronić Brooke, że była to tylko przypadkowa noc, ponieważ ona znów całuje się z Deaconem ::loll:: To jest naprawdę odrażające, żal mi tej biednej Bridget, może i jest naiwna, ale na pewno kocha swojego męża. Należy jej tylko współczuć takiej matki.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Abec

Post autor: Abec »

I nie udało się jej doprowadzić do rozwodu córki... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Forrester pisze:I dzisiaj znowu to samo. Już nie można bronić Brooke, że była to tylko przypadkowa noc, ponieważ ona znów całuje się z Deaconem ::loll::
Najpierw Brooke mówi że to co wydarzyło się w nocy nie powinno mieć miejsca i to był błąd a teraz znów się z nim całuje. ::kwasny::
Forrester pisze:Należy jej tylko współczuć takiej matki.
Mąż też świetny. ::kwasny::

Rick się popłakał! :serce: :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Więc to dowodzi że coś więcej rodzi się między Brooke a Deaconem a Bridget jest chyba obecnie najgłupszą z możliwych postaci ::plask wczolo: mówi Thorne'owi że Deacon nawet rozmowny sie okazał, ale wieczorem i tak chyba nie będą gadać ::plask wczolo: ::loll:: Ona go traktuje tylko jak seks zabawke ::plask wczolo: Dobrze że Rick da jeszcze szanse Amber 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Adex-fan Brooke pisze:Więc to dowodzi że coś więcej rodzi się między Brooke a Deaconem a Bridget jest chyba obecnie najgłupszą z możliwych postaci ::plask wczolo: mówi Thorne'owi że Deacon nawet rozmowny sie okazał, ale wieczorem i tak chyba nie będą gadać ::plask wczolo: ::loll:: Ona go traktuje tylko jak seks zabawke ::plask wczolo: Dobrze że Rick da jeszcze szanse Amber 8)
Jasne, najgłupsza to jest teraz Brooke, a zaraz po niej Deacon ::plask wczolo: Bridget jest po prostu nieszczęśliwa ::kwasny:: Oszukuje ją zarówno mąż jak i własna matka.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Forrester pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Więc to dowodzi że coś więcej rodzi się między Brooke a Deaconem a Bridget jest chyba obecnie najgłupszą z możliwych postaci ::plask wczolo: mówi Thorne'owi że Deacon nawet rozmowny sie okazał, ale wieczorem i tak chyba nie będą gadać ::plask wczolo: ::loll:: Ona go traktuje tylko jak seks zabawke ::plask wczolo: Dobrze że Rick da jeszcze szanse Amber 8)
Jasne, najgłupsza to jest teraz Brooke, a zaraz po niej Deacon ::plask wczolo: Bridget jest po prostu nieszczęśliwa ::kwasny::
Nie mam nic przeciwko aby cała trojka poniosła konsekwencje a najbardziej mam dość głupiego uśmieszku Bridget i jej koleżanek :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Adex-fan Brooke pisze: Dobrze że Rick da jeszcze szanse Amber 8)
A więc jednak dał ::plask wczolo: Dziś znów nie mogłam oglądać :( Nie mogę uwierzyć że da jej po raz kolejny szansę ::kwasny:: Jeszce kilka odcinków temu był na nią tak zły, wyzywał ją od śmieci a teraz daje jej następną szansę ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jeszcze ma skwaszoną minę, ale to dla dobra jego przyszłego dziecka :wink: no cóż Ridge zrobił tak samo ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Mariso ja zasadniczo się z Tobą zgadzam , Bridget coś czuję do Deacona ,ale jest to tylko fascynacja i zauroczenie , które jej przejedzie , a nawet jeżeli założymy ,że to prawdziwa miłość to nie ma związku jeżeli druga strona nie odczuwa tego samego . W pełni popieram Brooke w sprawie jej interwencji ten związek . Natomiast ten sex mogła sobie odpuścić, lub chociaż przełożyć go na późniejszy moment ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Skomentuję tylko jedną rzecz: Rick dzisiaj znów obrażał Amber i krzyczał, że na każdym kroku udowadnia ona, że nie potrafi mu byc wierną. Czyżby nasz Ricky-Kicky zapomniał o swych pocałunkach z Kimberly, kiedy jeszcze był mężem Amber ? Albo o Amandzie, z którą prawie poszedł na całość ? Co za palantunio ::plask wczolo: Drugi Ridge normalnie... ::plask wczolo:

Brooke już mi się nawet nie chce komentować. ŻENADA!!
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Brooke to jest kompletnie pozbawiona jakich kolwieg zasad! Żeby uprwiać seks ze własnym zięciem... No to już jest przesada. A juz do niej nie mam słów...
Szkoda mi Bridget. Ona naprawde myśli, że Deacon ją kocha a on w tym czasie śpi z jej matką... ::plask wczolo: Żenada!!!!!
O Rick i Amber się nie wypowiadam...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Widze że poruszył was nowy trójkąt Brooke,Deacon,Bridget :zeby: ale to nie jakaś nowość w świecie soap oper, zerknijcie na "Dynastię" lub "Sunset Beach" :wink: także w B&B już było nieśmiałe zaczątki : Stephanie,Clarke,Kristen czy Maggie,Dylan,Jessicka
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Nie mogłam dziś oglądać Mody :| powiedzcie czy Brooke przespała się z Deaconem czy to się tylko komuś wyobrażało?
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Przespali się razem nie tylko Brooke :wink:
Zablokowany