Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
waldeQ

Post autor: waldeQ »

Ten związek Deacona i Brooke powoli staje się ohydny pomimo, że trwa dopiero 24 h. Niech lepiej Bridget jak najszybciej rozwodzi się z Deaconem. A co do Ricka to dał Amber szansę tylko ze względu na dziecko. Nie czuje jednak do niej nienawiści tylko żal, że po raz kolejny się na niej zawiódł. Cóż długo mu to będzie przechodzić jeśli w ogóle przejdzie. :roll:
Milagros

Post autor: Milagros »

Amber to jednak ma szczęście.Jestem pewna,że Rick by ją z domu wyrzucił,gdyby
nie była z nim w ciąży :!:
Mogła sobie darować tą kolację przy świecach,ale ona oczywiście nie posłuchała
rady Stefy.
Ale jak zaczęła mówić o swoim nienarodzonym jeszcze dziecku,to Rick się wzruszył ::jezyk:
Bridget przyszła do matki powiedzieć,że dostała"wielką czerwoną jedynkę"
Chyba straszna z niej prymuska,że tak się tym przejęła
To co robią Deacon i Brooke nie jest dobre.
Oboje odnaleźli w sobie pokrewne dusze i rozumieją się nawzajem,ale to nie powód,
żeby od razu szli ze sobą do łóżka!
Obydwoje bardzo krzywdzą Bridget.
Jedyne,co usprawiedliwia Brooke,to wiara w to,że małżeństwo jej córki się wreszcie skończy.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Jestem strasznie ciekawa, czy ten romans się wyda. Co ja piszę. Znając MnS oczywiście że tak. Tylko kiedy, kto to odkryje, jakie będą konsekwencje. Bridget raz już nie oszalała przez matkę, gdy ta chciała poślubić jej brata. Teraz spała z jej mężem. Co zrobi mała Bridget? ::kwasny::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Szogunko, najlepszym wyjściem byłoby gdyby skoczyła z mostu lub wstąpiła do klasztoru ::jezyk:: Tylko, że wtedy wszystko byłoby za proste... A to w końcu MNS! Tu nic nie jest proste! ::rad:: :zeby:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Coraz mniej mi sie podoba nowy "związek" Brooke z Deacon'em. Deacon - jemu się trochę nie dziwię, był kobieciarzem i zawsze będzie. Brooke jednak mnie zaskoczyła i to negatywnie, że tak szybko uległa zięciowi. Mam nadzieję, że w porę otrzeźwieje.
Mucha, zgadzam się z 100% odnośnie Rick'a, więc nie będę nic dodawać.
Mimo, że ostatnio Brooke mi się nie podoba, to jednak nie spodobały mi sie porównania Amber do Brooke. Stephanie niesprawiedliwie je oceniła.
Amber dostała kolejną szansę. Tym razem zgadzam się, że Stephanie. Amber tę kolację przy świecach mogła sobie darować. To nie był dobry moment na organizowanie tej "imprezki".
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

Żal mi się zrobiło Amber,bo tak płakała z powodu tego że Rick moze ja zostawić.Niech lepiej będzie z nim,bo Deacon to kobieciarz.Jak mógł się przespać ze swoja teściowa ::loll:: ,jak Bridget sie dowie,to pewnie znienawidzi ich oboje.
Też uważam ze Rick zle wyglada w tym golfie,nie pasuje mu. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Szkoda mi Amber. Tak się stara dla tego Rick'a, który w końcu przyznał się, że jest idiotą. Zachowanie Brooke jest karygodne. Kolejny raz całuje się z własnym zięciem. Dobrze, że mały Erick o tym nie wie. Myślałby: mój tata przespał się z moją babcią ::loll::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Damians pisze:Szogunko, najlepszym wyjściem byłoby gdyby skoczyła z mostu lub wstąpiła do klasztoru ::jezyk:: Tylko, że wtedy wszystko byłoby za proste... A to w końcu MNS! Tu nic nie jest proste! ::rad:: :zeby:
::loll::

Bridget powinna zejść na ziemię, bo ona faktycznie uwierzyła, że będzie mieć chyba szczęśliwe i długie życie z Deaconem. Im prędzej to się skończy, tym lepiej dla niej. Potem będzie przeżywać to bardziej. No i nie powinna się dowiedzieć o tej nocy, którą Brooke z nim spędziła. :roll:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dopiero dziś nadrobiłam odcinki z ostatniego tygodnia. I straciłam resztki szacunku dla Brooke. Lepiej dla Bridget, żeby nigdy się nie dowiedziała, bo też straci. Brooke jest niestety dziwką.A teraz proszę, fani Brooke zmiażdżcie mnie kolejnymi argumentami o porywach serca.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Adex-fan Brooke pisze:Przespali się razem nie tylko Brooke :wink:
A to dziwkarze jedni!
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jestem od wczoraj rozbawiony bo moje oczekiwania co do postów przeciwników Brooke sprawdzają się :zeby: ale zaoszczędźcie sobie słownictwa bo jeszcze wiele przed wami no i uważajcie aby nie dostać ostrzeżenia pisząc coś w celu prowokacji ::cojest:: (punkt regulaminu nr 13 ::loll:: )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

W to akurat nie wątpię, że wiele przed nami. Wiele mężczyzn w życiu i łóżku Brooke.
I nie trzeba być przeciwnikiem Brooke, żeby zobaczyć jej podobieństwo do Jagny Borynowej.
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tiril pisze:W to akurat nie wątpię, że wiele przed nami. Wiele mężczyzn w życiu i łóżku Brooke.
Kolejna osoba, którą razi bujne życie seksualne... To już jest nudne ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

To mnie nie razi, to jest obrzydliwe, kiedy dojrzala kobieta idzie do łóżka ze swoim zięciem, tylko po to, żeby zaspokoić swoje wybujałe żądze. Jej córka ma przed sobą rozpad swojego małżeństwa, to zniesie jeszcze i to, a co tam.Czemu nie wykorzystać okazji, i nie przespać się z kolejnym członkiem rodziny?
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tylko że właśnie Brooke nie robi tego by skrzywdzić Bridget lub bo jej się nudzi lub by odhaczyć sobie kolejnego z rodziny lub bo sypia z kim popadnie bo tak nie jest - i mozna ją krytykować jak najbardziej, ale by chcąc być odebranym w tej krytyce na poważnie należy pisac zgodnie z faktami a nie tak powierzchownie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany