Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A ja się zastanawiam czy Brooke ma mózg, bo to co zrobiła było okropne, nic tego nie tłumaczy ::plask wczolo: Każdy jest lepszy od Brooke! Jak mogła zrobić to i to z mężem swjej córki... :zmiesz:: ::kwasny::
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 17:11 przez Gabra-Sheila, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A nie to źle mnie zrozumiałeś arturkcf , pamiętam że to ja sam kiedyś już porównałem Brooke do Jagny! jeśli nie wiesz ::chytry:: teraz jeszcze wydłużyłem porównanie i nadal widzę podobieństwo.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Adex-fan Brooke pisze:Za Ridge'm można powiedzieć potocznie że się ostatnio uganiała w kilku scenkach, co do Deacona ile ja razy mam pisać?! Serio nie rozumiesz co czytasz? ::kwasny:: Tak to jest coś "grubszego" :lol: może jak użyje Twojego słownictwa to zrozumiesz, ale jeśli ktoś chce abym przytaknął na wszystkie możliwe obelgi i niezgodności z faktami jakie są tu chętnie dopinane w celu tego wydarzenia oraz pomijanie okoliczności to tego się nie może doczekać, więc na darmo tak żywo postuje ::rad::
Gdzie padły te obelgi? Chyba,że z Twojej strony. ::loll:: Nie możesz się dziwić, że przypomina się jej dawne romanse, bo one były i nikt ich nie wymaże tak po prostu. Teraz dolała tylko oliwy do ognia i stąd takie zainteresowanie tymi wydarzeniami, a powrót do przeszłości jest jak najbardziej oczywisty.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Kajeczka90

Post autor: Kajeczka90 »

arturkcf pisze:"mieć postrzeganie"? Co to za sformułowanie bo go nie znam.

Nie porównano "Mody na Sukces" do "Chłopów", lecz Brooke do Jagny. Uważam, że mają podobną strukturę psychiczną, stąd porównanie.
Kolejna wypowiedź warta podkreślenia ::ok::

____
A już tak ode mnie: Adexie czemu przyjąłeś od razu za regułę, że skoro Jagna porównana jest do Brooke to od razu analogicznie wszystko tak samo można porównać? 'Chłopi' to dzieło, 'Moda na sukces' - opera, serial po prostu. Żadnych powiązań poza tymi bohaterkami nie widzę :)
EVERYBODY LIES.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ostatni raz Ci powtórze Forrester abyś czytał posty uważniej, dziwka, dziwkarze...ja mogę na to przytaknąć potocznie, ale potocznie a nie na serio :wink: :lol: A poocznie to serial z samymi dziwkami i dziwkarzami ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Adex-fan Brooke, skoro są tu okoliczności pomijane i zniekształcana rzeczywistość, to bardzo Cię proszę, wyłóż mi jasno i wyraźnie całą tą sytuację.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Kajeczka90 pisze:
____
A już tak ode mnie: Adexie czemu przyjąłeś od razu za regułę, że skoro Jagna porównana jest do Brooke to od razu analogicznie wszystko tak samo można porównać? 'Chłopi' to dzieło, 'Moda na sukces' - opera, serial po prostu. Żadnych powiązań poza tymi bohaterkami nie widzę :)
Jak wiem że wiele osób nie widzi wiele rzeczy :wink: a to porównanie to tylko porównanie, nie wiem dlaczego uwązasz że Twoje lepsze od mojego :roll:
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Ostatni raz Ci powtórze Forrester abyś czytał posty uważniej, dziwka, dziwkarze...ja mogę na to przytaknąć potocznie, ale potocznie a nie na serio :wink: :lol: A poocznie to serial z samymi dziwkami i dziwkarzami ::loll::
Zaczekam może na cytat mojej wypowiedzi, w której rzekomo użyłem tego słowa. Może ktoś inny tego użył, bo w tym wątku takie słowo nie padło z mojej strony. Chociaż patrząc na obecne postępowanie Brooke aż ciśnie się to na usta :wink:
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 17:20 przez Forrester, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tiril pisze:Adex-fan Brooke, skoro są tu okoliczności pomijane i zniekształcana rzeczywistość, to bardzo Cię proszę, wyłóż mi jasno i wyraźnie całą tą sytuację.
Napisałem to już kilka razy i nie bawi mnie sie powtarzać i nabijać postów tylko dlatego że ktoś ma problemy z czytaniem
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

No to w takim razie będę musiała pozostać przy moim zdaniu, że Brooke to d....a, bo z tego co do tej pory przeczytałam w Twoich postach nie mogę wyciągnąć nic, co by tą teorię obalało. A szkoda, a nuż moze byś mnie "nawrócił" :P
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Kajeczka90

Adex-fan Brooke pisze:
Kajeczka90 pisze:
____
Jak wiem że wiele osób nie widzi wiele rzeczy :wink: a to porównanie to tylko porównanie, nie wiem dlaczego uwązasz że Twoje lepsze od mojego :roll:
STOP! W takim razie teraz ja zaproponuje uważniejsze czytanie moich wypowiedzi. Tak się składa, że ja niczego nie porównywałam a moja ocena ograniczyła się do poparcia cudzej. Ot i tyle.
Jak dla mnie Brooke to postać zdecydowanie NAJBARDZIEJ zdemoralizowana z całego tego serialu. Owszem, raczej nie ma tak ideałów ale jeśli już szukać najgorszego typa to jest nim DLA MNIE Brooke. I wcale nie dlatego, że puszcza się na prawo i lewo (nie rozpamiętuje już czemu - może uczucie, może pożądanie..) ale dlatego, że robiąc to niszczy wszystkich ludzi naokoło ZE SWOIMI DZIEĆMI NA CZELE. Jak tak dalej pójdzie to wkrótce prześpi się z Amber żeby zrobić Rickowi na złość...
EVERYBODY LIES.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Wystarczy śledzić dalsze życie Brooke i przeszłe plus uważnie czytać. :wink: Poza tym pokonać swoje uprzedzenie

[ Dodano: 2007-08-08, 17:25 ]
Kajeczka90 pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
Kajeczka90 pisze:
____
STOP! W takim razie teraz ja zaproponuje uważniejsze czytanie moich wypowiedzi. Tak się składa, że ja niczego nie porównywałam a moja ocena ograniczyła się do poparcia cudzej. Ot i tyle.
Jak dla mnie Brooke to postać zdecydowanie NAJBARDZIEJ zdemoralizowana z całego tego serialu. Owszem, raczej nie ma tak ideałów ale jeśli już szukać najgorszego typa to jest nim DLA MNIE Brooke. I wcale nie dlatego, że puszcza się na prawo i lewo (nie rozpamiętuje już czemu - może uczucie, może pożądanie..) ale dlatego, że robiąc to niszczy wszystkich ludzi naokoło ZE SWOIMI DZIEĆMI NA CZELE. Jak tak dalej pójdzie to wkrótce prześpi się z Amber żeby zrobić Rickowi na złość...
Ja wiem że to nie Twoje, ale przyjmując za swoje stało się i Twoje, poza tym ja jednak widziałbym gorsze postacie np. Sheila ::rad::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Kajeczka90 pisze:STOP! W takim razie teraz ja zaproponuje uważniejsze czytanie moich wypowiedzi. Tak się składa, że ja niczego nie porównywałam a moja ocena ograniczyła się do poparcia cudzej. Ot i tyle.
::kwasny:: Nie domyśliłaś się, że Adex się pomylił? I pisz obszerniejsze posty niż np. "Kolejna wypowiedź warta podkreślenia ::ok:: " ::ke::
Kajeczka90 pisze:Jak tak dalej pójdzie to wkrótce prześpi się z Amber żeby zrobić Rickowi na złość...
::kwasny:: ::kwasny::
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Wystarczy śledzić dalsze życie Brooke i przeszłe plus uważnie czytać. :wink: Poza tym pokonać swoje uprzedzenie
Więc wszyscy krytykanci są uprzedzeni ::kwasny:: :zeby: Tylko, że już nawet nie jej antyfani, lecz osoby będące zupełnie po środku uważają postępowanie Logan za złe i chore. To chyba daje do myślenia :wink:
Kajeczka90

Wybacz Bejo ale decyzję o upomnieniu itp. zostaw osobom do tego upoważnionym bo tak się składa, że póki co to w tej dyskusji jestem daleko przed Tobą :ziewam: Nie widzę np. sensu pisania kropka w kropkę tej samej wypowiedzi jeśli mam takie zdanie zamiast normalnie skorzystanie z opcji 'cytuj'. Śmiem twierdzić, że właśnie po to ona tutaj jest. Ale.. hm.. mogę się mylić jak to jest zapewne ( ::ysz:: ) w sprawie Brooke.

A prawda jest taka, że ja ani wrogiem ani fanem Brooke nie jestem, nie byłam i zapewne nigdy nie będę (a jeśli chodzi zarówno o przeszłość jak i przyszłość w znacznym stopniu już ją znam) więc nie można mi zarzucić czegokolwiek jak tylko szczerej, nie opartej na sympatii do nikogo wypowiedzi. Po prostu widzę i oceniam a, wybaczcie, nigdy nie będę pochwalać tego, co robi Brooke - zarówno w normalnym życiu jak i filmie.

Ot i tyle.
Spadam oglądać.
EVERYBODY LIES.
Zablokowany