Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Brooke-już nie mam siły jej krytykować. Zachowuje się jak nastolatka.
Ridge- gdzie diabeł nie może tam Ridge'a pośle
Sally-co ona czuje do Massima? Chyba raczej coś pomiędzy zauroczeniem a przyjaźnią
Ogólnie mówiąc odcinki nawet fajne.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

dominik pisze:Brooke-już nie mam siły jej krytykować. Zachowuje się jak nastolatka.
.
Ale nikt Ci nie każe nastolatku, możesz jej współczuć bo pewnie Deacon nie wróży na przyszłość nic dobrego, mimo że może to nowa miłość.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Forrester pisze:Taylor dzisiaj spokojnie rozmawiała z Brooke, a to oczywiście już musiała naskakiwać na nią, podczas gdy Taylor wcale nie chciała mówić o swojej wycieczce z Ridgem.
Obydwie zachowały się dziwnie :) Taylor jak gdyby nigdy nic, po całej aferze z wyjazdem do Paryża, wpada do biura Brooke żeby spytać "Co tam?", a Brooke z kolei najeżdża na nią i próbuje ją na siłę przekonać, że przyszła ją gnębić. Lubię sceny kiedy się spotykają sam na sam ^^" Są takie śmieszne.
Forrester pisze:Dla Sally ochroniarze firmy Massima to pestka :wink:
Tak jak zresztą wszyscy ochroniarze w serialu ^^
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 19:13 przez arturkcf, łącznie zmieniany 1 raz.
Taylor <3
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Adex-fan Brooke pisze:
Tiril pisze:Masz rację, powinna dojść do stabilizacji emocjonalnej, bo zanim ją odzyska, to może skrzywdzić 10 kolejnych osób.
No, ale kto jej okazuje zrozumienie i serce? Megan i Deacon jako jedyni -na tym polega obecny dramatyzm Brooke
Pewnie dlatego, że im jeszcze na razie nie zaszła porządnie za skórę i nie rozbiła ich rodzin. :zeby: :wink:
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

annnia pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
Tiril pisze:Masz rację, powinna dojść do stabilizacji emocjonalnej, bo zanim ją odzyska, to może skrzywdzić 10 kolejnych osób.
No, ale kto jej okazuje zrozumienie i serce? Megan i Deacon jako jedyni -na tym polega obecny dramatyzm Brooke
Pewnie dlatego, że im jeszcze na razie nie zaszła porządnie za skórę i nie rozbiła ich rodzin. :zeby: :wink:
Hehe, dużo w tym prawdy :> Nie można całe życie nadstawiać drugiego policzka.
Taylor <3
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

annnia pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
Dajesz się ponosić stereotypowemu postrzeganiu Brooke jakie jest wałkowane czy tylko próbujesz prowokowac nic niewnoszącą wypowiedzią?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Adex-fan Brooke pisze:A to odpowiedź na jakie pytanie? ::kwasny:: Oczywiście że szkoda czasu aby ktoś Cię próbował do czegoś przekonywać ::cojest::
Co do Taylor-Brooke to była ich pierwsza konfrontacja, więc zachowaniu ich obu było zrozumiałe- Brooke ma zarzuty -Taylor zarozumiała bez wyrzutów czyli norma
Widzę, że nawet nie pamiętasz o czym pisałeś. To tak samo jak przekonywanie Ciebie, że postępowanie Brooke jest złe :wink: I już nawet w tym poście atak na Taylor: "zarozumiała bez wyrzutów" ::loll:: Ale Brooke nadal bez żadnej winy ::ok::
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 19:21 przez Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Piszesz coraz bardziej bez sensu ::loll:: A postępowanie Brooke jest teraz złe -powtarzam po raz któryś tam. ::rad::
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Piszesz coraz bardziej bez sensu ::loll:: A postępowanie Brooke jest teraz złe -powtarzam po raz któryś tam. ::rad::
Męczący już jesteś ze swoimi oskarżeniami - ale nawet nie dziwię Ci się - na razie jakoś nie masz wsparcia i sam musisz bronić swoją Logan przed wszystkimi, którzy mają odmienne zdanie :wink: I zaczynają Ci puszczać nerwy. Ale na mnie Twoje oskarżenia zupełnie nie działają, za długo tu jestem żeby się przejmować :roll: Mów co chcesz, ja oglądam serial na tyle długo żeby mieć własne zdanie o Brooke i nie opieram jego tylko na jej romansie z Deaconem. Cieszę się tylko, że nawet forumowicze nie będący ani fanami Taylor ani Brooke zaczynają też prawidłowo dostrzegać postępowanie Logan.
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 19:29 przez Forrester, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Wyobraź sobie, że ja też mam wyrobione zdanie o Brooke (a to że jest przeciwne niż twoje nie znaczy, że błędne). Napisałam tylko dlaczego prawdopodobnie nikomu nie jest żal Brooke (ta wypowedz nie była prowokacją a jedynie podsumowaniem, po co odrazu te nerwy).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

:roll: Może chciałbyś aby mi pusciły nerwy, dlatego udajesz że nie czytasz dokładnie :roll: Skoro już się zmęczyłeś nie musisz pisać dalej :wink: Poza tym możecie napisać nawet jeden zbiorowy post przeciwko mnie ::loll:: a powiem to co Ty: nie działa na mnie to bo jak mam ochotę i czas i tak wyraże swoje zdanie, ciekawe dlaczego ono tak bulwersuje :lol: ::chytry::
Forrester

Adex-fan Brooke pisze::roll: Może chciałbyś aby mi pusciły nerwy, dlatego udajesz że nie czytasz dokładnie :roll: Skoro już się zmęczyłeś nie musisz pisać dalej :wink: Poza tym możecie napisać nawet jeden zbiorowy post przeciwko mnie ::loll:: a powiem to co Ty: nie działa na mnie to bo jak mam ochotę i czas i tak wyraże swoje zdanie, ciekawe dlaczego ono tak bulwersuje :lol: ::chytry::
Ja nie muszę pisać cały czas, nie nabijam postów, piszę wtedy kiedy uważam to za stosowne. Mało mnie obchodzi czy Ci puszczą nerwy czy nie :wink: Nie trzeba pisać zbiorowych postów, ale to, że wiele osób postrzega postępowanie Brooke jako złe (już mówię ogólnie, nie chodzi tylko o Deacona) nie jest na pewno przypadkowe. Coś w tym musi być i tyle na ten temat.

Wracając do głównego wątku, Ridge to rzeczywiście jedyna osoba w tym serialu, której tak kuriozalny wypadek mógł się przytrafić ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Wiele osób też wybrało naszego prezydenta ::loll:: Poza tym ja tez się zaliczam do osób, które mowią że Brooke teraz źle postępuje ::loll:: ::plask wczolo: ::loll:: mówie po raz kolejny, teraz udowodniłeś że piszesz to specjalnie ::loll:: a jeśli nie to nawet nie przyznawaj się bo ośmieszysz się bardziej :wink:
Co do Ridge'a to faktycznie ten wypadek dziwny, aż nawet śmieszny, chociaż i Massimo był śmieszny z tym co mówił bo Stephanie w tym czasie mowiła coś w stylu że nie żałuje że nie wybrała Massimo.
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Wiele osób też wybrało naszego prezydenta ::loll:: Poza tym ja tez się zaliczam do osób, które mowią że Brooke teraz źle postępuje ::loll:: ::plask wczolo: ::loll:: mówie po raz kolejny, teraz udowodniłeś że piszesz to specjalnie ::loll:: a jeśli nie to nawet nie przyznawaj się bo ośmieszysz się bardziej :wink:
Co do Ridge'a to faktycznie ten wypadek dziwny, aż nawet śmieszny, chociaż i Massimo był śmieszny z tym co mówił bo Stephanie w tym czasie mowiła coś w stylu że nie żałuje że nie wybrała Massimo.
"że wiele osób postrzega postępowanie Brooke jako złe (już mówię ogólnie, nie chodzi tylko o Deacona) nie jest na pewno przypadkowe"

Mam napisać drukowanymi literami, nie czytasz tego co pisało w nawiasie? I kto tu się ośmiesza, teraz pisałem OGÓLNIE.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Fajnie się patrzy na takiego bojowego Ridge'a ::rad:: Ktoś dobrze przypomniał tutaj jego słynną scenę a'la Zorro, ta scena z mieczem Samuraja również była świetna ::rad:: :zeby:
I jeszcze fajna była ta akcja z rozbiciem jachtu ::rad::

Faktycznie, ostatnio wszyscy tam tańczą ::rad:: Ale Sally przebija wszystkich ::rad:: :serce:

Forrester
- tyle samo osób postrzega zachowanie Brooke jako coś przypadkowego i nie tyle złego, tylko nieszczęśliwego - także takie posty 'pisanie w imieniu większości" są po prostu bez sensu :wink:

I nie zgadzam się z opinią, że Brooke jest najgorsza itd. Spójrzcie na Taylor, Ridge'a, Thorne'a :!: Jakbyśmy policzyli, to Brooke wcale nie miała najwięcej partnerów ( w przypadku panów partnerek).
Zablokowany