Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Forrester

Post autor: Forrester »

Adex-fan Brooke pisze:Bardziej ja się tu dziś czuje atakowany :roll: To do mnie więcej zarzutów poleciało, nie wciskaj mi tu czegoś co nie jest prawdą tylko dlatego że wyczerpałeś swoje marne argumenty. ::kwasny:: Wróćmy tu wreszcie do tematu, niekoniecznie Brooke, bo jednak Ridge był królem odcinka dziś ::rad::
::loll:: Argumentów przeciwko Brooke mam tyle, że można byłoby napisać książkę i nie są one marne.

Dobra,wróćmy do tematu, już trzy posty temu to proponowałem, a Ty dalej swoje. Więc wracamy :D
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

. Ma obok siebie taką fajną babkę jak Sally, a on woli Stephanie :zmiesz:: .
Są gusta i guściki, jedni wolą blondynki, drudzy rude, jedni łagodne, drudzy ostre, jedni niezależne, drudzy potulne... :) Takie życie, gdyby wszyscy gustowali w rudych to blondynki by wymarły. Szkoda byłoby żyć w monotonii :)
Ostatnio zmieniony 2009-07-16, 22:08 przez arturkcf, łącznie zmieniany 1 raz.
Taylor <3
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

arturkcf pisze:
May pisze:. Ma obok siebie taką fajną babkę jak Sally, a on woli Stephanie :zmiesz:: .
Są gusta i guściki, jedni wolą blondynki, inni rude, jedni łagodne, drugie ostre, jedni niezależne, drudzy potulne... :) Takie życie, gdyby wszyscy gustowali w rudych to blondynki by wymarły. Szkoda byłoby żyć w monotonii :)
Prędzej by się przefarbowały na rudo :zeby: ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Forrester: To może idź pisać te książkę i koniecznie zatytułuj Brooke wg Forrestera :lol: zamiast tu nabijać takie posty
May masz rację nie wiem co Massimo widzi w lodowatej Stephanie mając żwawą figlarkę Sally, chyba sentyment. Co do wypadku Ridge'a widzę że nie wiecie co mu się stało, ale i ja jak oglądałem to kiedyś nie bardzo zwróciłem uwagę - a więc to co mu poleciało uderzyło o miecz, który poranił mu szyję.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ogólnie odcinki dzisiaj nudne :ziewam: Te uroczyste przemowy Eryka do Stefy :roll: :ziewam:
Deacon i Brooke też mnie wkurzają, te ich ciągłe rozmyślanie: "Co się między nami dzieje? Czemu czujemy to do siebie? To jest złe..." ale i tak to robią... :roll: A obydwoje podobno szaleńczo zakochani w innych osobach. Pozatym jaka matka śpi z mężem córki? :evil: Gdy Deacon wkońcu powie Bridget, że chce rozwodu ta będzie zdruzgotana bo go kocha, a jeżeli jeszcze wyjdzie na jaw sekret jego romansu to aż strach się bać co się będzie działo!
Jedynie Ridżur dziś zaszalał. O mało z łóżka nie spadłam oglądając jego poczynania z szabelką. Dawno się tak nie uśmiałam. Biedny Ridż chciał być wielkim obrońcą rodziny, dorwał się do szabelki i zrobił sobie kuku ::loll::
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Forrester

Post autor: Forrester »

Adex-fan Brooke pisze:Forrester: To może idź pisać te książkę i koniecznie zatytułuj Brooke wg Forrestera :lol: zamiast tu nabijać takie posty
May masz rację nie wiem co Massimo widzi w lodowatej Stephanie mając żwawą figlarkę Sally, chyba sentyment. Co do wypadku Ridge'a widzę że nie wiecie co mu się stało, ale i ja jak oglądałem to kiedyś nie bardzo zwróciłem uwagę - a więc to co mu poleciało uderzyło o miecz, który poranił mu szyję.
Nie bój się, nie będę poświęcać swojego czasu takiej osobie jak Brooke :wink: Ale cieszę się, że wróciliśmy do tematu. A co do nabijania postów - to nie ja mam ich tutaj najwięcej.

Widocznie dla Massima Królowa jest atrakcyjniejsza od Sally ::loll::

Wypadek Ridga wyglądał groźnie, ale zapewne wyjdzie bez szwanku. Nie zmienia to jednak faktu o jego głupocie, zachował się jak dziecko, które bawi się szablą ::loll::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Forrester pisze: Nie bój się, nie będę poświęcać swojego czasu takiej osobie jak Brooke :wink: Ale cieszę się, że wróciliśmy do tematu. A co do nabijania postów - to nie ja mam ich tutaj najwięcej.

I całe szczeście -w większości dotychczasowych zmieściłeś już dość nic niewnoszących bzdur ::kwasny::
Monia: Masz rację obecne rozmyslanie Brooke i Deacona jest denerwujące, są jak jacyś naćpani :lol: chyba że to miłość i złamane serca, ale dobrze że słodkiej Bridget dziś nie było :: bow :: Ostatnio już wole Taylor :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze: obecne rozmyslanie Brooke i Deacona jest denerwujące, są jak jacyś naćpani :lol: chyba że to miłość i złamane serca
Mam wrażenie, że Deacon w ogóle nie zdaje sobie sprawy z tego, że uprawia seks z własną teściową - i odwrotnie ::kwasny:: ::ysz:: To wszystko wygląda jak zły sen :evil: :P

Cóż za modowy zbieg okoliczności, że wszyscy nagle mówią, że Brooke już nie będzie z nikim z rodziny Forresterów :lol: A tu NIESPODZIANKA ::rad:: ::jezyk::
TayRid

Post autor: TayRid »

Adex-fan Brooke pisze:
Forrester pisze: Nie bój się, nie będę poświęcać swojego czasu takiej osobie jak Brooke :wink: Ale cieszę się, że wróciliśmy do tematu. A co do nabijania postów - to nie ja mam ich tutaj najwięcej.

I całe szczeście -w większości dotychczasowych zmieściłeś już dość nic niewnoszących bzdur ::kwasny::
Monia: Masz rację obecne rozmyslanie Brooke i Deacona jest denerwujące, są jak jacyś naćpani :lol: chyba że to miłość i złamane serca, ale dobrze że słodkiej Bridget dziś nie było :: bow :: Ostatnio już wole Taylor :lol:
Hihihi i o to chodzi , Tay jest The Best :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No a to psikus :zeby: Stephanie zawsze cieszy się że pozbyła się Brooke a ona nadal w otoczeniu ::rad:: Ja myśle że Brooke traktuje Bridget jak małą dziewczynkę nadal i nie dopuszcza do siebie myśli że ta dziewczynka jest w poważnym małżeństwie (no chociaż właśnie ona nie jest w poważnym tylko od początku w iluzji :lol: )
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Adex-fan Brooke pisze: Ja myśle że Brooke traktuje Bridget jak małą dziewczynkę nadal i nie dopuszcza do siebie myśli że ta dziewczynka jest w poważnym małżeństwie (no chociaż właśnie ona nie jest w poważnym tylko od początku w iluzji :lol: )
Nie ważne czy Bridget jest w poważnym związku czy żyje iluzją. Deacon to jej mąż i takie rzeczy jakie mają miejsce pomiędzy nim a Brooke nie powinny wogóle zaistnieć. :evil:

Brooke i Deacon tworzyli by bardzo ładną parę ale nie w takich okolicznościach.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
TayRid

Post autor: TayRid »

Monia pisze:
Adex-fan Brooke pisze: Ja myśle że Brooke traktuje Bridget jak małą dziewczynkę nadal i nie dopuszcza do siebie myśli że ta dziewczynka jest w poważnym małżeństwie (no chociaż właśnie ona nie jest w poważnym tylko od początku w iluzji :lol: )
Nie ważne czy Bridget jest w poważnym związku czy żyje iluzją. Deacon to jej mąż i takie rzeczy jakie mają miejsce pomiędzy nim a Brooke nie powinny wogóle zaistnieć. :evil:

Zgadzam się w 100% :zeby: , jeżeli ktos nie dojrzał to tylko Brook do jakiegokolwiek związku ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Monia pisze:
Czekałem aż ktoś przyzna że nawet ładnie się razem prezentują :zeby:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Nie mogłam oglądać pierwszego odcinka ale drugi jakoś się udało oglądnąć. W drugim najbardziej podobała mi się kłótnia Ridgea i Massimo i potem jak Ridge dostał czymś w głowę. Reszta drugiego odcinka była nudna szczególnie rozmowa Erica i Stephanie. Ja nie wiem po co oni sobie tak nagle przypomnieli o swoim synu, o tym że się urodził ::plask wczolo: Cała ich rozmowa była moim zdaniem niepotrzebna ::kwasny:: Jutro postaram się obejrzeć powtórkę pierwszego odcinka
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Monia pisze:

Napewno żyję iluzją ::ok:: Ogólnie zgadzam się z Tobą , Brooke powinna poczekać aż do rozwodu ,a potem zająć się Deacon na całego . Powiedzmy ,że pierwszy raz można jej wybaczyć ,ale dzisiaj moim zdaniem powinna się powstrzymać . Najważniejsze aby Bridget nie dowiedziała się o tym .
Zablokowany