Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie wiem Abec jak rozumiesz moje posty, a może w ogóle ich rozumiesz?

Duża gwiazda + gwiazda tancerz = podwójne SMS-y ( jedne na gwiazdę, drugie na tancerza).
Mała gwiazda + gwiazda tancerz = pojedyncze SMS-y (są wysyłane na tancerza).
Duża gwiazda + zwykły tancerz = pojedyncze SMS-y (są wysyłane tylko na gwiazdę).

Dlatego dziwi mnie, ze w przypadku Kammela zastosowali trzecią opcję, a nie pierwszą :wink: Ale w przypadku pozostałych, ta teoria się sprawdza :wink:
Abec

Post autor: Abec »

Teoria się nie sprawdza, bo TVN postępuje inaczej niż wynika z Twoich analiz, co za tym idzie Twoje przemyślenia też muszą być błędne.
Awatar użytkownika
Damians

Moim zdaniem postępuje dokładnie tak jak napisałem. Inaczej nie pisałby tego :wink:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Damians, prześledź poszczególne głosowania, to sam zobaczysz, jak błędne sa Twoje wnioski. Poza tym pojęcie popularności jest względne - na przykład ja osobiście nie znosze Kammela i nie uważam go za gwiazdę.
Awatar użytkownika
Damians

Mucha, jak dla mnie one są właściwe. Tylko problem polega na tym, że TVN przekręca wyniki po swojemu ( najlepszym przykładem są te cząstkowe wyniki głosowania w finale Tyniec vs Iwan, gdzie wyniki zmieniały się błyskawicznie ::cojest:: ::plask wczolo: ) i tak na prawdę SMS-y publiczności się nie liczą.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Damians pisze:Mucha, jak dla mnie one są właściwe. Tylko problem polega na tym, że TVN przekręca wyniki po swojemu ( najlepszym przykładem są te cząstkowe wyniki głosowania w finale Tyniec vs Iwan, gdzie wyniki zmieniały się błyskawicznie ::cojest:: ::plask wczolo: ) i tak na prawdę SMS-y publiczności się nie liczą.
To jest tylko i wyłącznie Twoje zdanie. Ja uważam, że to co piszesz, jest po prostu śmieszne :wink:
Goku

Post autor: Goku »

Damians - Mi się wydaje, że w finale piątej edycji to te cząstkowe wyniki były podrobione żeby zmotywować fanów Tyńca do głosowania - wiadomo było, że tych było więcej, więc TVN mógł na nich zgarnąć więcej kasy ;)
Awatar użytkownika
Damians

Goku, właśnie o tym pisałem. To było zwykłe naciąganie ludzi!
Goku

Post autor: Goku »

Ale wg. mnie to wszystko to jedno wielkie oszustwo... Te wszystkie Bary(gościówa wiedziała, że wygra już dwa tygodnie przed finałem!!!), Idole(szczególnie tajemnicza wygrana Janoszowej w pierwszej edycji), a nawet JoŚ... W tym ostatnim głównie chodzi mi o Plastikową - Hebusiową i o finał...

Nie zdziwię się jak Isis wygra, a jeśli nie Isis to Lewandowska... Założę się, że to właśnie one dojdą do finału!!!
Abec

Wchodzę.
Awatar użytkownika
Damians

Czy dojdą do finału zależy do tego jak będą tańczyć , ale do połowy programu dojdą na pewno :wink:
TVN ma już nauczkę ( Tuskównę ), więc pewnie nie będzie ich na siłę pchał do finału. Jeżeli Iwonka będzie je oceniać surowo, to odpadną przed finałem, a jeżeli będą tańczyć poprawnie - to zgadzam się, mogą do niego dojść.

Goku, co do JOŚ to mi się wydaje, że tam tak nie kręcą wynikami. Ostatnio Agnieszka przyznała, że Polsat ujawnił im wyniki głosowania, i ona wygrała wielką przewagą nad Nataszą :wink:
Abec

O nauczce z przypadku panny Tusk możnaby chyba mówić tylko w razie wpadki - gdyby odkryto jakieś machlojki, zostały one ujawnione w mediach itd. A tak nie było, nie było nawet stawianych na poważnie zarzutów (nie licząc postów Damiansa ;)).
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze:Czy dojdą do finału zależy do tego jak będą tańczyć , ale do połowy programu dojdą na pewno :wink:
TVN ma już nauczkę ( Tuskównę ), więc pewnie nie będzie ich na siłę pchał do finału. Jeżeli Iwonka będzie je oceniać surowo, to odpadną przed finałem, a jeżeli będą tańczyć poprawnie - to zgadzam się, mogą do niego dojść.

Goku, co do JOŚ to mi się wydaje, że tam tak nie kręcą wynikami. Ostatnio Agnieszka przyznała, że Polsat ujawnił im wyniki głosowania, i ona wygrała wielką przewagą nad Nataszą :wink:
Agnieszka już w pierwszym odcinku miała 25% poparcia i cały czas rosło i wygrała przewagą bodajże 73% czy coś koło tego.
W tańcu moim zdaniem kręcą sms-ami poprostu nie wpuścili Tuskównę do finału, chociaż pewnie starczyło Stefano sms-ów by wejść
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec

A tymczasem na wszystkich fanów programu i jednego z jego faworytów padł blady strach. Czy to możebne, że super-gwiazdor nie wystąpi w TzG??? ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie::
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

Abec pisze:A tymczasem na wszystkich fanów programu i jednego z jego faworytów padł blady strach. Czy to możebne, że super-gwiazdor nie wystąpi w TzG??? ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie::
Ojojoj i co to będzie. :) Najwyzej dadzą leppera.
ODPOWIEDZ