Nie wiem Abec jak rozumiesz moje posty, a może w ogóle ich rozumiesz?
Duża gwiazda + gwiazda tancerz = podwójne SMS-y ( jedne na gwiazdę, drugie na tancerza).
Mała gwiazda + gwiazda tancerz = pojedyncze SMS-y (są wysyłane na tancerza).
Duża gwiazda + zwykły tancerz = pojedyncze SMS-y (są wysyłane tylko na gwiazdę).
Dlatego dziwi mnie, ze w przypadku Kammela zastosowali trzecią opcję, a nie pierwszą Ale w przypadku pozostałych, ta teoria się sprawdza
Damians, prześledź poszczególne głosowania, to sam zobaczysz, jak błędne sa Twoje wnioski. Poza tym pojęcie popularności jest względne - na przykład ja osobiście nie znosze Kammela i nie uważam go za gwiazdę.
Mucha, jak dla mnie one są właściwe. Tylko problem polega na tym, że TVN przekręca wyniki po swojemu ( najlepszym przykładem są te cząstkowe wyniki głosowania w finale Tyniec vs Iwan, gdzie wyniki zmieniały się błyskawicznie ) i tak na prawdę SMS-y publiczności się nie liczą.
Damians pisze:Mucha, jak dla mnie one są właściwe. Tylko problem polega na tym, że TVN przekręca wyniki po swojemu ( najlepszym przykładem są te cząstkowe wyniki głosowania w finale Tyniec vs Iwan, gdzie wyniki zmieniały się błyskawicznie ) i tak na prawdę SMS-y publiczności się nie liczą.
To jest tylko i wyłącznie Twoje zdanie. Ja uważam, że to co piszesz, jest po prostu śmieszne
Damians - Mi się wydaje, że w finale piątej edycji to te cząstkowe wyniki były podrobione żeby zmotywować fanów Tyńca do głosowania - wiadomo było, że tych było więcej, więc TVN mógł na nich zgarnąć więcej kasy
Ale wg. mnie to wszystko to jedno wielkie oszustwo... Te wszystkie Bary(gościówa wiedziała, że wygra już dwa tygodnie przed finałem!!!), Idole(szczególnie tajemnicza wygrana Janoszowej w pierwszej edycji), a nawet JoŚ... W tym ostatnim głównie chodzi mi o Plastikową - Hebusiową i o finał...
Nie zdziwię się jak Isis wygra, a jeśli nie Isis to Lewandowska... Założę się, że to właśnie one dojdą do finału!!!
Czy dojdą do finału zależy do tego jak będą tańczyć , ale do połowy programu dojdą na pewno
TVN ma już nauczkę ( Tuskównę ), więc pewnie nie będzie ich na siłę pchał do finału. Jeżeli Iwonka będzie je oceniać surowo, to odpadną przed finałem, a jeżeli będą tańczyć poprawnie - to zgadzam się, mogą do niego dojść.
Goku, co do JOŚ to mi się wydaje, że tam tak nie kręcą wynikami. Ostatnio Agnieszka przyznała, że Polsat ujawnił im wyniki głosowania, i ona wygrała wielką przewagą nad Nataszą
O nauczce z przypadku panny Tusk możnaby chyba mówić tylko w razie wpadki - gdyby odkryto jakieś machlojki, zostały one ujawnione w mediach itd. A tak nie było, nie było nawet stawianych na poważnie zarzutów (nie licząc postów Damiansa ).
Damians pisze:Czy dojdą do finału zależy do tego jak będą tańczyć , ale do połowy programu dojdą na pewno
TVN ma już nauczkę ( Tuskównę ), więc pewnie nie będzie ich na siłę pchał do finału. Jeżeli Iwonka będzie je oceniać surowo, to odpadną przed finałem, a jeżeli będą tańczyć poprawnie - to zgadzam się, mogą do niego dojść.
Goku, co do JOŚ to mi się wydaje, że tam tak nie kręcą wynikami. Ostatnio Agnieszka przyznała, że Polsat ujawnił im wyniki głosowania, i ona wygrała wielką przewagą nad Nataszą
Agnieszka już w pierwszym odcinku miała 25% poparcia i cały czas rosło i wygrała przewagą bodajże 73% czy coś koło tego.
W tańcu moim zdaniem kręcą sms-ami poprostu nie wpuścili Tuskównę do finału, chociaż pewnie starczyło Stefano sms-ów by wejść
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec pisze:A tymczasem na wszystkich fanów programu i jednego z jego faworytów padł blady strach. Czy to możebne, że super-gwiazdor nie wystąpi w TzG???