Bieżące odcinki cz. 1
Omg, aż mi się coś w żołądku przewraca od czytania tego wszystkiego...
Ludzie drodzy!
Czy dla Was to, że Brooke i Deacon po raz drugi wylądowali w łóżku nadal jest normalne ?! Przecież to już nie wina alkoholu, "hipnotyzujących oczu" Deacon'a czy słabości psychicznej Brooke! Tych dwoje oddaje się choremu romansowi! Bo czy to normalne dla Bridget, że jej matka śpi z jej mężem ? Co może powiedziec mały Erick: babcia uprawia seks z tatusiem ? Nie no, dajcie spokój. Przecież aż niedobrze się robi, jak się to ogląda!
I kiedy czytam farmazony, że to ze słabości psychicznej czy z braku kochanków Brooke zgadza się na to wszystko, to zastanawiam się, z jakimi ja ludźmi tu przebywam
Przecież dla Brooke bezwzględnie najważniejsza powinna być jej córka
PS: Niektórzy zarzucają innym, że nie umieją czytać ze zrozumieniem, a sami wykzują się jeszcze mniejszym brakiem zrozumienia
Ludzie drodzy!
Czy dla Was to, że Brooke i Deacon po raz drugi wylądowali w łóżku nadal jest normalne ?! Przecież to już nie wina alkoholu, "hipnotyzujących oczu" Deacon'a czy słabości psychicznej Brooke! Tych dwoje oddaje się choremu romansowi! Bo czy to normalne dla Bridget, że jej matka śpi z jej mężem ? Co może powiedziec mały Erick: babcia uprawia seks z tatusiem ? Nie no, dajcie spokój. Przecież aż niedobrze się robi, jak się to ogląda!
I kiedy czytam farmazony, że to ze słabości psychicznej czy z braku kochanków Brooke zgadza się na to wszystko, to zastanawiam się, z jakimi ja ludźmi tu przebywam
PS: Niektórzy zarzucają innym, że nie umieją czytać ze zrozumieniem, a sami wykzują się jeszcze mniejszym brakiem zrozumienia
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Czytam od 20:23Damians pisze:Ale nie przeczytałeś tego wszystkiegomucha331 pisze:Omg, aż mi się coś w żołądku przewraca od czytania tego wszystkiego...![]()
![]()
Na wszystkie Twoje założenia, pytania i uwagi już dawno padły odpowiedzi![]()
Zapraszam do czytania:
- Adex-fan Brooke
Może czas zmienić serialmucha331 pisze: Przecież aż niedobrze się robi, jak się to ogląda!![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Ciężko było mi przejść przez te ponad 120 postów, ale się udało. Te personalne ataki były niepotrzebne. spróbujcie się wzajemnie uszanować, i będzie ok.
Brooke ostatnio zachowuje się irracjonalnie. nie potrafię racjonalnie wyjasnić jej zachowania. Według mnie popełnia błąd idąc do łóżka z własnym zięciem.
Taylor była dzis odważna idąc do Brooke, po tym wszystkim, co się stało w Paryżu. Sama rozmowa niezbyt była interesująca.
Stephanie w czasie rozmowy na początku pierwszego odcinka znów dała popis swojej podwójnej moralmości, szkoda gadać.
Ridge sie nieźle postawił, żądając przeprosin. Ciekawe, czy Stephanie to zrobi.
Najciekawsza była rozmowa Ridge'a z Massimo, dowiedzielismy się czegoś, czego ja się już spodziewałem od dawna, czyli, że Massimo kocha Stephanie. Sama Stephanie miała rację - Massimo widzi albo wszystko czarno, albo biało. Końcowy wypadek jakiś nie pokolei był. Chodzi mi o moment samego upadku tej ozdrobnej belki. A rozwalanie tej makiety statku, która sporo kosztuje, to już czysta demolka. Ridge broni honoru rodziny i Brooke. Massimo - jaki on był przerażony.
Brooke ostatnio zachowuje się irracjonalnie. nie potrafię racjonalnie wyjasnić jej zachowania. Według mnie popełnia błąd idąc do łóżka z własnym zięciem.
Taylor była dzis odważna idąc do Brooke, po tym wszystkim, co się stało w Paryżu. Sama rozmowa niezbyt była interesująca.
Stephanie w czasie rozmowy na początku pierwszego odcinka znów dała popis swojej podwójnej moralmości, szkoda gadać.
Najciekawsza była rozmowa Ridge'a z Massimo, dowiedzielismy się czegoś, czego ja się już spodziewałem od dawna, czyli, że Massimo kocha Stephanie. Sama Stephanie miała rację - Massimo widzi albo wszystko czarno, albo biało. Końcowy wypadek jakiś nie pokolei był. Chodzi mi o moment samego upadku tej ozdrobnej belki. A rozwalanie tej makiety statku, która sporo kosztuje, to już czysta demolka. Ridge broni honoru rodziny i Brooke. Massimo - jaki on był przerażony.
Miałbym przerwać oglądnaie serialu o to, że Brooke robi z siebie dziwkę ? No way! Są jeszcze postaci, tóre uwielbiam i na które z chęcią popatrzęAdex-fan Brooke pisze:Może czas zmienić serialmucha331 pisze: Przecież aż niedobrze się robi, jak się to ogląda!![]()
Poza tym nikt nie pisał tu że to dobre i normalne
Zapraszam do czytania:
-
waldeQ
I dobrze zrobiło.Adex-fan Brooke pisze:Wiele osób też wybrało naszego prezydentaPoza tym ja tez się zaliczam do osób, które mowią że Brooke teraz źle postępuje
![]()
![]()
![]()
Moim zdaniem robi źle, źle i jeszcze raz źle. Mamusia musi się pocieszyć po zawodzie miłosnym, przykro tylko że kosztem córki (nieważne że małżeństwo jest fikcją iluzją farsą, Bridget kocha Deacona jej uczucia są prawdziwie i bardzo mocne i jak dowie się co zrobiła jej matka przeżyje sto razy gorszy zawód miłosny niż Brooke). Tak też by cierpiała ale mogłaby wtedy przynajmniej znaleźć wsparcie u matki. Brooke naprawdę mogłaby by jej tego oszczędzić, ale znowu na wierzch wychodzi jej egoizm.
- Adex-fan Brooke
A kiedy od początku serialu nie było dyskusji o Brooke?!
Nic nowego sie nie dzieje, ona nakręca cały serial jak zawsze 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Być może po części, bo to bardzo kontrowersyjna postać, chociaż bardzo bardzo wiele dzieje się wokół Stephanie, łatwo zauważyć, że ona ma swój udział w wielu sprawach rodzinyAdex-fan Brooke pisze:A kiedy od początku serialu nie było dyskusji o Brooke?!Nic nowego sie nie dzieje, ona nakręca cały serial jak zawsze
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
No, nie do końca. Gdy przez pół roku była szczęśliwa w małżeństwie z Thorne'em, nie pisaliśmy prawie o niej (a jak już to: "super, że pocieszała Taylor po stracie córeczki" albo "biedna, cierpiąca matka"). Podobnie wcześniej, gdy była w spokojnym związku z Ridge'em czy Grantem. Podsumowując - tylko walcząca (choćby z samą sobą, jak teraz) Brooke jest ciekawa, a walczy nie zawsze 
- Adex-fan Brooke
Chyba coś przeinaczasz -Brooke była wtedy w wątku z Rickiem i Amber a potem w wątku Bridget, wątek z Morgan minimalnie -tak czy tak zawsze w serialuAbec pisze:No, nie do końca. Gdy przez pół roku była szczęśliwa w małżeństwie z Thorne'em, nie pisaliśmy prawie o niej (a jak już to: "super, że pocieszała Taylor po stracie córeczki" albo "biedna, cierpiąca matka"). Podobnie wcześniej, gdy była w spokojnym związku z Ridge'em czy Grantem. Podsumowując - tylko walcząca (choćby z samą sobą, jak teraz) Brooke jest ciekawa, a walczy nie zawsze