Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Abec wiem że lubisz drążyć różne tematy na forach, ale pójdz na skróty i powiedz co więc chcesz udowodnić? Pewnie coś oczywistego 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Czyli, że niekoniecznie ona jest motorem tego serialu.Abec pisze:No, nie do końca. Gdy przez pół roku była szczęśliwa w małżeństwie z Thorne'em, nie pisaliśmy prawie o niej (a jak już to: "super, że pocieszała Taylor po stracie córeczki" albo "biedna, cierpiąca matka"). Podobnie wcześniej, gdy była w spokojnym związku z Ridge'em czy Grantem. Podsumowując - tylko walcząca (choćby z samą sobą, jak teraz) Brooke jest ciekawa, a walczy nie zawsze
- Adex-fan Brooke
A jakiego jak nie tego? "Klanu"?Abec pisze:Czyli, że niekoniecznie ona jest motorem tego serialu.Abec pisze:No, nie do końca. Gdy przez pół roku była szczęśliwa w małżeństwie z Thorne'em, nie pisaliśmy prawie o niej (a jak już to: "super, że pocieszała Taylor po stracie córeczki" albo "biedna, cierpiąca matka"). Podobnie wcześniej, gdy była w spokojnym związku z Ridge'em czy Grantem. Podsumowując - tylko walcząca (choćby z samą sobą, jak teraz) Brooke jest ciekawa, a walczy nie zawsze
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Amber odrzuciła zaloty Deacona pomimo, że miała wiele okazji ku temu, by pójść z Deaconem do łóżka. Brooke poddała się za pierwszym razem. To przeczy teorii o "waleczności" Brooke, którą Deacon próbuje jej wmówić.
Brooke po prostu natychmiast poddaje się uczuciom, a później musi walczyć, by odbić się od dna. W tej chwili Brooke akurat przegrywa i może stracić coś więcej niż Ridga.
Brooke po prostu natychmiast poddaje się uczuciom, a później musi walczyć, by odbić się od dna. W tej chwili Brooke akurat przegrywa i może stracić coś więcej niż Ridga.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
- katarzynka
Deacon mówił dziś dużo [w kontekście Brooke] o tym, że nie ma nic złego w dążeniu do obranego celu wszelkimi możliwymi środkami i że to się chwali takiej 'dążącej' osobie, bo świadczy o jej sile i wytrwałości. Ciekawe czy zna takiego pana co się Hitler zwał i dążył do tego, żeby na świecie rządziła rasa Panów
Ridge wymachujący szabelkę? Toż to istny Potop, czy Pan Wołodyjowski
Ja nie wiem co się dzieje, ale fabuła kuleje z leksza ostatnio 
Ridge wymachujący szabelkę? Toż to istny Potop, czy Pan Wołodyjowski
- Adex-fan Brooke
Ale Deacon miał z pewnością na myśli miłość a nie przeciwne uczucia 
Przez 11 lat odkąd oglądam serial w sporze Stephanie-Brooke byłam po stronie Brooke. Teraz po raz pierwszy zaczynam widzieć w niej te cechy, o których zawsze ględziła Stefa. Uważam, że Logan powinna ponieść konsekwencje romansu z Deaconem i mam nadzieję, że to szybko nastąpi, bo jeśli trzeci raz zobaczę ich razem w wyrku to...
!!!
Brak mi słów na "małego pomarszczonego".....Zrobił sobie kuku, mamie wstyd, a tatusiowi przyktośc...oj będzie draka
Jak wymahiwał tą szblą to poprostu karate kid8
Ja wiedziałam że to tak się skończy (robotnicy mówili OSTROŻNIE)
Brooke&Deacon
jezuuu...czekam co prawda na rozwój wydarzeń, ale to ne smienia faktu że są obleśni. Kurde....to całe bla bla bla że nie powinni tego robic i coś tam, a i tak to robią...Biedna Bridget....Deacon wraca od mamuśki i zajmuje się nią a potem znów do Brooke...żal mi Bridget..a Brooke nie zasługuje na miano matki.[/code]
Brooke&Deacon
Co do Brooke to nie ma co tu nawet dużo mówić, zeszmaciła się totalnie;/ Uchowaj Boże od takich matek, teściowych, babć.
A jeśli chodzi o Nietopera, to może ktoś mu podrzucił jakieś środki tępiące reakcje albo jakieś inne proszki , bo jak to coś na niego spadało to on się zakrył rękami, zamiast jak każdy normalny człowiek odskoczyć. Jak dziecko - zamknę oczy to mnie nie widać.
A jeśli chodzi o Nietopera, to może ktoś mu podrzucił jakieś środki tępiące reakcje albo jakieś inne proszki , bo jak to coś na niego spadało to on się zakrył rękami, zamiast jak każdy normalny człowiek odskoczyć. Jak dziecko - zamknę oczy to mnie nie widać.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Ostatnio mam przerwę w oglądaniu MnS, ale kilka dni temu mignął mi w tv początek "Mody", a tu ... Brooke i Deacon w łóżku.
Niezły numer.
Zastanawiam się, czy oni mieli się ku sobie, tzn. flirtowali itp. czy tak po prostu "przespali się" pod wpływem impulsu?
Może jakaś życzliwa osóbka mnie oświeci? Będę wdzięczna.

Niezły numer.
Zastanawiam się, czy oni mieli się ku sobie, tzn. flirtowali itp. czy tak po prostu "przespali się" pod wpływem impulsu?
Może jakaś życzliwa osóbka mnie oświeci? Będę wdzięczna.
Obydwoje popadli w jakiś zły stan psychiczny. Byli samotni, odrzuceni, nikt nie rozumiał ich potrzeb. Deacon zdecydował się na rozwód z Bridget, ale zarówno Brooke jak i Deacon boją sie jej o tym powiedzieć, aby jej nie skrzywdzić. To raczej nie był flirt, tylko jakieś zahipnotyzowanie. Przeczytaj sobie ostatnie kilka stron tego tematu, to będziesz wiedziec więcejKitty pisze: Może jakaś życzliwa osóbka mnie oświeci? Będę wdzięczna.![]()