Samo Życie
- PetroPython
To już dziś
Już się nie mogę doczekać , ślub Tamary i Irka , wczoraj odcinek był cudowny z przygotowaniami do slubu i podajzdem pod Kościół dorożką.Mocny był tekst Tamary "Ten koń jest smutny".No i powraca po kilku latach trójkąt Basia / Andrzej /Edyta.
Wogóle jak wróce dzisiaj z Kościoła to będe cały czas oglądał Polsat Samo Życie , debiut serialu Ikto tu rządzi , który też ciekawie się zapowiada , no i także ślub w Mamuśkach .CSI już sobie daruje
Wogóle jak wróce dzisiaj z Kościoła to będe cały czas oglądał Polsat Samo Życie , debiut serialu Ikto tu rządzi , który też ciekawie się zapowiada , no i także ślub w Mamuśkach .CSI już sobie daruje
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
Alex i jak przekonało Cię SŻ, abyś obejżał je również dzisiaj
Ogólnie ślub nie był aż tak świetny jak sobie wyobrażałem, chociaż to motanie przy mówieniu przysięgi
i gdy Irek usiadł na kwiatkach było ciekawe i orginalne to nie podobało mi się jak śpiewała ta pani , gdy I&T szli do ślubu . Edyta zachowała się bardzow porządku w stosunku do Basii
A dziś poród
Już widziałem reklamę z Robertem Więckiewiczem .
Niewiem gdzie napisać o tym , że I kto tu rządzi mnie wogóle nie przekonało i chyba nie będe tego oglądał
A dziś poród
Niewiem gdzie napisać o tym , że I kto tu rządzi mnie wogóle nie przekonało i chyba nie będe tego oglądał
- Adex-fan Brooke
Zmarł Jan Kociniak
Wielka szkoda [*] W "Samym życiu" był bardzo fajny i pewnie w rzeczywistości też 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
SallyFan
- Adex-fan Brooke
Nowa postać w Samym Życiu
Samo Życie ostatnio zatrudnia same gwiazdy kolejną osobą jest Katarzyna Chrzanowska(czyli Ewa z serialu Adam i Ewa) , która gra Monikę , kobietę średnim wieku , pracującą w agencji reklamowej , która oczaruje dużo od siebie młodszego Jarka Kubiaka.
Wogóle szkoda , że zginął Waldemar Goszcz on miał przed sobą naprawdę dobrze zapowiadającą się karierę
Uwielbiam SŻ bo jeżeli już jakaś nowa postać (choć baaardzo rzadko), to gra w serialu na stałe , a nie znika po kilku odcinkach jak w PM .
A Jacka tymczasowo nie ma , gdyż wyjechał do Ameryki pozałatwiać swoje sprawy(podobnie Peter Lucas , kończy tam jakiś film / serial) i gdy wróci będzie miał stałe miejsce w obsadzie.
Samo Życie ostatnio zatrudnia same gwiazdy kolejną osobą jest Katarzyna Chrzanowska(czyli Ewa z serialu Adam i Ewa) , która gra Monikę , kobietę średnim wieku , pracującą w agencji reklamowej , która oczaruje dużo od siebie młodszego Jarka Kubiaka.
Wogóle szkoda , że zginął Waldemar Goszcz on miał przed sobą naprawdę dobrze zapowiadającą się karierę
Uwielbiam SŻ bo jeżeli już jakaś nowa postać (choć baaardzo rzadko), to gra w serialu na stałe , a nie znika po kilku odcinkach jak w PM .
A Jacka tymczasowo nie ma , gdyż wyjechał do Ameryki pozałatwiać swoje sprawy(podobnie Peter Lucas , kończy tam jakiś film / serial) i gdy wróci będzie miał stałe miejsce w obsadzie.
Hej gregi, coś ci się ostatnio zmienił charakter. Czyżbyś przeszedł jakąś metamorfozę, psychoanalizę, albo może to nie TY? Hę?
A od S. Ż. odczep się, bo to b. dobry serial. Oczywiście może zbyt normalny i realistyczny dla miłośników nieprawdopodobnych i nielogicznych wątków - vide nasze ukochane MNS. Pozdrawiam
A od S. Ż. odczep się, bo to b. dobry serial. Oczywiście może zbyt normalny i realistyczny dla miłośników nieprawdopodobnych i nielogicznych wątków - vide nasze ukochane MNS. Pozdrawiam
-
GL Forever
Był taki okres, że SŻ było nudne, ale serial się poprawił i dałbym mu ocenę 8/10.
Szczególnie intereują mnie wątki:
choroba Jacka (w ogóle jego relacje z Łukaszem i Marysią)
wątek ojca Kacpra
wątek Marysia-Ryszard
Za to nie lubię:
wątku Jolki i Marka
wątku Tamary i Irka.
I mam nadzieję, że w końcu wróci Dona. Od razu akcja w SŻ nabrałaby tempa.
Szczególnie intereują mnie wątki:
Za to nie lubię:
I mam nadzieję, że w końcu wróci Dona. Od razu akcja w SŻ nabrałaby tempa.