Samo Życie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Nie przepadam za żadnym polskim serialem ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

To już dziś :D Już się nie mogę doczekać , ślub Tamary i Irka , wczoraj odcinek był cudowny z przygotowaniami do slubu i podajzdem pod Kościół dorożką.Mocny był tekst Tamary "Ten koń jest smutny".No i powraca po kilku latach trójkąt Basia / Andrzej /Edyta.
Wogóle jak wróce dzisiaj z Kościoła to będe cały czas oglądał Polsat Samo Życie , debiut serialu Ikto tu rządzi , który też ciekawie się zapowiada , no i także ślub w Mamuśkach .CSI już sobie daruje
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Skuszę się dzisiaj na SŻ. Chce zobaczyć te sceny z porodem i ślub. Dzisiaj Polsat zdecydowanie wygrywa pod względem ramówki.. PM, SŻ, IKTRZ, CSI i M.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Alex i jak przekonało Cię SŻ, abyś obejżał je również dzisiaj :?: ::chytry:: Ogólnie ślub nie był aż tak świetny jak sobie wyobrażałem, chociaż to motanie przy mówieniu przysięgi :lol: i gdy Irek usiadł na kwiatkach było ciekawe i orginalne to nie podobało mi się jak śpiewała ta pani , gdy I&T szli do ślubu . Edyta zachowała się bardzow porządku w stosunku do Basii
A dziś poród ::rad:: :zeby: Już widziałem reklamę z Robertem Więckiewiczem .

Niewiem gdzie napisać o tym , że I kto tu rządzi mnie wogóle nie przekonało i chyba nie będe tego oglądał
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zmarł Jan Kociniak :cry: Wielka szkoda [*] W "Samym życiu" był bardzo fajny i pewnie w rzeczywistości też :cry:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Niestety przykra sprawa ::kwasny:: , był naprawdę świetnym aktorem.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Adex-fan Brooke pisze:Zmarł Jan Kociniak :cry: Wielka szkoda [*] W "Samym życiu" był bardzo fajny i pewnie w rzeczywistości też :cry:
Wielka szkoda, ale zycie takie już jest... :cry: [*]
SallyFan

Post autor: SallyFan »

[*][*][*]
:( :( :(
To strasznie smutne. Bardzo lubiłem tego aktora, a zwłaszcza jego wkład w Kubusia "Samo Życie" i Kubusia Puchatka. :( :( :(
Ehh...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie! On był też Kubusiem i Guciem :cry:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tkk_Bolly

Nowa postać w Samym Życiu
Samo Życie ostatnio zatrudnia same gwiazdy kolejną osobą jest Katarzyna Chrzanowska(czyli Ewa z serialu Adam i Ewa) , która gra Monikę , kobietę średnim wieku , pracującą w agencji reklamowej , która oczaruje dużo od siebie młodszego Jarka Kubiaka.
Wogóle szkoda , że zginął Waldemar Goszcz on miał przed sobą naprawdę dobrze zapowiadającą się karierę :cry:
Uwielbiam SŻ bo jeżeli już jakaś nowa postać (choć baaardzo rzadko), to gra w serialu na stałe , a nie znika po kilku odcinkach jak w PM .
A Jacka tymczasowo nie ma , gdyż wyjechał do Ameryki pozałatwiać swoje sprawy(podobnie Peter Lucas , kończy tam jakiś film / serial) i gdy wróci będzie miał stałe miejsce w obsadzie.
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Ten serial jest beznadziejny. Obejrzałem pare odcinków bo moją uwagę przykuł aktor grający rolę Jarka. Niezły przystojniak, prawda - dziewczyny, chłopaki, Tkk_Bolly? ::chytry::
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Hej gregi, coś ci się ostatnio zmienił charakter. Czyżbyś przeszedł jakąś metamorfozę, psychoanalizę, albo może to nie TY? Hę?
A od S. Ż. odczep się, bo to b. dobry serial. Oczywiście może zbyt normalny i realistyczny dla miłośników nieprawdopodobnych i nielogicznych wątków - vide nasze ukochane MNS. Pozdrawiam :mrgreen:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Samo Życie było kiedyś moim ulubionym serialem ::jezyk:: Nie czepiaj się, gregi ::krzyw:: Albo rób co chcesz ::jezyk::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Był taki okres, że SŻ było nudne, ale serial się poprawił i dałbym mu ocenę 8/10.
Szczególnie intereują mnie wątki:
:arrow: choroba Jacka (w ogóle jego relacje z Łukaszem i Marysią)
:arrow: wątek ojca Kacpra
:arrow: wątek Marysia-Ryszard
Za to nie lubię:
:arrow: wątku Jolki i Marka
:arrow: wątku Tamary i Irka.
I mam nadzieję, że w końcu wróci Dona. Od razu akcja w SŻ nabrałaby tempa.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Dona była super. Taka polska Sheila. :serce: Najbardziej podobało mi się jak zamknęła Tamarkę w piwnicy. Szkoda, że nie ma już Leszka. Tworzył z Marysią taką piękną parę :serce:
ODPOWIEDZ