As the world turns

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ta scena czwartkowa w ATWt była świetna.Dosłownie tak "ostra" jak w Brothers& Sisters
Wątek Noah&Luke z pewnością będzie ciekawy
A moje ulubione postaci to Susan,Carly,Katie,Lucinda,Lisa,Barbara,Will, Paul,Luke,Aaron i Emily.
Denerwują mnie Maddie , Henry, Vienna
I super , że wróciła Rosanna :serce: Craig będzie w tarapatach , bo chciał zabić zarówno Rosannę jak i Paula

W BB jest połowę mniej postaci , bo trwa 2 razy krócej czyli 20 min
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Tkk_Bolly pisze:Ta scena czwartkowa w ATWt była świetna.Dosłownie tak "ostra" jak w Brothers& Sisters
Wątek Noah&Luke z pewnością będzie ciekawy
A moje ulubione postaci to Susan,Carly,Katie,Lucinda,Lisa,Barbara,Will, Paul,Luke,Aaron i Emily.
Denerwują mnie Maddie , Henry, Vienna
I super , że wróciła Rosanna :serce: Craig będzie w tarapatach , bo chciał zabić zarówno Rosannę jak i Paula

W BB jest połowę mniej postaci , bo trwa 2 razy krócej czyli 20 min
Dzięki, że przypomniałeś mi o Lucindzie. Do niej też nic nie mam. Nawet ją lubię. Więc do wszystkich: w moim poprzednim poście powinna byc jeszcze Lucinda ::jezyk::

A nie wiem czy jest tak super, że wróciła Rosanna. Ja nigdy nie oglądałem odcinków z jej udziałem. W końcu zacząłem oglądac ATWT na przełomie sierpnia/września 2006.

Nie wiem jak może denerwowac cię ta trójka :cry: A lubiec Katie :shock: Ona na soapcentral, na forum, została wybrana chyba najbardziej denerwującą postacią ATWT ::loll:: I ja też na nią zagłosowałem w tej kategorii 8) No, ale każdy ma swój gust 8)
Awatar użytkownika
Atwt

Post autor: Atwt »

GL forever pisze: Czy ktoś może wie, czy serial "The Edge Of Night" był bliźniaczą soap operą ATWT ? Bo on miał premierę w tym samym dniu, w tym samym miesiącu i w tym samym roku, co ATWT. Niestety został zdjęty z anteny w latach 80 :(

Co to supercouple ? ::chytry:: Super związek(para) - o co w tym chodzi ? ::chytry::
The Edge Of Night nie był blizniaczą soap operą... a ze miał premiere tego samego dnia (2 kwietnia 1956) to chyba dlatego że w lata 50 nastąpił rozkwit tego gatunku i trzeba było stworzyć kilka sopek. "Another World" miało być blizniaczą sopką... ale CBS juz więcej seriali niechciała więc NBC zaczeło emitować AW az do 1999... no a potem to juz Passions...

A co do teko nowego "związku" Nuke podchodze zrezerwą... zresztą w ameryce wielu sie on nie podoba... mi jest jakoś obojętny...

a jesli chodzi o ulubione postacie to strasznie lubie Carly i Jacka... no i mam nadzieje ze związek mojej ukochanej pary (Lily i Holden) przetrwa... Drazni mnie jedynie Katie choć zauwazyłem że pasuje do Brada... słyszałem że Terri Colombino (Katie) moze opuscić ATWT ale to tylko plotki...
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)
GL Forever

O, Iris wróciła do ATWT :zeby: Ona jest super :zeby: Choc trochę taki niezbyt dobry charakterek ::chytry::
Tkk_Bolly

GL forever pisze:O, Iris wróciła do ATWT :zeby: Ona jest super :zeby: Choc trochę taki niezbyt dobry charakterek ::chytry::
A kim jest ta cała Iris?Bo niby cały czas jest na reccuringu , a od dawna nie było już odcinka z jej udziałem jak ogladam ATWT to jeszcze ani razu
Carly oczywiście musi być z Jackiem.A Katie , która także lubię można by zlączyć nie tyle z Bradem co z Henrym, niewiem czy zauważyliście , ale Henry podkochuje się w Katie a kiedyś chyba w serialu byli parą.A tą Vienne to bym wyrzucił z serialu , może Henry by odrzył , bo tak to oboje są nudni :ziewam:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Iris to matka Gwen. Intrygantka i manipulatorka. Gra ją Teri Garber - Lesli z Dynastii. :)
Tkk_Bolly

Ok , dzięki jak intrygantka to pewnie ją polubię , a sa jakieś spoilerki co zrobi czy tylko dowie się o ciąży, bo mam nadzieję , że namiesza , bo już po odejściu Cleo, Jade od tego wątku zrobiło się sielankowo
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mam tylko te spoilery: :?

Rosanna learns she has been in a coma for two years, and returns to Oakdale with Paul.

As Craig panics at the news that someone took Rosanna from the hospital, Paul wheels her into the room.

Noah is glad he and Luke kiss, but asks him to keep it a secret because of his father, and Luke agrees.

After Cheri gets Elwood to put Alison and Dusty's sex video on the Internet, she wants cash from Dusty to leave town.

Dusty passes out from a drink Cheri gives him and wakes up to find her shot dead.

Iris pressures Gwen to be compassionate toward Cole and help her brother with his career.

Dusty becomes the number one suspect.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Kurcze teraz tylu fanów ATWT :roll:
Mam wielką ochotę na oglądanie tej operki... Może się szkusze jeszcze...
Nobody does it better
GL Forever

Alexander pisze:Kurcze teraz tylu fanów ATWT :roll:
Mam wielką ochotę na oglądanie tej operki... Może się szkusze jeszcze...
Skuś się. Ja kocham ten serial i nie wiem co by było, gdyby został zdjęty z anteny :cry:
Tkk_Bolly

Alex , oglądaj i nawet się nie zastanawiaj

Charie odchodzi czyli nasza Sugar z BB :cry:

Goodbye, Robin Mattson, Cherie! Dusty finally gets his way and the Oakdale madam is ousted from town!
GL Forever

Tkk_Bolly pisze:Alex , oglądaj i nawet się nie zastanawiaj

Charie odchodzi czyli nasza Sugar z BB :cry:

Goodbye, Robin Mattson, Cherie! Dusty finally gets his way and the Oakdale madam is ousted from town!
Charie ? A któż to ? Pewnie jakaś postac na recurringu, skoro wydaje mi się, że słyszałem to imię w ATWT, ale postaci nie kojarzę :roll: A oglądam serial prawie od roku, więc powinienem wiedziec najlepiej kto to Cherie, a nie wiem ::loll:: To Dusty odchodzi, czy kto ? ::chytry:: :(

Noah jest denerwujący. W zapowiedzi na odcinek z 16 sierpnia po raz dwudziestotysięczny mówi - I'M NOT GAY !!!!!!!! A w odcinku z tego dnia będzie całował się z Lukiem i mówił, że było fajnie ::ysz:: On jest jakiś dziwny.

A, Charie to tamta co prowadziła klub prostytutek ? Ale co za płacz, ona była tylko w kilku odcinkach :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dobra macie mnie... Postaram się wciągnąć... Jeszcze przed rozpoczęciem roku szkolnego aby potem łatwiej mi było... :)
Jeszcze nie wiem od którego odcinka zaczne, a może polecicie taki po którym napewno się wkręcę w akcje ::krzyw::
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Dobrze by było , aby od akcji z pociągiem i całej tej zwieruchy z Cleo . Albo teraz od tego pożaru co był w tym tygodniu . Ogólnie cały czas jest ciekawie.

Tak Cherie prowadziła klub prostytutek , nie tyle będe płakał jako po samej Cherie , tylko po aktorce, która wygląda olśniewająco i wcielała się w postać Sugar z BB ,która była dość ciekawą postacie przecież , więc miło było jak pojawiała się raz na 30 odcinków.
GL Forever

Tkk_Bolly pisze:Dobrze by było , aby od akcji z pociągiem i całej tej zwieruchy z Cleo . Albo teraz od tego pożaru co był w tym tygodniu . Ogólnie cały czas jest ciekawie.

Tak Cherie prowadziła klub prostytutek , nie tyle będe płakał jako po samej Cherie , tylko po aktorce, która wygląda olśniewająco i wcielała się w postać Sugar z BB ,która była dość ciekawą postacie przecież , więc miło było jak pojawiała się raz na 30 odcinków.
No fajna była, ale płacz taki jakby to była postac, która grała od dawna w ATWT. Płacz to by był, gdyby Eileen Fulton, Don Hastings, Helen Wagner, lub inny z weteranów opuścił ATWT.

Akcje z pociągiem były fajne, ale jeśli zaczniesz od nich ściągac, będziesz miał koszmarne tyły. To już było przecież ponad miesiąc temu ::jezyk:: Jak już to ściągaj od odcinka z płonącą chatą, związanym frankensztajnem Jackiem i Carly.

[ Dodano: 2007-08-17, 23:42 ]
Obejrzałem odcinek z 16 sierpnia. Bardzo dobry epizod. I nie dlatego, że były sceny sensacyjny, bo ich nie było. Po prostu był bardzo dobry :mrgreen: Henry grający w pokera, a potem Vienna pukająca do pokoju i mówiąca coś w stylu - Henry ! I know youn in there ! Open up ! ::loll:: No, ale Henry wygrał małą fortunkę i jest dobrze ::jezyk:: Kocham Henry'ego i Viennę :mrgreen: Co by było gdyby odeszli z serialu :roll:
Najbardziej zanudzali w tym odcinku Meg i Craig, oraz Paul i Rossana. Ale jedno zdanie Rossany spodobało mi się. "Boję się zasnąc, bo mogę się już nie obudzic" - coś w tym stylu.
Noah denerwuje. Po raz kolejny mówi - I'M NOT GAAAAAAYYYYYY !!!!!!!!!!! No, ale w odcinku z 17 sierpnia ma byc podobno ich pocałunek ::chytry:: W zapowiedziach nie widac pocałunka, tylko Luke'a stojącego blisko Noah'a, ale ma byc pocałunek ::chytry:: No i ten głupi Noah będzie mówił, że mu się podobało, a wcześniej krzyczał - I'M NOT GAAAAYYYY !!!!!
Maddie niby taka głupawa nastolateczka, ale nic do niej nie mam. Ona sprawia w serialu mało kłopotów ::krzyw:: A może w ogóle ich nie sprawia ::jezyk::
Meg i Craig nie dośc, że nieco nudni, to do tego przygłusi. Barbara krzyczy do telefonu - PAUL !!! a Craig i Meg niczego nie słyszą, choc są już blisko niej.
Fajna była krótka rozmowa Luke'a z jego bratem, Aaron'em. Luke gej, ale Aaron wyrozumiały brat i wysłucha. Aaron to brat Luke'a, prawda ? ::chytry::
Odcinek był bardzo dobry ::krzyw::
ODPOWIEDZ