Styl w "MnS"
-
Bridget_Fan
- Adex-fan Brooke
No właśnie Stephanie jak w jakimś kosmicznym kombinezonie
a Ridge też paskudnie, i to jest rodzina projektantów 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Odczepić się od koszuli Ridge'a - ona była równie boska jak on sam
Zastanawia mnie tylko, dlaczego on zawsze stoi w takim szerokim rozkroku, wygląda wtedy tragikomicznie
Tak się zachwycali tą suknią, ale moim zdaniem to nic specjalnego
Śmiało mogę powiedzieć, że to jedna z najbrzydszych sukien ślubnych jakie były kiedykolwiek w MNS
Nigdy nie pozwoliłbym, aby moja kobieta składała mi przysięgę w takim czymś 
Zastanawia mnie tylko, dlaczego on zawsze stoi w takim szerokim rozkroku, wygląda wtedy tragikomicznie
Tak się zachwycali tą suknią, ale moim zdaniem to nic specjalnego
-
Dawidek
- Administrator
Dziś w drugim odcinku bardzo ładnie prezentowała się Sally. Te jej wdzianko idealnie pasowało do jej koloru włosów. Powinna częściej zakładać ubrania w takich jesiennych, aczkolwiek żywych kolorach. Ładnie wyglądała również Darla.
Damians, na razie nie oceniam tej sukni ślubnej. Ocenić ją będę mógł dopiero wtedy, kiedy Kristen sie w niej pokaże w jutrzejszych odcinkach (o ile sie pokaże).
I muszą przyznać jedno, jesli facet w MnS jest ubrany na czarno, to od razu nieco lepiej wygląda.
Damians, na razie nie oceniam tej sukni ślubnej. Ocenić ją będę mógł dopiero wtedy, kiedy Kristen sie w niej pokaże w jutrzejszych odcinkach (o ile sie pokaże).
I muszą przyznać jedno, jesli facet w MnS jest ubrany na czarno, to od razu nieco lepiej wygląda.
- Marek Forrester
Moim zdaniem najgorsza garderobę ma Ridge... Te jego ciuchy są okropne... A za to Thorne wszędzie prezentuje się w swetrach... Czy to zima czy to lato... Z mężczyzn trudno jest określić jaki mają styl ale wiadomo ,że kobiety w MNS znacznie lepiej się ubierają... Brooke i Bridget moim zdaniem najlepiej.
A suknia ślubna którą Tony podarował Kristen była boska... Mmmm nie znam sukni która jest brzydka...
A suknia ślubna którą Tony podarował Kristen była boska... Mmmm nie znam sukni która jest brzydka...
Nobody does it better
No i wreszcie moglismy zobaczyć w całej okazałości suknię Kristen. Mi się ona bardzo podobala i ten welon poprostu ślicznie
Wogole na ich weselu wszyscy wyglądali ladnie. Nawet Stephani jak na swoje możliwości miala ładną bluzkę. Bardzo ładnie wyglądała Sally. Szkoda, że nie pokazali w całości stroju Amber bo góra byla nie zaciekawa. Tonemu bylo ładnie w czarnym garniturze ale zdecydowanie wolę go w jasniejszych kolorach.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Dziś mogę śmiało stwierdzić,że wszyscy wyglądali bardzo ładnie
Stroje Stefy i Sally pasowały do nich
Darla,Sofia,Liliana-ślicznie
Sukienka Kristen nie powaliła mnie na kolana,ale może być-do niej pasowała
Wszyscy faceci eleganccy w czarnych garniturach
Brooke i Megan również mi się podobały
Stroje Stefy i Sally pasowały do nich
Darla,Sofia,Liliana-ślicznie
Sukienka Kristen nie powaliła mnie na kolana,ale może być-do niej pasowała
Wszyscy faceci eleganccy w czarnych garniturach
Brooke i Megan również mi się podobały
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!