Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Niektórych scen z MNS po prostu nie da się komentować. Taka była dzisiejsza scena, kiedy Eric ogłosił, że zgadza się zostać świadkiem. Ten wybuch radości i te "ochy"i achy" ::loll:: :zeby: ::rad:: A Darla aż poskoczyła ::rad:: ::cojest:: ::jezyk:: :zeby:

Kolejna scena to Clark i jego pomysł - ::plask wczolo:

I podobnie jak Abecowi, też te myśli Sally skojarzyły mi się z myślami Brooke z jej ostatniego ślubu ::rad:: A propos Brooke, to w pierwszym odcinku robiła to, co zazwyczaj robi Sally - czyli była takim małym zapychaczem dziury, dodajmy pięknym zapychaczem ::jezyk:: :serce: ::rad::

Ciekawe co porabia nasza Taylor'ka :zmiesz:: Nie chce mi się wierzyć w chorobę Steffy, pewnie leży sobie koło basenu z brzuchem do góry i się opala, a Forresterów ma..yyy..., jakby to powiedzieli w "Klanie" - w głębokim poważaniu.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Clarke to juz przechodzi samoego siebie. Ale on wymyślił z tym gejem. ::loll:: ::plask wczolo: Dobrze że Eirc zmieniił zdanie. Pastor mówił bardzo mądrze i to wreszcie dotarło do Erica. Już nie mogę się doczekać ślubu. :serce:
Gabi

Post autor: Gabi »

Dzisiaj byłam zadowolona z Ericka jak nigdy...ale strasznie mnie wpienił Clark, o tym geju. A suknia panny młodej jest cudna, taka w stylu Foresterów :wink:
Ogólnie dzisiejsze odcinki były interesujące i całkiem "zjadliwe" :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Damians, w serialu był wieczór, więc jak Taylor mogła sie opalać. Spróbuj się poopalać powiedzmy w blasku księżyca. ::loll:: ::loll:: Chyba, że poszła do solarium. ::plask wczolo: ::loll::
Przemowa księdza, czy pastora była bardzo mądra, podobała mi się bardzo. I on przemówił Eric'owi do rozsądku. Rick wyglądał dziś, tak jak Eric wczoraj - jakby nienawidził całego świata. ::plask wczolo:
Troszkę dziwna była dziś Brooke. Po tym wszystkim teraz łatwo zaakceptowała małżeństwo córki. Chyba, że sie przesłyszałem. :zeby: Megam nieźle jej nagadała. :D
Tony i Kristen sątacy zakochani. Nawet ten zazdrosny Clarke im nie zniszczy tej miłości. Nawet jesli uda mu sie teraz, to oni i tak by dopieli swego prędzej czy później.
Sally dziś mi się bardzo podobała, szczególnie d drugim odcinku.
Mam nadzieję, że obejrzę jutrzejsze odcinki. :evil: Muszę plan obmyślić. :mrgreen: ::plask wczolo:
Forrester

Post autor: Forrester »

Ten ksiądz mówił bardzo dobrze, choć wyglądał na jakiegoś zbira a nie księdza ::loll::

Eric w końcu ustąpił :wink:

A plan Clarka ::loll:: ::plask wczolo: Chociaż z drugiej strony trochę mi się go żal zrobiło, bo jakby nie patrzeć też zależy mu na zdrowiu Kristen. Ale chyba się z tym pogodzi :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
bastet78

Post autor: bastet78 »

Fajne były te dzisiejsze odcinki. Wzruszające.
Forrester

Ten ksiądz mówił bardzo dobrze, choć wyglądał na jakiegoś zbira a nie księdza ::loll::

Eric w końcu ustąpił :wink:

A plan Clarka ::loll:: ::plask wczolo: Chociaż z drugiej strony trochę mi się go żal zrobiło, bo jakby nie patrzeć też zależy mu na zdrowiu Kristen. Ale chyba się z tym pogodzi :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Faktycznie śmieszny jakiś ten ksiądz ::rad:: tak samo plan Clarke'a, fajnie jakby jednak przyszedł z tym gejem jako para na ślub ::cojest::
Ostatnio podziwiam Megan -dobrze że Brooke ma ją u boku, chociaż ona nie umie się nikomu postawić ::kwasny:: ale przynajmniej pociesza Brooke i czasem jej coś mądrego powie, uświadomi. Taylor coś wyparowała z serialu -bez Brooke biedaczka nie ma praktycznie wątku ::jezyk:: A może Hunter wtedy negocjowała o jakąś podwyżkę lub operacje plastyczną robiła (co by potwierdzał plaster na czole?) serio się zastanawiam :roll: Relacje Kristen - Bridget bardzo fajne, ale przyjęcie śmiechu warte, Bridget tylko użyczyła chaty i jeszcze jak wszyscy tam przyszli wyglądało że ciasno jest -mogli te kanape wywalić chociaż ::jezyk:: I gdzie muzyka? Było jak na stypie a dobił wszystko Eryk i jego przemowy głupie ::plask wczolo: A Ridge jakie wtedy głupie minki strzelał ::kwasny:: No i Stephanie ubrana w jakiś kombinezon ::kwasny:: , fuuu ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:ale przyjęcie śmiechu warte, Bridget tylko użyczyła chaty i jeszcze jak wszyscy tam przyszli wyglądało że ciasno jest -mogli te kanape wywalić chociaż ::jezyk:: I gdzie muzyka? Było jak na stypie a dobił wszystko Eryk i jego przemowy głupie ::plask wczolo: A Ridge jakie wtedy głupie minki strzelał ::kwasny:: No i Stephanie ubrana w jakiś kombinezon ::kwasny:: , fuuu ::loll::
Nawet nie dali im gdzie usiąśc, wszyscy cały czas stali, ale przyjęcie ::loll:: Chyba tylko Amber i Ricky siedzieli ::loll::
Ostatnio zmieniony 2007-08-18, 10:25 przez Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Forrester pisze:wszyscy cały czas stali
Stefka to ma zdrowe nogi jak na swój wiek. ::loll::
Patka

Post autor: Patka »

Najbardziej wzruszające było jak Kristen mówiła z jakim uczuciem Tony przygotowywał suknię ślubną ,a póżniej te piękne myśli Sally.Miałam prawie łzy w oczach :cry: A tata miał łzy ze śmiechu ze mnie :D
Zająć

Post autor: Zająć »

A mnie Toni i Christen już wkurzają, popieram Erica ! Też bym nie chciała przechodzonego faceta z HIV. Czy mi się wydaje, ale Brooke jest zazdrosna o Dicona i cały czas o nim gada z Megan. Pomysł Clarka- śmieszny , aczkolwiek trochę by namieszał w czasie ślubu. Ojciec Toniego głupkowato się śmieje, i chce ,aby jego synalek wżenił się do Forresterów. Suknia taka sobie, myślalam, ze będzie "Beza" w stylu amerykańskim. Sally w pewnym momencie przypomniała mi Pigi z MapetShow. Ogólnie nudne odcinki. Acha, mój ukochany Ridge coś koślawo stał. Dobra starczy.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Odcinki bardzo fajne, tylko ten ksiądz jakiś taki dziwny. Strasznie mało miejsca było w domku. Suknia Kristen była cudna :serce: Clarke-głupio mu było jak dowiedział się kto jest świadkiem Tony'ego. Ciekawe co on jeszcze wymyśli?
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Clarke przeszedł chyba samego siebie. ::kwasny:: Dobrze że wcześniej udało się przekonać Erica i wyraził zgodę na ślub. Chociaż raz na jaiś czas podejmie mądrą decyzję. :D
Scena w której Kristen ogladała suknię ślubną, była ładna ale troche przesłodzona. :lol:
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

Jaki ten Clarke pomysłowy ::plask wczolo: Niech da sobie wreszcie spokój,bo Kristen kocha Antonio,a o nim już dawno temu zapomniała.Clarkowi bardziej zależy na tym,żeby Kristen była jego żoną niż na jej zdrowiu.Wiadomo przeciez ze Kristen i Tony są odpowiedzialni.A sukni ślubnej nie widzialam,bo przegapiłam ten moment.
Zablokowany