Bieżące odcinki cz. 1
Ale to inna sytuacja, gdy Brooke była 20 lat młodsza, bo rozumiem tyle ma mniej więcej teraz Rick. Robi: nie każde dziecko jest owocem miłości i to nie jest powód do aborcji. Brooke jest wrażliwą kobietą i nie podjęłaby się tego w takich okolicznościach - tzn. myślę, że nie jest w takiej sytuacji, która by ją zmuszała do podjęcia tego kroku.
Jeżeli Brooke podchodzi do sprawy jak podchodzi i nawet nie chcę słyszeć o dziecku , no to trudno się spodziewać ,że będzie w późniejszym czasie szczęśliwa , przy czym Deacon'a nie kocha , już nie mówiąc co na to Bridget , Forresterowie i media . Ja na miejscu Brooke usunąłbym płód i to jej bym doradził gdybym mógł i gdy są do tego warunki ( prawne ) .Adex-fan Brooke pisze:Ale czemu winne poczęte dziecko (jeśli w ciąży jestRobi pisze:Właśnie wyznał jej miłość , a tu jest tylko porządanie nic więcej . Dziecko w tym wypadku - absurd . Ciekawe co na to Bridget , matka jest w ciąży z jej mężem . Prawde o zdradzie da się zatrzeć , natomiast dziecka nie.Adex-fan Brooke pisze:Z Rickiem poszła, ale Eryk wyznał jej miłość i powstrzymał i ona chętnie zrezygnowała.LoLex pisze:Brooke raczej nie byłaby zdolna do zdecydowania się na aborcję.)? Jeszcze może po kryjomu do adopcji oddać jakby chciała, Brooke straciła już dwojkę dzieci i wątpie aby miała ochotę na aborcję a to porządanie to coś nie pasuje - Megan to jako jedyna dobrze widzi a co dalej zobaczymy
[ Dodano: 2007-08-18, 23:53 ]
Zaraz zaraz , ja nie karze Brooke usuwać płodu , tylko mówie co ja na jej miejscy bym zrobił i co bym jej doradził . Ja nigdy nie byłem i nie będą drugą Stephani ,która zmusza kobiety do przerywania ciąży . Dziecko to nie jest zabawka ani przedmiot, dziecku trzeba zapewnić godne warunki życia i miłość .LoLex pisze:Ale to inna sytuacja, gdy Brooke była 20 lat młodsza, bo rozumiem tyle ma mniej więcej teraz Rick. Robi: nie każde dziecko jest owocem miłości i to nie jest powód do aborcji. Brooke jest wrażliwą kobietą i nie podjęłaby się tego w takich okolicznościach - tzn. myślę, że nie jest w takiej sytuacji, która by ją zmuszała do podjęcia tego kroku.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Jejku, bo to był najlepszy sposób na wyrażenie emocji tyczących tamtego postu. Większość kobiet ze sfery Brooke w tym okresie nie usunęłaby ciąży, jak już pisałem to nie lata dziewiędzisiąte.Robi pisze:Po co to ,,jejkuAbec pisze:Jejku, ale to jest jeszcze kwestia tego że to jest człowiek, no i tego, że w roku 2001r. już wiele osób myślało o aborcji tak jak teraz. Mam nadzieję, że Brooke też.![]()
Większość kobiet w takim wypadku usunełaby płód, dodając ,że w tym stanie jest legalna aborcja , ale znając B&B akcja musi się toczyć i jakieś wydarzenia muszą się dziać .
Tu nie chodzi o lata tylko o sytuacje kobiety i jej mentalność . 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Zmienia się owszem ,czym bardziej cywilizowany i otwarty kraj tym poparcie dla legalizacji aborcji jest większe . Los Angeles i Kalifornia należy do tych państw(stanów) ,ale że akcja zawsze musi się dość szybko toczyć więc ...
O przesądach jakich kolwiek na temat aborcji nie będę rozmawiał bo to nie miejsce , natomiast jak już wcześniej mówiłem akcja musi byćAbec pisze:To przesądy z lat dziewiędzisiątych właśnie. Zresztą będziemy mogli to prześledzić na przykładzie Brooke, jeżeli okaże się być w ciąży.
- Adex-fan Brooke
Jeszcze za bardzo wybiegacie w przyszłość, poczekajcie, zobaczmy jak Brooke to rozwiąże jeśli jest w ciąży! 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Miny Broke na końcu zarówno pierwszego odcinka, jak i drugiego były dobre
Nawet takie wielkie wydarzenie jak ślub Forresterówny nie jest w stanie przyćmić postaci Brooke
Wydawało się, że jest ona tylko ładnym zapychaczem dziury, a tu nagle sceny z jej udziałem stały się najważniejsze w całych odcinkach!
Ślub chwilami był trochę nudny... Jedynie Darla najpierw skacząc z aparatem, a później skacząc w ławce wprawiła mnie w dobry humor
No i jeszcze może mina Amber a'la koń też była dobra
Najlepszy był koniec ślubu, jak nowożeńcy wychodzili, wszyscy bili brawo, a z nieba leciały białe płatki
To było takie piękne, że aż nierealne
Czy to był ten sam kościół, w którym ślub brali Taylor i Ridge
Wyglądał jakoś tak podobnie...
A Taylor mogłaby łaskawie przyjść na ten ślub

Nawet takie wielkie wydarzenie jak ślub Forresterówny nie jest w stanie przyćmić postaci Brooke
Ślub chwilami był trochę nudny... Jedynie Darla najpierw skacząc z aparatem, a później skacząc w ławce wprawiła mnie w dobry humor
Najlepszy był koniec ślubu, jak nowożeńcy wychodzili, wszyscy bili brawo, a z nieba leciały białe płatki
Czy to był ten sam kościół, w którym ślub brali Taylor i Ridge
A Taylor mogłaby łaskawie przyjść na ten ślub
Brooke była rozgoryczona, że nie zaproszono jej na ślub. Rzeczewiście jej dzieci zaproszono a jej nie, to o czymś świadczy tym bardziej że Kristen i Tonemu nie zaszła wcześniej z skórę.
Zdziwiło mnie jak powiedziała do Megan pełna oburzenia, że pamięta jakie widowisko na jej slubie zrobiła Stephanie i do czego to doprowadziło. Ona już sama się w tym wszystkim poplątała najpierw pragnęła żeby Stephanie była jej świadkiem i żeby się z nią pogodzić, a gdy jej się to "prawie" udało i zniszczyła to wszystko sama rozmawiając z Deaconem to teraz nie ma jak to zwalić winę na Stefę.
Ale bedą cyrki jeśli okaże się że Brooke jest rzeczewiście w ciąży.
Zdziwiło mnie jak powiedziała do Megan pełna oburzenia, że pamięta jakie widowisko na jej slubie zrobiła Stephanie i do czego to doprowadziło. Ona już sama się w tym wszystkim poplątała najpierw pragnęła żeby Stephanie była jej świadkiem i żeby się z nią pogodzić, a gdy jej się to "prawie" udało i zniszczyła to wszystko sama rozmawiając z Deaconem to teraz nie ma jak to zwalić winę na Stefę.
Ale bedą cyrki jeśli okaże się że Brooke jest rzeczewiście w ciąży.