No i Macy już raczej nie będzieLizzy pisze:Za mało Spectry... Szkoda...Macy nie ma, CJ nam coś zniknął, Clarke'a i Sally pokazali dziś pierwszy raz od dłuszego czasu. Nawe Darli nie ma ostatnio
Spectra come back!!A no właśnie...I gdzie jest Patsy?
Sally Spectra i spółka
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- PetroPython
Poszła na rzeź za to, co zrobiłaTiril pisze:No i Macy już raczej nie będzieLizzy pisze:Za mało Spectry... Szkoda...Macy nie ma, CJ nam coś zniknął, Clarke'a i Sally pokazali dziś pierwszy raz od dłuszego czasu. Nawe Darli nie ma ostatnio
Spectra come back!!A no właśnie...I gdzie jest Patsy?
No właśnie, co z Patsy?
![]()
-
Gabra-Sheila
Mareczku, może Sally jest mniej, ale zobacz jaki ma dobry wpływ na akcję..popiera moich ulubieńców, którzy chcą sie ożenić, ona ich broni ...mam nadzieję, że będzie jej więcej, bo naprawdę wartościowa postać 
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."
by MACY.
for so long.
by MACY.
A najbardziej Stefania, strasznie się wywyższa, i jak się poczuła urażona kiedy zobaczyła, że Kristen wybrała Sally na druhnę...prawie zemdlała " Dlaczego mi to zrobiłaś?"...Właśnie Kristen miała rację, Sally wspierała ich związek od samego początkumailo pisze: ci durni, zaślepieni Forresterowie powinni sie od niej uczyć.
"A beautiful face without a name,
for so long.
by MACY.
for so long.
by MACY.
Zgadza się . Ale Stefa oczywiście jest egoistką i patrzyła tylko na to że ona i Sally to rywalki a nie na to czego chce KristenKorinn pisze:A najbardziej Stefania, strasznie się wywyższa, i jak się poczuła urażona kiedy zobaczyła, że Kristen wybrała Sally na druhnę...prawie zemdlała " Dlaczego mi to zrobiłaś?"...Właśnie Kristen miała rację, Sally wspierała ich związek od samego początkumailo pisze: ci durni, zaślepieni Forresterowie powinni sie od niej uczyć....
Ostatnio zachowanie Sally mi się nie podoba. Za wszselka cenę szuka zemsty. Irytuje mnie to, ze jest taka wścibska, te sytuacja z Masimem jest żałosna widac, z jakich powodów on, chce z nią być. No cóż Sally powinna jak najszybciej się opamiętać i przestać snuć plany jak zniszczyć Forresterów, tylko się zająć swoim życiem i postarać się oczarować Massima swoim urokiem osobistym, który niewątpliwie posiada.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"