Sally Spectra i spółka

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Lizzy pisze:Za mało Spectry... Szkoda... ::ysz:: Macy nie ma, CJ nam coś zniknął, Clarke'a i Sally pokazali dziś pierwszy raz od dłuszego czasu. Nawe Darli nie ma ostatnio :zmiesz:: Spectra come back!!A no właśnie...I gdzie jest Patsy? :P
No i Macy już raczej nie będzie ::loll:: No właśnie, co z Patsy? ::jezyk:: ::jezyk::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Tiril pisze:
Lizzy pisze:Za mało Spectry... Szkoda... ::ysz:: Macy nie ma, CJ nam coś zniknął, Clarke'a i Sally pokazali dziś pierwszy raz od dłuszego czasu. Nawe Darli nie ma ostatnio :zmiesz:: Spectra come back!!A no właśnie...I gdzie jest Patsy? :P
No i Macy już raczej nie będzie ::loll:: No właśnie, co z Patsy? ::jezyk:: ::jezyk::
Poszła na rzeź za to, co zrobiła ::cojest:: Ale i tak to obojętne, bo w innym razie jej skóra poszłaby na jakieś ciuchy ::loll::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Sally zmieniła fryzurę... ::jezyk:: Już nie ma trwałej. :zeby:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Może chciała się do Macy upodobnic :P
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Nie podoba mi się nowa fryzura Sally :P Lepiej wyglądała z tymi fajnymi loczkami na głowie :wink:
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Dla mnie wręcz przeciwnie.. podoba mi się jej nowa fryzura ;) Teraz wyglada o wiele lepiej.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Sally z prostymi włosami wygląda o niebo lepiej.
Abec

Post autor: Abec »

Rick wspomniał dziś CJa. Co prawda moim zdaniem chłopakowi należał się lepszy kontekst niż wykrzyczana w stronę Amber lista jej byłych ;) ale miło, że scenarzyści pamiętają o synu Sally ;) Mam nadzieję, że to znak, że wróci niedługo... :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Moim zdanim teraz Spectry jest coraz mniej :evil: To skandal, jej powinno być więcej niż tej wiedźmy Stephanie. Nawet się cieszę że nie ma Cj'a. Bardzo podoba mi się nowa fryzura Sally. Kolor włosów Darli nie za bardzo mi się podoba, nie pasuje do niej kompletnie :nie:
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Mareczku, może Sally jest mniej, ale zobacz jaki ma dobry wpływ na akcję..popiera moich ulubieńców, którzy chcą sie ożenić, ona ich broni ...mam nadzieję, że będzie jej więcej, bo naprawdę wartościowa postać :D
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Podobała mi się rozmowa Kristen z Sally. Kiedy Kristen powiedziała że Sally widzi różne aspekty jednej sprawy i że chce być taka jak ona. Zgadzam się - ci durni, zaślepieni Forresterowie powinni sie od niej uczyć.
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

mailo pisze: ci durni, zaślepieni Forresterowie powinni sie od niej uczyć.
A najbardziej Stefania, strasznie się wywyższa, i jak się poczuła urażona kiedy zobaczyła, że Kristen wybrała Sally na druhnę...prawie zemdlała " Dlaczego mi to zrobiłaś?"...Właśnie Kristen miała rację, Sally wspierała ich związek od samego początku :D ...
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Korinn pisze:
mailo pisze: ci durni, zaślepieni Forresterowie powinni sie od niej uczyć.
A najbardziej Stefania, strasznie się wywyższa, i jak się poczuła urażona kiedy zobaczyła, że Kristen wybrała Sally na druhnę...prawie zemdlała " Dlaczego mi to zrobiłaś?"...Właśnie Kristen miała rację, Sally wspierała ich związek od samego początku :D ...
Zgadza się . Ale Stefa oczywiście jest egoistką i patrzyła tylko na to że ona i Sally to rywalki a nie na to czego chce Kristen :roll:
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Ostatnio zachowanie Sally mi się nie podoba. Za wszselka cenę szuka zemsty. Irytuje mnie to, ze jest taka wścibska, te sytuacja z Masimem jest żałosna widac, z jakich powodów on, chce z nią być. No cóż Sally powinna jak najszybciej się opamiętać i przestać snuć plany jak zniszczyć Forresterów, tylko się zająć swoim życiem i postarać się oczarować Massima swoim urokiem osobistym, który niewątpliwie posiada.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zaskakujące jest, jak Sally z samej góry szybko spada na sam dół :cry:

Jeszcze kilka odcinków temu Sally triumfowała nad Stefą, która była jej służącą, a dzisiaj zalewa się alkoholem z powodu braku pieniędzy...
ODPOWIEDZ